אם כבר אני באמת רוצה להגיד תודה

Justin Angel

New member
אם כבר אני באמת רוצה להגיד תודה

למי שלא שם לב אילן לא מופיע יותר בניהול הפורום הזה, נאמר לי שהוא חיפש פרישה מהנהלת הפורום. אז אני בתור אחד שחשב שהפורום הזה רעיון גרוע בעליל ישר מההתחלה, מודע באופן צנוע שבזמן שאילן ניהל אותו דה-פקטו הוא עשה עבודה נהדרת, איכותית ובאמת הראה על השקעה ואהבה (וכלפיי סבלנות מגוחכת לפני שנתיים, אני הייתי מרביץ לי). אז תודה גדולה גדולה גדולה לאילן ויילר שחשב על לפתוח את הפורום הזה! תודה שהלכת נגד כל היגיון ונגד מה שאנשים (אני ואחרים) אמרו לך שהפורום ייכשל, ושהוא מיותר, כי הרעיון שלך נתן את הבסיס לארגן את המפגשים ומשם הפיקניקים, סדרת ההרצאות, האתר, עוד מעט פסטיבל האש הקלטי ורק האלים יודעים לאיפה זה מתפתח. ובאמת שבלעדיי הכלי הנהדר הזה שהצבת אצלנו היינו 20 משבצות אחורה בכל דבר. אז אני רוצה להגיד תודה רבה מכל הלב לאיש שעשה עבודה נהדרת (וברמה מסויימת עבודת קודש), לאילן ויילר שלנו! עשית את הדבר הנכון בכמעט כל שלב של הדרך, ואיפה שלא עשית את זה, אז לא עשית כלום ואני מניח שזה היה חלק מהתוכנית האלוהית שלך לתת לנו להסתדר לבד. אז בכל מקרה, כל הכבוד, על הזמן, על ההשקעה וכנראה על האהבה (וסבלנות כלפיי) :) מי שרוצה גם יכול לשרשר הודעות תודה לאילן, אני בטוח שהוא ישמח לראות אותן. אני מצרף כמה קישורים ישנים שלקח לי כמה ימים טובים להוציא בכוח מהארכיונים.

ToryMaster

New member
אממממם

יצא ל ילדבר עם איל ןכמה פעמים בזמן האחרון, ולמיטב הבנתי וידיעתי הוא לא מגיע לפורום הנ"ל יותר, אבל אני אשמח להעביר לו מיילים ושות' דרך הפורום של מגי'ק או קשה לכם בעצמכם

תודה אילן... :)

אם סבלת את ג'סטין תסבול גם את שאר קשיי החיים, תודה רבה לך בתור מנהל. ובתור אדם מקסים, שדרך האור והאהבה תוביל אותי במישורי מסע החיים....

אכן, רוב תודות לאילן!

שבזכותו נוצר מקום המפגש הנהדר הזה לקהילה. ביום בו יכתבו את ההיסטוריה של הקהילה הפגנית בישראל, אין לי ספק שאילן יכלל כאחד האבות המייסדים. הו, אני כבר רואה תמונות של אילן עם זקן על המרפסת, משקיף אל הנוף ופנטגראם כסוף מנצנץ על צווארו (כמובן שיכול להיות שאני הוזה. זה מה שקורה לך אחרי שאתה אוכל ה-מ-ו-ן תרד...). תודה אילן! ויום טוב, -רובין עוטה המגבת.

L e s t a t

New member
כמו אייב לינקולן? ../images/Emo13.gif

מעניין איך הוא יראה עם זקן כמו שלו...

dopey_wizard

New member
יפה אמרת...

אנחנו באמת מדברים יותר מדי על מה שיקרא בעתיד עם מה שאנחנו עושים כאן.. אבל.. ככה זה, לא? מחשבים, אינטרנט, תשקורת וכול הזבל האלקטרוני הזה גורם לחיים להיראות עתידניים מדי.. ומה שאנחנו עושים זה אולי באמת היסטוריה.. ואילן בהחלט ירשם בכמה ספרים אם זה יעלה.. (תחשבו על זה.. "פגאניות בישראל- היסטוריה מקיפה על הקמת הקהילה הפגאנית הראשונה ותחילת דרכה באינטרנט" או.. "פגאן היום- מול הפגאן האינטרנט ההיסטורי" או "אילן, מקים ה.." טוב.. אני יפסיק עכשיו.. אני גרועה בזה כמו שאני גרוע בכתיבת שירים.. אבל הבנתם ת'רעיון.) אז, תודה אילן, לא נשכח אותך ואת תרומתך.

