אם כבר דברים שעושים לכם טוב,

Shusho

New member
אם כבר דברים שעושים לכם טוב,

השירים הכי אופטימיים שאתם מכירים/פשוט עושים לכם לחייך. בהחלט לא יזיק לפלייליסט שלי. אגב, בלי קשר, קמתי היום עם חיוך ענקי ומטורף ואני מאושרת לחלוטין
. כן ירבו ימים יפים כאלה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo79.gif

בחלק מהשירים הקצב כייפי, בחלק המילים אופטימיות, חלק זה שילוב, וחלק סתם עושים טוב על הלב. Queen/Don't Stop Me Now - השיר שהכי מעודד אותי, תמיד. עברי לידר/יום טוב Barry White - You're The First, The Last, My Everything בוטן מתוק בקרקס/כל מה שנשאר Eagle Eye Cherry - Save Tonight Goo Goo Dolls - Slide Hole - Celebrity Skin Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun
Kelly Clarkson - Breakaway Santana feat. Alex Band - Why Don't You And I The Cure - Boys Don't Cry Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson Nancy Sinatra - These Boots Are Made For Walking Oasis - Stop Crying Your Heart Out OK Go - Get Over It Pixies - Hey Seal - Crazy Sheryl Crow - All I Wanna Do The Cardigans - Carnival The Stranglers - Golden Brown Train - Drops of jupiter White Stripes - Fell in Love With a Girl אביתר בנאי - כלום לא עצוב ארקדי דוכין - חדר משלי בתי - פרפרים דנה ברגר - לומדת לעוף המכשפות - הלילות הקסומים יהלי סובול - סוס יוני בלוך - מי צריכה יותר יצחק קלפטר - האהבה שלי היא לא האהבה שלו עברי לידר - ביום שמש יפה קורין אלאל - ימי הפרח והאהבה שלומי שבן - אריק שרון הולצמן - פתח את לבך

MiriOrit

New member
../images/Emo12.gif

חסר לי משהו ברשימה הזאת... אני לא מאמינה שעד כדי כך עבר לך

AndreaCorr ©

New member
האמת

שכתבתי את הרשימה עפ"י הפלייליסט שלי במחשב, ואין לי אף שיר שלהם על המחשב, ככה ששכחתי מזה. אז... The Corrs - I Never Loved You Anyway כי הוא באמת תמיד מעלה לי חיוך.

SaintJohn

New member
הנה כמה

Ain't Enough Permanent Vacation Young Lust Let The Music Do The Talking Girl Keeps Comin' Apart I Wanna Know Why Stop Messin' Around Adam's Apple The Other Side לא יודע עד כמה הם מלאי-אופטימיות, אבל אלה שירי רוק ממש כיפיים ואני ממליץ עליהם, כי הם עושים לי המון טוב על הלב. אה כן, והם כולם של אירוסמית'. האזנה נעימה וכייפית

daveScorpions

New member
חחח משהו אמר לי שתיהיה פה רשימת

Aero מושלמת עוד לפני שפתחתי את ההודעה

SaintJohn

New member
זו דווקא לא רשימה מושלמת עבורי

אלה השירים שהם לדעתי הכי כיפיים של אירוסמית' לדעתי. רשימה מושלמת בשבילי תכלול שירים כבדים יותר ובלוזיים יותר. בלי קשר, את השירים ברשימה שנתתי אני מאוד מאוד אוהב.

MiriOrit

New member
הנה שלי

הכי מעודד אותי: up - shania twain בכלל השירים שלה מאוד מעודדים אותי. at your side - the corrs A Change Would Do You Good - Sheryl Crow Avril Lavigne - Things I'll Never Say Christina Aguilera - Can't Hold Us Down don't- shania twain - שזה בעצם לא כ"כ שיר מעודד אבל נורא חשוב לי. I Ain't No Quitter - shania twain Make It Happen - Mariah Carey Party For Two - Shania Twain Feat. Mark McGrath River Deep, Mountain High - celine dion ROCK THIS COUNTRY - shania twain S club & - Don't stop movin' Toss The Feathers - the corrs שזו בעצם מנגינה You've Got A Friend - לא משנה מי שר את זה. השיר הזה פשוט מקסים! וזהו..

