אם כבר אז כבר...

Yuske

New member
אם כבר אז כבר...

יא איזה שמות של נושאים מרתקים... כמו שביקשו ממקודם...זאת אומרת לפני מספיק זמן כדיי לשכוח את זה... שיר שכתבתי... נראה לי זה האחרון שכתבתי בנתיים:X נראה לי זה שיר אופטימי._. (השיר שהיה לפניו היה מין כזה יציאה מהפסימיות ולעבר האופטימיות או משהו) כלאופן...תגיבו^^ (דיר באלאק אם גונבים לי זכויות יוצרים><) (מקרא: + זה אומר פזמון, - באמצע בית\פסקה = להפסקה קצרה במוזיקה "למה" קוראים אותם כ lema (what for) ~~ = קטע מוזיקאלי (כרגע לזמן לא מוגדר) הינף החרב - גילעד מזרחי\YUSKE הינף של חרב... הנה הוא מחזיק בחרב בשליטה מלאה רק מלראות אחרים עושים זאת הנה הילד שרק אתמול היה נושא הכלים עומד בשדה הקרב לבוש ללא מגן או שריון רק הוא ועצמו עם החרב לבוש בחולצה לבנה ומכנס כחול הולם בחרב יריבו מבט נחוש לנצחו ולהביסו הילד עומד מול אביר גבוה קומה מול אביר מלחמה אשר מיומן להילחם בחרב מגיל צעיר ומולו הנער הצעיר נושא הכלים שמזיז את החרב בנחישות ותשוקה + קח את החרב אשר תגן עלייך מכל רע הרם את החרב אשר תתן לך את הביטחון הנף את החרב אשר בעזרתה תרגיש את העצמה שיש בליבך הינף של חרב והקרב עוד לא נגמר עוד קרב מטופש על גאווה ועוגמת נפש שכביכול נגרמה אבל הנער הזה יש בו משהו תמים יש בו משהו, ילד. - ומולו האביר גבוה הקומה לבוש בשריון היקר ביותר בממלכה מהמתכת הנדירה ביותר אבל כל זה, למה? מניף את החרב במיומנות בזריזות מול יריבו הקטן לבבותיהם פועמים בקירבם כמו חרבותיהם האם הכל ייגמר בהינף החרב? + קח את החרב אשר תגן עלייך מכל רע הרם את החרב אשר תתן לך את הביטחון הנף את החרב הינף החרב שיחזק את ליבך הינף החרב שיראה לך שבאמת יש בעצמך את העצמה האדירה הזו לעמוד מול יריבך ~~ האם כל זה הוא רק משחק אשר נועד לשעשע את המבוגרים? האם כל זה רק כדיי להראות מי חזק יותר מבין שנינו? למה זה שווה? מהיכן יגיעו המסקנות לתוצאות... +הינף החרב הכוח שיראה לך שיש בליבך את העוצמה האדירה הזו הינף החרב שיחזק את ליבך הינף החרב שיראה לך שבאמת יש בעצמך את העצמה האדירה הזו בהינף של חרב

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הגבתי קודם ואו שיש לי בעיה במחשב שזה לא חריג או שתפוז בעייתי באופן כללי כי כמה אפשר להגיב ואז לגלות שזה לא נשלח עוד לפני שהספקתי להעתיק את הכיתוב לצורך שחזור?... יש הסכמה מבחינתך לשים את השיר במאמרים?...

Yuske

New member
תודה^_^

וואו..אממ..כן בכיף^_^ יש הסכמה למאמרים^^

Digi Lista

New member
אשים בקרוב מאוד../images/Emo13.gif

יש תמונה שהיית רוצה לצרף ליד?... תמשיך לכתוב ולשמור על היצירתיות שבך

Yuske

New member
יאי תודה^^

תמונה...כן אני אשים במהלך היום (אני אחפש משהו נחמד כזה ומתאים) ^^ ^_^

Digi Lista

New member
לא סתם אומרים...

tapuz=אשפוז.... קטעים כאלה יכולים לחרפן אותי,יחד עם הגבלת המילים בהודעה שמאלץ אותי לפצל הודעות וזה אגב מוזר בגלל שאני רואה מגילות ארוכות יותר של אחרים שנשלחות בשלמותן בהודעה אחת,בטח זה בגלל המרווחים בין הפסקאות ועדיין זה מרגיז...

למעלה