רוני של יובל ומאיה
New member
אם כבר דיברנו על אמהות....
קיבלתי שיחת טלפון מאמא שלי לפני יומיים. הרגשתי נזופה קמעא... היא התחילה לשאול אותי סחור סחור על המיילדת שלי, מין שאלות בסגנון של "למה לא רופא" (וכאן באמת שאין הבדל במעקב ההריון ולא בלידה עצמה, בין מיילדת MIDWIFE לרופא נשים, מלבד זה שאצל מיילדת את מקבלת יחס הרבה יותר אישי וחם ובעיקר נשי ומבין, שבשבילי עושה את כל ההבדל). ואז פתאום היא אמרה "טוב, אני מקווה שבכל מקרה את הולכת ללדת איתה בבית חולים ולא בבית"...
אז הנה. מה שחשדתי בו כבר זמן מה, התאמת. שלום אבא, אם אתה קורא פה, לפחות תן איזו מילה. ותן לאמא לקרוא גם. אתה יכול להראות לה איך נכנסים לקישורים, יש שם חומר מאוד מעניין שאולי יפתיע את שניכם. טוב, הוצאתי. קצת מעליב שבולשים אחריי בלי להגיד כלום ועוד אח"כ באים ביציאות כאילו זה ב-ד-י-ו-ק עלה לך בראש בלי לקבל את הרעיון משומקום. בסוף יצאה שיחה מעניינת עם אמא שלי, והסברתי לה שאני עדיין בשלב מאוד מוקדם ושאני לא יכולה לעשות החלטה בשלב כזה בלי לראות אם לא מתפתחות בעיות בהמשך שעלולות להשפיע על ההחלטה ללדת בבית. היא מגיעה אלינו ללידה, בין אם היא בבית ובין אם היא בבית החולים, מה שהיה נעים לי לשמוע כי אני יודעת שיש לי את התמיכה שלה בכל מקרה (גם אם היא לא ממש מסכימה איתי בנוגע ללידות בית). קיבלתי שטיפה על כל סיפורי הזוועה שהיא שמעה אי פעם (שכולם התרחשו בבתי חולים כמובן) והשתדלתי לענות ולהסביר איך כל אלה יכלו להמנע. ותודה על ההקשבה
קיבלתי שיחת טלפון מאמא שלי לפני יומיים. הרגשתי נזופה קמעא... היא התחילה לשאול אותי סחור סחור על המיילדת שלי, מין שאלות בסגנון של "למה לא רופא" (וכאן באמת שאין הבדל במעקב ההריון ולא בלידה עצמה, בין מיילדת MIDWIFE לרופא נשים, מלבד זה שאצל מיילדת את מקבלת יחס הרבה יותר אישי וחם ובעיקר נשי ומבין, שבשבילי עושה את כל ההבדל). ואז פתאום היא אמרה "טוב, אני מקווה שבכל מקרה את הולכת ללדת איתה בבית חולים ולא בבית"...