אם כבר בפולניות עסקינן

אם כבר בפולניות עסקינן ../images/Emo6.gif

משפטים שנשים אומרות - ולא ברור למה "אני בוגרת לגילי" זה בלי ספק ראוי לככב בראש כל רשימה שכזו. מדהים איזה אחוז מהנשים הן בוגרות לגילן. לא ברור בכלל איך זה מתאזן בסופו של דבר, אלא אם מסתובבות אי שם כמה נשים ממש ממש אינפנטיליות שמקזזות את כל הבוגרות האלה. הגיע הזמן להכיר באמת העצובה. את בסך הכל יוצאת עם בחור שמבוגר ממך בעשר שנים, והוא בכלל יוצא איתך כי העור שלך מתוח והחזה עומד, בלי שום קשר לרמת השיחה ההו-כה-בוגרת שלך. תהיי שלמה עם עצמך ותפסיקי לחפש תירוצים. זה לא מאד בוגר. "אני לא טיפוס של סטוצים" לא. את לא טיפוס של סטוצים. את טיפוס לא של סטוצים שבמקרה נופלים עליו סטוצים. את בכלל לא ממהרת עם כל הקטע הזה של המין. אולי בגלל זה הוא משיג אותך שוב ושוב. ושוב. ולמה שלא תודי בזה? מה רע? לא נספר לכומר. "אני לא משחקת משחקים" אבל הוא לא התקשר יומיים ואני בסרטים, אבל אני לא יכולה להתקשר אליו כי אז הוא יקח אותי כמובן מאליו. אולי אני אשאל אותו באס אם אס אם הכל בסדר ואז כשהוא יתקשר אני לא אענה כדי שלא יחשוב שאני יושבת ליד הטלפון ומחכה כמו איזו אחת שאין לה חיים. ואם הוא לא יתקשר שוב, אני אדע שהוא סתם משחק משחקים ואני מה זה שונאת כאלה. "אני מאיימת על גברים" כן. את כה אסרטיבית, פאסיב-אגרסיבית, שנונה ולא נאיבית. חיית טרף שכמותך. איימת עליו, חלוש שכמותו. צריך להיות גבר חזק בשביל להתמודד איתך. גבר מיוחד. סבבה. אם נוח לך להדחיק את העובדה שיש גברים שאת פשוט לא עושה להם את זה, זה יהיה מרושע לנפץ לך את הבועה. וגם מפחיד, כי את כזו, נו, מאיימת. "אני בדרך כלל לא יוצאת לבליינד דייטס" מה הבושה הגדולה, אף פעם לא הבנתי. אבל נשים משום מה לא יוצאות לבליינד דייטס. אולי המטרה היא ליצור את הרושם שבכל מקום אליו היא הולכת, עשרות מעריצים מזוגגי עיניים נופלים לרגליה ומתחננים לבלות ערב קסום בחברתה, ולכן כמובן שהיא לא נזקקת לפגישות נכות. אולי. אבל עדיין, זה משפט הפתיחה של כל סיפור נשי על בליינד דייט בהשתתפות המספרת. והן מסוגלות לספר לך על כמה פגישות כאלה, ולהקדים את המשפט הזה לכל אחת מהן! "אני לא מבינה למה תמיד אני נופלת על מניאקים" ובן דודו: "אני אוהבת חנונים" בדרך כלל אותה אשה תגיד את שני המשפטים. היא אוהבת את החנונים שלה. אבל היא אוהבת אותם גבריים. היא אוהבת אותם מאצ'ואים. אין כמו החנונים המאצ'ואים האלה. החנונים מלאי הבטחון העצמי. החנונים שלא שמים עלייך. החנונים שאולי לא מסוגלים לחבר אחד ועוד אחד, אבל כשהם אומרים "יאללה, תזיזי את התחת" אי אפשר שלא להנמס. אחחח החנונים המסוקסים האלה שאי אפשר לסובב סביב האצבע הקטנה. גברים-גברים החנונים האלה. או בקיצור, המניאקים נופלים עלייך כי את נעמדת במסלול הנפילה שלהם ומסתכלת למעלה בפה פעור. פשוט תזוזי ותני להם להתרסק על המדרכה. יהיה הרבה פחות כואב. "מיאו" נשים באמת אומרות את זה. הרבה מהן. להיות חתולה זה כנראה סקסי, או חמוד, או משהו. טוב נו, יש בזה משהו. "האופי הרבה יותר חשוב לי מהמראה" אבל היי, לא דיברנו על הגובה. כאילו, פחות ממטר שמונים? הרי אני יכולה לדבר איתו בלי עקבים של 20 סנטימטר. וחוץ מזה, זה לגיטימי לפסול על שומה. זה לא שהמראה כל כך חשוב לי, זה האופי. היה לו אופי של בחור עם שומה. "אני נורא לא לחוצת חתונה" כשאת אומרת את זה בפעם השביעית, כשהשיחה בכלל לא נסובה סביב חתונות, זה מעלה חשד שאולי נושא החתונות בכל זאת מעסיק אותך באי אילו רבדים נסתרים של התת מודע. תחשבי על זה. אה, את כבר חושבת. משפטים שגברים אומרים - ולא ברור למה "התנשאי לי?" נכתב ע"י עומר גרטל

cheshire9

New member
אז עוד כמה משפטים של גברים :

- אני לא מחפש סטוצים - אלא מערכת יחסים רצינית. YEAH - RIGHT .... - לי חשוב האופי ולא היופי - נדמה לי שדי משותף לשני המינים..... לא להאמין כמה אופי יש ברגלים ארוכות ארוכות שנגמרות בתחת מעוצב לתפארת. - אני נשאר איתה למרות שהיא משגעת אותי - וזה לא בגלל התחת המדהים שלה\החזה המפואר\זה שהיא מוצצת בחסד (מחק את המיותר או תסכם את שלושתם ותכפיל ב 7. ומי שרוצה שיעורים בנושא אני מחלק בחינם) - אני אוהב אותך (נאמר כתגובה לשאלה "אתה אוהב אותי?" ורגע לפני שאתה מרגיש שהזיון עומד להתחמק לך בין האצבעות ...) מוזמנים להוסיף

למעלה