L e s t a t

New member
אני חושב שזו הגזמה קטנה

באמת. אנחנו בקושי שני פורומים באינטרנט שלא מכילים הרבה אנשים ומחוץ להם אנחנו אפילו לא מגיעים לכמה מאות איש בזמן שרק בארץ ישנם כ160,000 נוצרים, כמה עשרות אלפי משיחיים (או כמה אלפים, לא זוכר בדיוק, יש להם קהילות כמעט בכל עיר ואפילו יישוב). בהשוואות של גדלים, אנחנו אפילו לא קהילה, אנחנו בקושי קהילה ואנחנו גם לא המצאנו את הגלגל, היו פה לפנינו אין ספור קבוצות של פגנים (או כאלו שניסו להיות פגנים). אני חושב שמוסורסקי צדק כשהוא אמר שזו ממש לא קהילה. במיוחד כשאנחנו משווים בין מה שיש לנו לבין מה שיש לקהילות דתיות אחרות בארץ. אבל אני לא אומר שזו לא יכולה להיות קהילה (למרות השוני בין פגנים שונים), כמובן שכן! זה פשוט ייקח קצת זמן והשקעה. פסטיבל האש הקלטי וההרצאות הפגניות הן התחלה טובה, אבל עדיין רק התחלה. במקום להתחיל לחלום על איזה ספרים יוציאו עלינו בעוד 200 שנה, אני מציע התרכזות בהווה, רגליים על הקרקע ועיניים קדימה - אבל לא למעלה! - ולהתחיל להשקיע קצת יותר.

Justin Angel

New member
תזכיר לי

מה אתה עשית בתחום הזה חוץ מלדבר? וגם זה בקושי. יש לך משהו לתרום, תרגיש חופשי. אין לך, אז לפחות אל תבקר את אלו שחושבים על העתיד, העבר או ההווה. זה הרבה יותר ממה שאתה עושה.

L e s t a t

New member
לא הצגתי את עצמי כאחד שתרם

לקהילה. כתבתי את דעתי, לא אהבת? בעיה שלך.

dopey_wizard

New member
תקרא את השורה הראשונה

בהודעה שלי .. אמרת בדיוק אותו דבר במילים אחרות... בשורה האחרונה שלך. וזו לא הגזמה.. לא לימדו אותך לשאוף למעלה? אני הולך נגד כול הסיכויים.. מנה שנראה לך עכשיו קטן ובלתי אפשרי יכול בקלות להפוך למשהו ענק.. תקרא קצת היסטוריה ותראה ממה היתחילו כול הדברים האלה ששינו את העולם.. תראה.. אנשים עושים כאן היסטוריה.. אנחנו מתחילים משהו חזק טוב ויפה.. ואנחנו מנצלים את הכלים שיש בידנו.. (האינטרנט) ואחר כך לאט לאט מתקדמים.. תחשוב איפה הקהילה הפגאנית בארץ הייתה ליפני 3-5 שנים.. ותראה אותנו עכשיו... ואז תרים תראש ותסתכל מה מצפה לנו אם נמשיך בדרכנו (ונתאמץ קצת יותר)

suki da yo

New member
אני רוצה להוסיף:

אילן, ממש התגעגעתי לראות אותך פה, ולדבר איתך בכלל. אתה נתת לי את הדחיפה שהיתי צריכה יותר מפעם אחת ואני חייבת הרבה ממה שיש לי בהיד כרגע לך. המון תודה!

suki da yo

New member
אני רוצה להוסיף:

אילן, ממש התגעגעתי לראות אותך פה, ולדבר איתך בכלל. אתה נתת לי את הדחיפה שהיתי צריכה יותר מפעם אחת ואני חייבת הרבה ממה שיש לי בהיד כרגע לך. המון תודה!

TheBlueOne

New member
welcome and Merry Meet ../images/Emo140.gif

תכף ג'סטין יעשה לך הכנסת אורחים ראויה.. :) בנתיים, את מוזמנת להסתובב בפורום ולעיין בחומרים. ה-
בדרך...

למעלה