אם כבר הסקר מדבר על עיתונים

אם כבר הסקר מדבר על עיתונים

אז איך אתם מתחילים לקרוא את העיתון? האם אתם מאלה שמתחילים מבסוף בגלל הספורט? או אלה שקודם כל מדלגים את 10 העמודים הראשונים שהכל שם פרסומות? או אולי דווקא מתחילים באסטרולוגיה או בריכולים?

Guy Schlesnar

New member
לא נוגע בעיתונים

אף פעם לא נגעתי. לא אוהב את הריח שלהם,לא אוהב את המרקם,לא אוהב כלום בהם. אם כבר נגעתי בעיתון בטעות,אני הולך לשטוף ידיים,או כל חלק גוף אחר שנגע בעיתון,עם הרבה סבון. פעם חשבתי שאני היחיד בעולם,אבל מסתבר שיש פוביה מעיתונים,ששכחתי את השם שלה.

ניילון בועות ../images/Emo99.gif

יש לי בחדר ניילון בועות גדול כזה כי המדיח היה בתיקון... אבל רוב הבועות שם כבר מפוצצות

amickyaa

New member
אני מייצר ניילון בועות...אם יש בקשה

מיוחדת אפשר לארגן

cobainos

New member
מממ...כרגיל,אני אסבך הכל!

מקומונים-מההתחלה,מדלג על הפרסומות הדביליות.ובתקופות שחיפשתי עבודה אז בגל-גפן ובשקמה הייתי ישר הולך לדרושים בלי לקרא את השאר. עיתון יומי-עמוד ראשי ואז את הספורט,ואז את שאר העיתון מהתחלה עוד פעםן

הרגלי הקריאה שלי: ../images/Emo3.gif

במקומונים זה הולך ככה: גל גפן אני פותחת קודם כל את הטור של עופרה מראשון אוהבת חיות, אח"כ מרפרפת ואם יש משהו מעניין קוראת... השקמה- מתחילה ברכילות ואח"כ מרפרפת על השאר ערים, במקום וזמן מקומי- מרפרפת בלי סדר כלשהו ואם יש משהו מעניין קוראת בעיתון היומי לעומת זאת זה הולך ככה: את החלק הראשי אני מתחילה לקרוא מהסוף, מגיעה עד האמצע, ואם יש לי כוח אז ממשיכה ככה עד ההתחלה של העיתון (עיוות, אני יודעת
) את המוסף אני קוראת בצורה רגילה, מההתחלה עד הסוף ואת הספורט אני קוראת רק לפעמים ושם אני מדלגת ישר אל הכדורסל זייהו

actress

New member
כל עיתון והמוסף שלו וכמובן היום שלו

אז ככה באמצע השבוע אם זה ידיעות אז קודם את הספורט או קודם "24 שעות" ואז אסטרולוגיה אם זה מעריב אז יש מוספי אינטרנט מידי פעם אז קודם הם בסופ"ש את כל העיתון ולקינוח את הרכילות
וגם עיתון ת"א בימי ו' ישר לרכילות ובפנאי פלוס קודם אסטרולוגיה ואז את הכל.

למעלה