אם כבר ידיים הזויות

modz0r

New member
אם כבר ידיים הזויות

Full Tilt No-Limit Hold'em, 10+1 Tournament, 40/80 Blinds (9 handed) UTG (t3686) UTG+1 (t3205) MP1 (t4190) MP2 (t3914) MP3 (t5480) VILLAIN (CO) (t7930) Button (t3855) Hero (SB) (t2570) BB (t13315) Preflop: Hero is SB with [Jd Ac] 5 folds, VILLAIN calls t80, 1 fold, Hero bets t320, BB calls t240, VILLAIN calls t240 Flop: (t960) [5h 2d Jc] (3 players) Hero bets t720, 1 fold, VILLAIN calls t720 Turn: (t2400) [4s] (2 players) Hero bets t1530 (All-In), VILLAIN calls t1530 River: (t5460) [Kc] (2 players, 1 all-in) Total pot: t5460 Results: Hero had [Jd Ac] (one pair, Jacks). VILLAIN had [5s Ks] (two pair, Kings and fives). Outcome: VILLAIN won t5460 נו טוב.

napox

New member
לבחור היה מזל גדול, אבל הוא שיחק טוב

ב flop היו שני קטנים (2,5) וגבוה (J) ה turn היה שוב קטן (4) והיו לו זוג 5 , אז כנראה הוא היה בטוח שאתה מבלף ושאין לך J . יש כאן מקרה קלאסי של flop עם שני קטנים וגבוה. flop מסוג זה תמיד מצריך חשיבה עם נורת סכנה, המון מנסים להריץ בלוף בנקודה הזאת (ובצדק). אני לא משחק online ב FTP אז אני לא יודע מה המשמעות מבחינה כספית של call t1530. אם נזכור שזה 20% ממה שהיה לו באותה נקודה אז הסיכון סביר שהוא יכול להרשות לעצמו במצב הזה. (7930-80-240-720)/1530 בסוף "הלך לו קלף".

modz0r

New member
אני באמת מקווה שאתה צוחק

הוא עשה לימפ לפני הפלופ עם K5, אחר-כך השווה את הרייז שלי של 4 בלינדים כשמישהו נוסף השווה, מה שאומר שהוא יכול להיות בטוח שהוא בפיגור כרגע. אחרי הפלופ שהוא פספס (אם יש לך זוג 5 נגד 2 שחקנים, זה לפספס), ושהמהמר המקורי הימר שוב, הוא השווה עם זוג 5 בלבד, ואז כשהריבר הגיע והמהמר המקורי שוב הימר, הוא שוב השווה עם זוג 5 בלבד. במידה והיה לי 22, 44, 55, כל זוג שהוא 66 ומעלה, או נסיך, הוא בפיגור. על מה אתה חושב שהוא שם אותי במצד הזה? אם העלתי לפני הפלופ ואחרכך הימרתי לתוך 2 שחקנים עם פלופ כזה, אתה חושב שהוא שם אותי על AK? AQ? זהו? למה אתה חושב שהוא שם אותי דווקא על זה, ולא על כל שאר הידיים שהגיוני שיהיה לי ומנצחות אותו? (כמו AJ, וכל זוג בינוני ומעלה) מצד אחד אתה אומר פה שהוא שיחק טוב, ומצד שני אתה מסכים שמה ש-buffy9 אמר זה רעיון גרוע (מאוד).

napox

New member
בוא נעשה קצת סדר

מה שהיה לפני הפלופ זה בינו לבין אלהים, יכול להיות שהוא אוהב את היד הזאת יכול להיות שהוא רצה לראות פלופ. שנינו לא יודעים ואין טעם לנחש. אחרי הפלופ אתה מעלה והשלישי פרש, אני מאמין שבשלב הזה הבחור שלנו האמין שאתה מבלף, זה קורה המון כאשר יש על השולחן שני קטנים ואחד גבוה. כנראה הוא האמין שהזוג הנמוך שלו יספיק כאן. ב turn שוב היה נמוך ! אז זה לא שינה לו כלום. זה שהיה לו מזל בסוף לא אומר כלום, אבל אחרי הפלופ לדעתי הוא שיחק נכון. (והערה על buffy מיותרת כי הוא אמר שטות).

modz0r

New member
אי אפשר סתם להגיד "הוא חשב שאתה מבלף"

