אם כבר כותבים, אז למה לא שמים אותו בדיסק

metsik

New member
אם כבר כותבים, אז למה לא שמים אותו בדיסק

יכושילירבאק! כמה זמן עד שמוציאים דיסק, ואחר כך משאירים את השיר היפה הזה בתור אגדה חרושה בנוסח אקוסטי?! אני אומר- לא עוד! וגם איך אני משיג את הגירסה האמיתית? אה.... מה המצב? מטר

לדעתי עשו בשכל שלא הכניסו אותו.

ממש לא מתאים לאופי של הדיסק. לדעתי, כן? הכל טוב, מה איתך מטר?:)

גם לדעתי../images/Emo45.gif

אחרי כמה שמיעות שהתרגלתי לדיסק אמרתי לעצמי "וואי אם כבר מה זה לא קשור לדיסק,טוב שלא שמו אותו" וכנ"ל לגבי כאילו,אם כי הוא טיפה יותר מתאים. חוץ מזה במילא הדיסק הזה הוא אחד הארוכים
אני לא מספיק לגמור אותו בנסיעה מירושלים לתל אביב...

metsik

New member
כפרות, הם הרבו את השיר עם האקוסטית הזו....

הם חייבים להוציא גרסת אולפן. אולי תשכנעי אותם. כמו שעשיתן עם "כל הסיפור".... ד"א, הכל טוב איתי... מה איתך?

mooshki

New member
../images/Emo207.gif

http://tarbut.nana10.co.il/Article/?ArticleID=503308&sid=123 נזכרו.

AvtipuS

New member
זה היה מוקלט

ובשלב מסויים פשוט איבדתי אותו,הוא פשוט חפר
עכשיו יש את "תענה לי", לפני זה היה את SE

הייתה לי הרגשה שיסיימו עם ג'קי...

איזה באסה שנתקע לי בסוף תענה לי :\ טוב לא נורא הפסדתי 2 שירים גג. נקווה שמישהו הקליט והוא יוכל להעלות את זה להורדה,למרות שבתכלס,זה כמו לשים מיקס של שירי היהודים במדיה פלייר רק עם קצת דיבורים בין השירים...

תשמעי את ההקלטה של תומר

הכי טוב: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=elNJZHlsT01EbUkwTVE9PQ אם אין לך כוח לשמוע את השירים אז הראיון נמצא בתחילת השעה השנייה(זאת אומרת אחרי משהו כמו 65-75 דקות) ואם אין לך כוח לא זה ולא זה אני יכול לתת לך תקציר אם כי זה לא אותו דבר כמו לשמוע...

הולצ

New member
היה את אם כבר

וג'קי ולא זוכרת מה... ורק רציתי להגיד תודה :) נורא נהינתי.. ורק בזכות ההודעה ידעתי על זה. אז.. תודה D: שבוע טוב.. 33>

כן היה אחלה בחלה ../images/Emo13.gif

שמעתי רק את השעה השנייה כי בראשונה באו חברים להוציא אותי לטיול. הקלטתי אותה ואני אשמע אותה מחר. השעה השנייה הייתה טובה מאוד. אהבתי את הראיון עם תום. אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני שומע אותו מדבר מאז הלידה והדיסק וכאלה. נשמע שהם מתכננים לנו דברים מטורפים בהשקה,אני מצפה לזה בכיליון עיניים
שמח שנהנת. את הקרדיט תתני לבן רובין,אם הוא לא היה כותב את זה בפורום האדום לא הייתי יודע על זה בכלל :)

למעלה