גם אצלי אין הרבה...
אני עמוסה בקיצוניות בתקופה האחרונה,אבל אני כול הזמן מרגישה שאני לא במקום הנכון,התפקיד הוא נכון ויש עוד דברים שאני עושה נכון (הלימודים, החונכות פר"ח,התביעה שמשאירה ל"מורה" 45 יום להגיב החל מהשבוע וכו'...) ובכול זאת אני עדיין לא איפה שאני מרגישה שאני צריכה להיות,אני מקבלת הרבה מחמאות לאחרונה ולמרות המחמאות התחושה לא מושלמת ולדעתי היא גם לא תהיה במקום הזה... אני מנסה להקים סניף של עמותה מקודשת באיזור שלי ואחרי הרבה ניסיונות מתחיל להיראות שיש עם מי לדבר,הלוואי ואמן כי זה יעזור לשמח הרבה ילדים כמו שמגיע להם
התקבלתי לכתוב באתר כולשהו ("נוער") שפניתי אליו עוד באוגוסט,אבל כרגע אני לא כותבת לו כי אני לא מרגישה שאני מתאימה לכתוב לבני נוער או לצעירים,כתבתי הרבה בעבר בעיתוני נוער וזה מרגיש לי לחזור אחורה ובכלל אף פעם לא הייתי ממש דומה לצעירה טיפוסית ואני בספק שירצו לשמוע את דעתי על התנהלות הנוער,הצעירים והחינוך הלקוי הכלל עולמי שמשאיר את החברה רדודה ונטולת אידאלים וערכים חברתיים (ולפעמים גם ערכים בכלל)...אבל אני מתגעגעת להתעסקות בכתיבה ועריכה ובגלל זה אני מחפשת משהו ללמוד שיתן לי כלים שקשורים לחינוך,כתיבה/עריכה/ספרות מעבר לתואר (התקבלתי ללימודים שעולים 10,000 שקל אבל זה ממש יקר וזה אפילו לא לתואר אז אני מוותרת כרגע).