אם כבר התחלתי בסקרים

אם כבר התחלתי בסקרים

אז עוד סוגיה שאני מעוניין בחוות הדעת שלכם. מי לדעתכם הכי "יפה" מבין חברי הלהקה? אני מביט בת´ום בכל התקופות, והוא מוביל בהחלט, עם כל העיוותים שלו. מצד שני, אד נראה כמו קבצן מזוקן, והשיער הארוך של קולין המשוך לאחרונית בתקופת פאבלו האני, זה פשוט מזעזע...

polyethylene

New member
סקר יופי ../images/Emo68.gif, זה עוד לא היה ../images/Emo9.gif

טוב, אז ככה... אני מוצאת את ת´ום סקסי להחריד, ולא יודעת למה. ככל שהזמן עובר הוא הולך ונראה יותר טוב, התחיל בתקופת הבלונד מזעזע שלו, ומסתיים היום ב"טבעי זה הכי אחי", הוא נראה ממש טוב, כן, למרות כל העיוותים. מצד שני, גם אד נראה ממש טוב, היום יותר מתמיד... ומצד שלישי, ג´וני פשוט חמוד
קולין ופיל, עמכם הסליחה, you are not my cup of tea... אז אני בהתלבטות בין ת´ום, אד וג´וני, כשת´ום מוביל קצת מעל כולם...
paul weller - you do something to me - acoustic version

Vul2re

New member
הממ

קולין גם ככה נחבא אל הכלים ואי אפשר לראות אותו כשהוא מתגודד שם מאחורה עם פיל, אז אין מה לדבר. למרות שאני ופיל חולקים את תאריך יום ההולדת, הוא קרח וזקן, ולכן גם יוצא מן המשוואה. אד הוא הנורמלי מבין החבורה, למרות שהוא נראה כמו גוץ גדול מימדים ומוטות הכנפיים שלו מאיימות ביחס לשאר חברי הלהקה. מה שמשאיר את ת´ום וג´וני. מחד גיסא לת´ום יש מקדמה עם כל העסק של העין, ומאידך גיסא הפרצוף של ג´וני מעוות תמידית.. אני חושב שתספורת הפטרייה הצלחתית של ג´וני מטה את הכף במקרה זה. אכן, ג´וני הוא ה"יפה" ביותר.

Major Thom

New member
משעשע ../images/Emo13.gif

חשבתי פעם, עוד בימי הראשונים בפורום לשים סקר שכזה. אבל אז היה עוד שלטון העריצות של תומי (
) והיו מתנפלים עלי ומדיחים אותי מהפורום, אם לא שולחים אלי רוצח שכיר (מייג´ור מגזימה ונהנית מזה
)[ נראה לי שאני אבחר באד של השנים האחרונות, בגלל הפוני. העיוותים של ת´ום זה כיף. והשיער של ג´וני גם. קולין ופיל .. וול .. קולין ופיל. הם לא נראים טוב אבל לקולין יש קול דיבור ממש שווה. תשמעו ראיונות.
sparklehorse - ghost of his smile

ג´וני הוא יקירי

אפילו הייתי פעם באתר המעריצות המטופש הזה jonnygreenwood.com...:) לא יודעת.. לא משנה כמה יגידו שהוא מעוות, הוא נראה לי כל כך יפה! עיניים חומות גדולות ושער ארוך מגניב ו..הוא פשוט מדהים הנה לכם:
היהודים- סמי חופשי

אבל השיניים יקירתי...

אכן אני.. (בן.. אהמ אהמ..ולא הומו או משהו כזה) אני אומר שנראה הכי טוב הוא ג´וני.. אבלל כשהפה סגור... :)

man-o-war

New member
בהחלט ג´וני

עם פה סגור או פתוח, לא משנה. ג´וני לעד.
Sonic Youth - Drunken Butterfly

טוב זה בגלל שהוא אנגלי

ולאנגלים, כידוע לכולם, בעיות עם רציניות עם היגינה דנטלית.

cut2

New member
ואוו

האתר מעריצות התמוה הזה גורם לי להרבה אושר וצחוק בחמש הדקות האחרונות
זה ממש מצחיק!
תודה על הלינק..

cut2

New member
אה,

שכחתי לומר שאני מצדד באד (יש, חרוז) כמובן. הוא היחיד מבינהם שנראה קצת סטאר, ולא כמו סתם כל בנאדם שני שאתה עשוי לפגוש בדיזינגוף או משהו. ואם ב"יפה" מדובר - אז פיל. יש לו ראש ביצה כזה...

למעלה