אם כבר יום העצמאות

magenta73

New member
אם כבר יום העצמאות

ואם כבר, מצאתי את עצמי שוב רווקה ביום העצמאות, ואם כבר נגמר הסיפור עם המר בחור ש"לא רוצה קשר ולא רוצה להשלות"... אז... תמיד מדברים על זוגיות בתור דבר שלוקח לך מהחופש. זה מן הסתם נכון. אתה כבר לא מדבר אני, אתה מדבר אנחנו. ועדיין, יש עצמאות. אם לא היתה, לדעתי, מערכת היחסים היא לא בריאה. מה דעתכם בכל הקשור לעצמאות, חופש וזוגיות? והאם אתם חושבים שבגלל שבדור שלנו העצמאות מקבלת נפח כ"כ חשוב, גם מהבחינה שאפשר לצאת מבית ההורים בלי להתחתן, גם שקריירה יותר חשובה מבית וכן הלאה, דפוסי חשיבה חברתיים שהשתנו... האם ואיך זה משפיע על מערכות יחסים והסתכלות על מערכת יחסים בכלל כיום...

duduamar

New member
אם מרגישים חנוקים ואין חופש -

סימן שהזוגיות הספציפית הזו לא טובה לך. בזוגיות טובה - אין את ההרגשה הזו.

את מצאת את עצמך רווקה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

היום גם אני מצאתי את עצמי רווקה
בתלוש של מס הכנסה מהעבודה שלי אני רווקה ...... אתם מבינים את זה
אני לא
ורק לפני שבוע עידכנתי את הפרטים + צילום של ת.ז. ..... אני כמעט בטוחה שלא רשמתי שם שאני רווקה..... או שהם שמו מזכירה שלא יודעת לקרוא והיא בכלל מזקירה להם דברים! להשתגע מהם
בקשר לעצמאות וחתונה.....אתמול הייתי בחתונה של גיסתי(אחות בעלי) זה לא פרדוקס להתחתן דווקא ביום העצמאות

magenta73

New member
אם את רואה

נישואין כדבר ששולל עצמאות, אז כן, זה פרדוקס. אני חושבת שזוגיות כן נותנת מקום לעצמאות, מסוג אחר, כן... מעבר לכך שחובה שתהייה עצמאי בקשר, שלא תאבד את עצמך. וכמו שהצבת גבולות (בתחום הגיוני) לילדים, למעשה נותנת להם ביטחון, למעשה נותנת להם את המרחב בהם הם חופשיים ובטוחים, בתוך הגבולות... כך גם אפשר להסתכל על זוגיות. העיקר, איך היתה החתונה? נו, איך להיות רווקה? נכון שכל הגברים זונות?
חחח יפה לך...

למנג'טה ולחיפושושית יקרות../images/Emo70.gif

בשביל לא לחזור על עצמי...תשובה לשתיכן באותה הודעה......בסיידר?! במוסכמות החברתיות יש את הרושם הזה, שחתונה מבטלת את העצמאות האישית! לא אני המצאתי את זה! בגלל זה נוסד מושג כמו "רגליים קרות" שהוא הפחד שלפני החתונה. אנשים מגבילים את עצמם באופן טבעי מלעשות מה שבאמת רוצים ואני לא מדברת על "לרעות בשדות זרים" או משהו כזה, אלא שבאמת בכל דבר שעושים בחיים צריך לקחת בחשבון שיש בן/בת זוג וילדים... אני למשל כאישה נשואה, לא יכולה פתאום ביום בהיר להחליט שאני לוקחת כמה חפצים ומניעה את האוטו ונוסעת לבד לאן שאני רוצה....נניח לאילת, אפילו שאני די עצמאית ויש לי בעל שלא מגביל אותי ולא בא בדרישות מוגזמות אני מרגישה מחוייבת לחשוב קודם כל על הילדים ועליו.....לא יכולה לעשות כאוות נפשי ....ככה זה! ואני התחתנתי מאוד צעירה לא הספקתי בכלל להבין מה זה להיות רווקה, ומה גם שבמעט אשר שהייתי רווקה אף פעם לא הייתי לבד! תמיד היה לי מישהו שאני חייבת להתחשב ברצונותיו! האמת שהעליתי את הקטע הזה כהלצה......הם זוג מקסים ומתאימים אחד לשניה כמו תקע לשקע ......אם יש זוגיות טובה בעולם .....יש לי הרגשה שמדובר על שלהם! היתה אחלה חתונה ....כרגיל ריקודים, שתיה, אוכל כמו שיש תמיד רק שהפעם זה היה יותר מרגש......כשהכרתי את בעלי, אחותו היתה ילדונת בת 11 ועוד מהסוג הזה של פעם עם קוקיות ותמימות אמיתית, לא כמו הילדים שלי שנולדו כבר עם חוכמולוגיות ותשובות פלפליות, ולמרות שראיתי את כל השלבים בהתבגרותה פשוט ישבתי אתמול ובפעם הראשונה בחיים שלי בכיתי מהתרגשות בזמן הטקס בחופה! איך זה להיות רווקה .....ינעל ראבקקקקק.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיליתי שרווקות משלמות מיסים יותר מנשים נשואות! גברים?! תמיד אותו דבר תאמיני לי! גם טבעת נישואין לא מרתיעה אותם.....נהפוך הוא! אל תחמוד ......חרטחמוד! שטויות במיץ!

עצמאות בקשר לדעתי,

זה לעשות דברים יחד וכל אחד לחוד. שלכל אחד מבני הזוג יש חופש מלא לעשות ככול העולה על דעתו ויחד עם זאת , הוא יודע את הגבולות ...

למעלה