הו אני אוהבת את הטופיקים שלך../images/Emo60.gif

הם אופטימיים כל כך:] טוב, אז.. שירים שעושים לחייך? אני צריכה לחשוב. ~חושבת~ ובכן, כמובן שאלו שירים שעושים לי אסוציאציות נחמדות אז אני מחייכת לעצמי ככה בשקט:} יש את מוניקה סקס - מכה אפורה, ולמרות שזה שיר נדוש - אני תמיד מחייכת כשהוא מתחיל ויש את ההקדמה של הגיטרה כי נזכרת ב'פלורנטין':] ובעוד דברים שמזכירים לי. ותמיד השיר הזה אופף אותי באווירה תל-אביבית כזו, אז זה קצת שיר עם מבט לעתיד, שעושה לי מין.. חשק. זה שיר שגורם לי להסתכל אחורה וקדימה בו זמנית! טוב, אני לא אסביר על כל שיר כי זה ארוך
הסברתי על אחד. אני אמשיך: Queen - Don't Stop Me Now אהוד בנאי - היום ELO - Mr. Blue Sky The Beatles - Strawberry Fields Forever יוני בלוך - אולי זה אני (כלומר - כל הדיסק. אני חייבת לשמוע אותו ברצף, אחרת זה לא הולך) Oasis - Wonderwall George Michael - Careless Whispr [אני יודעת שזה לא השיר המשמח בעולם:p] Staind - So Far Away The Beatles - Here Comes The Sun וגם When I'm 64 שלהם יזהר אשדות - נועה של הים יוני רכטר - שוב היא כאן ו... יהלי סובול - סוס Time Warp מהפסקול של מופע האימים של רוקי וגם השיר של ג'נט ובראד ברי סחרוף - יומולדת [האא הו, זה זיכרון נעים! (שלא קשור ליומולדת.:O)] עברי לידר - מרי לנצח Eric Clapton - Signe Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's ויש עוד.. לא יודעת אם כל הדברים כאן יגרמו לכם לחייך, זה די אישי ורווי בזכרונות שלי:]

noosh

New member
הו!

דבר ראשון - Here Comes The Sun של הביטלס. אינ לא חושבת שאני מסוגלת להקשיב לשיר הזה בלי שחיוך יעלה על השפתיים שלי, רק מלחשוב עליו אני מחייכת. ואם כבר ג'ורג' האריסון, אז - All Things Must Pass חוצמזה, גם Twist and Shout של הביטלס, ובעצם די הרבה של הביטלס. הם משעשעים. אממ, לד זפ - Rock&Roll, Whole Lotta Love הו, וכל האלבום של הכבש השישה-עשר (שהוא יצירת מופת, לדעתי). אי אפשר שלא להקשיב ל"ריח של שוקולד", או "אני אוהב", או "הילדה הכי יפן בגן", ולא לחייך. באמת, זה בלתי אפשרי

מסכימה

לגבי הכבש
בכלל שירים שטותניקים מעלים בי חיוך - החל מ"גברת עם סלים" הרבה שירים של דני סנדרסון (מי אמר כוורת?)... והשיר האדיוטי הזה של מונטי פייטון Always Look on the Bright Side of Life (טה-דה, טה-דם-טה-דם טה-דה)

אוקי יש כמה

*בוא האלקטרוני של עברי לידר *מה שעובר עלי - איפה הילד *תראו אותי - מופע הארנבות

Thestral

New member
נממממממ../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

don't asy you love me-M2M that's the way it is- Celine Dion Can't fight the moon light- Leane rimes(או משהו כזה) Head over feet-Alanis morissette Breathless-הקורס^-^ give me a reason-גם של הקורס angel of the morning-bonie tyler אין לי כח לנסות למצוא עוד

netaK

New member
שירים שגורמים לי לחייך?

יש רק אחד שיעודד אותי בכ-ל מצב שאני נמצאת בו Robbie Williams-Angels

למעלה