אם כבר אנחנו בענייני יום הולדת

אם כבר אנחנו בענייני יום הולדת../images/Emo213.gif

אז בשבת בתי הגדולה חוגגת 24 שנים, וואו איך שעבר לי הזמן אני זוכרת את ילדותה כאילו הייתה רק אתמול והיום היא בעצמה אמא לשני ילדים מקסימים. מה שאני אוהבת בבת שלי זה את השמחת החיים שיש לה, את החיוך מאוזן לאוזן שלה, האופטימיות שלה, ובעיקר שכאמא היא מזכירה לי אותי היא מגדלת את ילדיה כמו שהייתי רוצה, ובנוסף היא מגדלת לי את ילדתי הקטנה. אז מה אוכל לאחל לילדה כזו: שתמשיך להיות שמחה שתהיה מאושרת שתמשיך להיות אמא מקסימה ושהמזל תמיד יאיר לה פנים מגיע לה אוהבת אותך ילדתי

אמא66

New member
ספרי

איך החלטתם שהקטנה תגדל עם אחותה. זה לא שגרתי, אז הסתקרנתי...

סליחה שאני עונה באיחור..

המחשב שלי לא הכי תקין.. אז ככה לשאלתך: כשהתגרשתי הגרוש שלי ביקש את הילדים למשמרת שלו ואני התנגדתי, כי גם כך שני ילדים היו כבר בפנימייה ורק הקטנה הייתה איתי. לצערי מאוד חליתי והייתי בחוסר תפקוד מוחלט, וזה השפיע רגשית מאוד על הקטנה. לאחר איבחונים הוחלט שלא בריא לילדה לחיות איתי במצבי והמליצו על משפחה אומנת, אני התנגדתי בכול תוקף. אז הגרוש שלי הציע (למרות שכבר הקים משפחה חדשה) שהוא ייקח אותה כמובן שעבורי זה היה יותר טוב ממשפחה אומנת, מה שהוא לא ידע שבת זוגתו לא ממש תאהב את הרעיון, אז בתי הגדולה שהייתה אז בהריון הראשון שלה החליטה שהיא רוצה אותה, ואני שמחתי והרווחה הסכימו. היא נמצאת אצלה כבר 4 שנים, היא מטפלת בה חבל על הזמן... ויצא שעולנו מאושרים מזה. אני רוצה לציין שהקטנה מאוד שמחה לגור עם אחותה ואף מבקשת להישאר לגור איתה אע"פ שמצבי היום הרבה יותר טוב.

אמא66

New member
איזה יופי שהכל הסתדר

שהקטנה גם במסגרת המשפחה וגם לא התנתקה ממך. בתך הגדולה נשמעת ממש מקסימה... ומה עם האמצעי/ת שלך?

יש לי עוד 2 ילדים

בת שהתחתנה לפני שנה היא בת 21 וחצי, היא הייתה בפנימייה עד כיתה יב'. ילדה מקסימה ואני מאוד גאה בה. ויש לי בן בגיל 19 הוא חי איתי, הוא פשוט לא יכול בלי, הוא גם ילד מקסים, אבל כול המצב איתי מאוד השפיע עליו לכן הוא לא התגייס, כיום הוא עובד וטוב לי איתו.

m i c h a l i

New member
מזל טוב יקירה ../images/Emo65.gif

וואוו איזה כייף זה שהבת כבר גדולה ובעלת משפחה משלה את בטח מאד גאה בה מזל טוב אימאל'ה

למעלה