אם כבר אנחנו בפורום "גברי"

ronnm

New member
אם כבר אנחנו בפורום "גברי"

קיבלתי אישור מגיזברית הבית לקנות טלוויזית LCD מי יכול להמליץ לי על אחת?

shno

New member
../images/Emo6.gif תהנה!

אנחנו עוד רחוקים מהעניין אז אין לי המלצות. ההורים שלי מאוד מרוצים משלהם - LG 37". בעיקרון הייתי הולך על פירמות ידועות (טושיבה, LG, סוני, פיליפס וכו') ולא מתפשר על איכות בינונית בשביל לחסוף כמה מאות שקלים. אני בינתיים מסתפק ב- iMac והאייפון שלי שהבאתי מארה"ב... תוך שנתיים-שלוש-עשר גם לנו תהיה LCD/פלזמה בסלון.

ronnm

New member
הייתי מחליף את הטלויזיה שלי בצעצועים שלך

בניגוד לטלויזיה שהיא לשימוש כל בני הבית, לא הצלחתי להוכיח את הנחיצות ב iMac ו- iPhone

shno

New member
מה זאת אומרת לא מצאת את הנחיצות?!

מחשב בבית צריך? צריך. אז שיהיה iMac. הרבה יותר עדיף מ- PC. פלאפון צריך? צריך. אז שיהיה אייפון - הרבה יותר עדיף וכו'...

shno

New member
כי זה איכותי

פשוט ככה. יקר? תלוי איפה קונים. סטייל? מי שרוצה לראות בזה סטייל - לבריאות. לא קונה דברים בשביל סטייל. תואם? תואם כמעט להכל. בטח כשהשימוש הוא ביתי ולא לצורכי עבודה שמצריכה שימוש בתוכנות ייעודיות. פשוט מחשב מצוין. זה הכל.

ronnm

New member
הגיזברית קצת יותר מתוחכמת מזה

הצלחתי לשדרג מPC ללפטופ אחרי מאמצי שכנוע כבירים באופן כללי יש לה סלידה ממותגים, כנראה בגלל העבר המושבניקי שלה או משהו כזה אבל אנחנו מטפלים בזה :)

shno

New member
הלו הלו, גם אני מושבניק ../images/Emo123.gif

תסביר לה שזה לא המותג שיצר את המוצר, אלא איכות המוצר שיצרה את המותג... אם צריך לעשות לה שיחות מוטיבציה - תביא אותה אלי. אני אתיש אותה שהיא תהיה מוכנה לתקצב לך גם אוטו חדש העיקר שאני אעזוב אותה

ronnm

New member
:) כל כך הרבה שיחות היו לנו על זה...

כל כך הרבה קלישאות עפו באויר: מי שקונה בזול משלם ביוקר אם זה באמת טוב זה יהיה יקר ועוד ועוד יאמר לזכותה שהיא לא נותנת למחיר ולשם לבלבל אותה, היא מצליחה לבחון כל דבר במושגים של עלות-תועלת דבר שהלוואי והייתי מצליח לעשות, לראיה כמה דוגמאות לקניות שעשיתי לבד: מצלמה דיגיטלית - קניתי כבר לפני 4-5 שנים, שילמתי עליה 2400 שקל והיום היא לא שווה כלום דיסק און קי - קניתי לפני 5 שנים ב300 שקל עם זכרון 64M מכאן אפשר להסיק שאני לא בוחל בכלום כשאני רואה גאדג'ט חדש, למזלי מצאתי משהי שמרסנת אותי אם הצלחתי לשכנע אותה לקנות משהו כזה, אני יודע שזאת קניה באמת חכמה (היא מבקרת פה לפעמים...
)

מחשבות

New member
תלוי עד כמה אינץ'. עד "37 זה LCD ושארפ הם

האלופים, אם כי טושיבה ו-LG גם הם במצויינים. מעל גודל זה קונים לפזמה. באלה הטובות הן פיוניר ופנסוניק.

akavishon

New member
אני קניתי מסך של סמסונג ואני מאוד מאוד מרוצה

מהאיכות. מעבר לגודל המסך, שצריך להיות פרופורצונלי לגודל הסלון ולמרחק הצפיה, קח בחשבון אם אתה צריך HD מלא או חצי HD. קח בחשבון שההבדל הכי משמעותי זה המעבר ממסך רגיל למסך שהוא חצי HD (ותוודא שהמסך גם HD Ready - כלומר, שאם משדרים באיכות של HD (לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, ולפי דעתי גם הכבלים והלווין משדרים חצי HD (אבל אני לא ממש בטוח)) אז המסך ידע להציג את זה. כך בחשבון שמעבר לעלות הטלויזה, אם תרצה לצפות בתכנים איכותים, תצטרך גם ממיר HD וחבילת ערוציי HD, או לחילופין להשיג בדרכים לא חוקיות טכנים מהאינטרנט. מאז המעבר למסך החדש שלי (שהוא חצי HD ולטעמי זה יותר ממספיק), איכות הסרטים והסדרות שאני רואה (אני בחרתי בדרך השניה
) פשוט מדהימה וכל פעם שרואים סרט בלווין, פשוט מתאכזים מהאיכות. קח בחשבון שאם תרצה לראות סרטי DVD באיכות שתואמת את המסך, תצטרך להחליף גם את ה DVD כי DVD רגיל, לא משדר באיכות שתתאם את המסך. לא הייתי ממליץ על מסך שהוא FULL HD מאחר והוא יקר יותר ולא מצדיק את המחיר. עוד כמה שנים (מספיק שנים) שיתחילו לשדר FULL HD תוכל לקנות מסך חדש. וזה יקח עוד מספיק זמן.

Master Stav

New member
nec 46"

תרצה עזרה ברכישה.....דבר איתי .... אגב אצלנו התפקיד הוא לא הגיזברית אלא שרת האוצר וראש השלטון המקומי בפועל ....

ronnm

New member
../images/Emo8.gif אנחנו ברוח קיבוצית

עזרה ברכישה של כל מסך, או סוגים ספציפיים?

Master Stav

New member
בNEC יש לי קשרים טובים

אני יכול לבדוק גם LG שיש לי איתם קשרי עבודה .....

ronnm

New member
אני אשמח

שמתי עיני בLG60UR בגודל 37" המחירים שראיתי נעים בין 6500 ל -7000 את תמצא יותר טוב מזה אני אשמח

מחשבות

New member
תמיד צריך לקחת בחשבון ש-"37 ב-LCD הם מעטים

יותר מטלויזיה רגילה מקבילה ולכן צריך מסך גדול יותר. צריך גם להתרגל לשמנים.

Master Stav

New member
יום ראשון אבדוק לך

שלח לי במסר את הטלפון הנייד שלך ואנסה לעזור .

ronnm

New member
כרגע אני מתלבט בין כמה סוגים

אחד של טושיבה, אחד של סמסונג שהם עולים בערך אותו דבר באזור ה-5500 וLG מהסדרה החדשה סקרלט שהוא יותר יקר ב-1000 ש"ח כל הדגמים הם HDReady ועל כולם ביקורות טובות

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif ואלה פורום גברי... נראה לי שזה השירשור הארוך ביותר שהיה פה, וכל זה תוך יום אחד ../images/Emo13.gif

למעלה