אם כבר במפגש פורום דשנו...

Jerald_Admonds

New member
אם כבר במפגש פורום דשנו...

אז מה דעתכם על יום שישי הזה? כדי שמיכל תוכל לחבק את דוב לבן כמה שיותר מהר? באהבה,שי.

deep ocean

New member
דוב לבן או ערן?

אולי התכוונת לחבק את ערן?? זה נראה לי משהו שארצה לעשות :)

Jerald_Admonds

New member
טוב אז את ערן..

אבל זאת לא הנקודה.. יום שישי הבא? או לא יום שישי הבא? זאת השאלה!

שניהם ../images/Emo13.gif

וגם אותי
(כן גם יום שישי הבא עלינו לטובה זה בסדר איתי. אני אין לי חיים אני).

Jerald_Admonds

New member
*מכחכח בגרון* ומה איתי?:)

אוקי, יום שישי הבא.. לקראת הצהריים, בדירה של בן (ולו בגלל שהיה לי הרבה כאב ראש מלנסות להשיג אותו אתמול בערב) :) ונתעלק עליו עד מוצאי שבת.. אני בטוח שהוא יאהב את זה :)

לא יכול!!!!

וכפי שכבר אמרתי, אני מעדיף להיות נוכח רק מהמפגש הפורום השני. חוץ מזה, למה לא לעשות את הראשון בחוץ? אה, העירום... טוב, תתמודדו.

Jerald_Admonds

New member
לא הבנת כבר שאין עירום בפעם הראשונה

? בכל אופן, לא איכפת לנו ממה שאתה אומר, אנחנו נחנה על הדשא שלך אם זה תלוי בי! במידה ואין לך דשא אז בחדר מדרגות.. מזה אתה לא מתחמק! לא לא לא! איפה הדוג´ו שלך? נלך לבקר אותך בשעורים שלך! חה חה חה חה חה באהבה, הנווד בטירוף מפגש פורום #2 :)

WhiteBear

New member
הקפצה ודעה

אני בעד מפגש. (אל תידאג לחיבוקים שלי - חמוד!) יש לי קצת בעיה עם יום שישי שבוע הבא. ורוב הסיכויים שאם זה יתקיים אני יהיה רק בחלק מהמפגש. זה כי יש מופע האימים של רוקי שבוע הבא. ואני יהיה שם כדי לתת תמיכה מוסרית לחברים שלי שאין להם חיים מיניים (כמוני). ואבוא כדי לנסות לשנות את זה (למה עוד באים למופע האימים, בשביל הסרט - חה!) דבר שני זה שישנה תוכנית במהלך (זה היה בטון פוליטי למי שלא הבחין). אני מנסה להעיף את ההורים שלי מהבית שלהם לסופ"ש. סביר שיקח לי כמה זמן להצליח לעשות את זה. אבל מספיק מדיטציה, וקצת חומר נפץ, אמורים לעשות את זה. ואז אפשר יהיה לעשות מפגש אצלי בבית. אבל שוב, זה יקח שבועיים לפחות.

בעצם,

למה שלא נלך כולנו לרוקי? זה אחלא סרט, וכבר שנים לא ראיתי אותו (מלפני שג´רלד נולד, אני חושבת
) (ג´רלד, הכרטיס שלך עליי
)

Jerald_Admonds

New member
גם רעיון...

אבל זה יבטל את המצור על הבית של בן... נו מילא בכל אופן איזה רעה!!! ואיזו טובה!! :) אז אני קטן! הבנו.. אני זוכר לך את הקטע של הכרטיס:))) הנווד

Jerald_Admonds

New member
המממם לא יודע אם עוד שבועיים יתאים

לי... בואו נסכם יום שנוח לכולם!

Oranus

New member
יום שנוח...ממ...

אוקי , לי אישית מעדיף ימים באמצע השבוע למעט יום חמישי, בה יש לי פעילות אחרת שאיני יכול לבטל, יום שישי, לא מתלהב בגלל שזה יום שאני מקדיש בעיקר לחברה שלי, והיא תיפגע מאוד אם אבטל מפגש שלנו לטובת כל פעילות ענפה אחרת. ממ... לא יודע ממש שבת יותר טוב :) O.

למעלה