צריך לתת סיבה.. איזה ידיים אתה חושב שהוא שם אותי עליהם, שבגללם הוא חשב שאני מבלף? מה, הוא חשב שיש לי 27? 94? 83? כשאתה משווה בלוף של מישהו, זה לא בגלל שמתחשק לך ואתה מקווה שהוא מבלף, אלא בגלל סיבה מסויימת. במציאות זה יכול להיות ההתנהגות הפיזית שלו, ובאינטרנט זה צריך להיות הדרך שבה הוא מהמר. שחקן שמעלה לפני הפלופ, מהמר בפלופ נגד 2 שמשחקים אחריו, ואז מהמר בטרן, לא מראה לך בשום צורה שהיא שיש לו יד חלשה. גם להגיד "הוא חשב שיש לך AK/AQ" זה לזרוק באוויר, כי לא עשיתי משהו שיכול לגרום לך לחשוב שהיה לי דווקא את זה, ולא כל יד אחרת שמנצחת אותו.

modz0r

New member
מעניין אם גם פה מישהו יגן עליו

Full Tilt No-Limit Hold'em, Early Double, 80/160 Blinds (9 handed) Button (2,100) SB (15,519) VILLAIN (BB) (1,561) UTG (5,269) UTG+1 (3,990) MP1 (12,818) MP2 (2,070) MP3 (3,938) HERO (CO) (2,240) SB posts the small blind of 80 VILLAIN posts the big blind of 160 Dealt to HERO [Td Th] 2 folds, MP1 calls 160, 2 folds, HERO raises to 640, 2 folds, VILLAIN raises to 1,561 and is all in, MP1 folds, HERO calls 921 VILLAIN shows [9d 3d] HERO shows [Td Th] *** FLOP *** [Qd 8c 5d] *** TURN *** [Qd 8c 5d] [2d] *** RIVER *** [Qd 8c 5d 2d] [7h] VILLAIN shows a flush, Queen high HERO shows a pair of Tens VILLAIN wins the pot (3,362) with a flush, Queen high

2המרפא

New member
סוטד זאת תמיד יד טובה לאול אין לא ככה ../images/Emo6.gif

תגיד לי מה אידיוטים האלה רודפים אחריך? למרות שכבר ראיתי דברים מוזרים מזה בפול טילט

יוהדיקו

New member
שחקן אדיוט! זה יכול להרוג אותי שאני רואה

טיפש כזה משווה ובסוף הוא לוקח לי את היד עם 10 טון מזל על הדרך!!! בדיוק לפני רגע בטורניר קרה לי משהו דומה! שחקן אגרסיבי בשולחן עשה ריריז פי 2 מהביג אחריו משהו עושה קול ואז אני. עושה פי 7 מהביג המקורי. האגסיבי עונה וזה שאחריו עונה. אני עם K 10 סודד פלופ 5c kd 4d האמצעי דוחף הכול בפנים אני עונה והאגרסיבי אחרנו... לאגרסיבי AQ אוף סודד ולאמצעי שענה לריז של הריריז 3 6 אוף סוד. טרן 2 ריבר 10 המטומטם עם ה 3 6 ענה מהתחלה לכל הריזים בשולחן לוקח תפוט!

2המרפא

New member
נו והיום מישהו עשה לי קול עם K9 כשאני עם זוג

מלכות ודחפתי אנדר דה גאן. כמובן שהוא תפס איזה סטרייט הזוי ל9

shaywh

New member
כל הדברים האלה מציקים, אבל בגלל שחקנים

כאלה אתם (אני לא במצב להגיד אנחנו, כשאני שואל את עצמי מה הכי טוב לעשות עם 6.44$ בחשבון. למרות שלהגיע למשהו כמו 4300 FTP במשחק ברמות נמוכות לא לגמרי הולך ברגל) ברווח.אני חושב על כל הזוגות אסים שאנשים שלמו לי עליהם כי הם לא ידעו לזרוק את היד שלהם. נכון שחלקם נשברו, מן הסתם, אבל יש גם את כל הפעמים שהבן אדם עם הזוג 9 ביד סירב להאמין שיכול להיות לי זוג יותר גבוה ושילם כל עוד לא היה אס בפלופ. שלא לדבר על האנשים שמשווים אול אין אחרי הפלופ עם KJ בתור אובר קארדס וזהו. על מה הם שמים אותי? QJ?

2המרפא

New member
בגלל זה כבר הפסקתי להתעצבן על זה

אני פשוט אומר "אתה אידיוט שיהיה לך בהצלחה גם ככה הפסדת לי 1000 שקל ביומיים לא נורא"

shaywh

New member
מצאתי מה לעשות ב6.44 ^^

הורס 10/20 סיט אאוט בo8 ואולי גם בהולדם. הכפלתי את החשבון ב13 ידיים. יש שם כרגע שחקנים כ"כ גרועים. אחד בדיוק השווה הימור בריבר בסטאד כשהוא מפסיד לקלפים הפתוחים של היריב.. אחר השווה כל הדרך בסטאד כשהוא רק מגן על הברינג אין ותופס בח או 6 זוג שתיים..

למעלה