אם כבר כמעט הצליחו להביא את MUSE....

RedCharlie

New member
אם כבר כמעט הצליחו להביא את MUSE....

מה לגבי התארגנות כלל ארצית להחזרת רדיוהד לארץ הקודש? איי מין, פור קריינג אאוט לאוד! הם נשואים לנו! מה זאת התועבה הזאת? כמה שנים עברו מאז הפעם האחרונה? 8? מספיק ודי! עצומה.! מי בעד?

juventina

New member
אתה מוזמן

לחתום בתור התחלה... http://www.thepetitionsite.com/1/the-radiohead--please-come-to-israel-petition אם יש לך פייסבוק, יש גם את זה: http://apps.facebook.com/causes/view_cause/36232 ואם בא לך לעזור יותר אז תיצור איתי קשר בפרטי. אני כבר די מיואשת.

V e g

New member
תהיתי לאן נעלמת לאחרונה

בכל מקרה, אל תתייאשי. למען האמת - בשביל שיהיה סיכוי שרדיוהד יבואו, צריך להפעיל קשרים, ז"א להביא את העצומה לידי התקשורת או ישירות לחברת ההפקות של שוקי וייס. וייס הוא המפיק הרציני היחיד שמביא אמנים (לפחות בסדר גודל כזה) לארץ. הרצון שלו הוא להביא אמנים שהם בראש ובראשונה כלכליים עבורו. רדיוהד לא הוציאו אלבום 5 שנים - עכשיו כשיש שוב התחדשות מצידם, נדמה לי שקצת בעייתי לגרום למפיקים להבין את זה, למרות שכשאני מסתכל על סקרים למינהם ששואלים "איזה להקה צריך להביא לארץ?" רדיוהד עדיין בין הכי פופולריות.

InnocenceLost

New member
לרדיוהד ממש לא חסרים מעריצים בארץ

והתקשורת יודעת את זה.. פשוט צריך לארגן משהו באמת גדול שיכתבו עליו אני יכולה לעזור ופורום מיוז פירסמו בכל מקום אפשרי את העצומה שלהם, בכל פורום בכל אייסיקיו בכל אתר בכל חור רק ככה הם הגיעו לכותרות..

V e g

New member
זה לא מה שאמרתי

ברור שלא חסר להם מעריצים. אבל התקופה הארוכה של שהם לא הוציאו אלבום + העובדה שהם לא להקה ממוסחרת ומתוקשרת במיוחד, לא תורמת לעניין, לכן אותם מעריצים צריכים להשמיע את קולם.

Knives Out

New member
אני לא חושב ששוקי וייס מפקפק בהבאתם

יעני, הם בכל זאת אחת הלהקות הכי מצליחות אז אני די בטוח שהם עולים לו בראש בין הראשונים כשהוא חושב על מי להביא. מה, לא?

Knives Out

New member
בואי נרים קודם מפגש ואז ננסה להרים את זה

V e g

New member
מי יודע מה עובר לו בראש...

זה דיון בפני עצמו. אני לא בטוח שהוא מודע לכך שרמת ההערצה נשארה כפי שהיתה ואף יש מאזינים חדשים צעירים כמוך למשל. זה ההבדל בין להקה שהיא להיט לתקופה מסויימת, ללהקה ששורדת את השנים. גם האלבום הנוכחי, הוא לא הדבר הכי ממוסחר שראיתי. בקיצור, תסתכל מה רשמתי בתגובה למעלה, זה תקף גם כאן.

juventina

New member
אני פה :)

קצת אין לי זמן לאחרונה, לימודים וזה... אבל לגבי העצומה, ברור לי שהיא צריכה הרבה יותר חשיפה כדי להפוך לרצינית, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. כבר נסיתי כל מיני דרכים, פרסמתי בפורומים שונים ומשונים, בטוקבקים וגם שלחתי מיילים לכתבי מוסיקה ושדרי רדיו בבקשת עזרה. לא יצא מזה יותר מידי, קשה לבד, זה מייאש לבד. אני יודעת שיש הרבה יותר מ-310 איש שרוצים שרדיוהד יבואו לארץ. (459 בפייסבוק :) ) בכל מקרה, אני חושבת שבסופו של דבר, רדיוהד מודעים לזה שיש להם מעריצים בארץ, ובסך הכל ההחלטה באמת תלויה ברצון שלהם לבוא לפה. אבל עצומה מכובדת לא יכולה להזיק...שידעו לפחות *עד כמה* רוצים אותם פה... בקרוב יהיה מאוחר מידי, נראה לי שממש עכשיו הם מחליטים או שהם החליטו כבר. אז...או שהעצומה תמשיך לדכדך לה באיטיות, או שניקח את הענין לידיים ונעשה מאמץ...

V e g

New member
אני מאמין שגם עוד 3 חודשים זה לא יהיה מאוחר

ואפילו יותר, כי רדיוהד תמיד יכולים להוסיף עוד הופעה ולסיים את המסע האירופי שלהם כאן. וגם כשהם הופיעו ב-2006, נוספו עוד הופעות באירופה שלא תוכננו.

Gigantic Boots

New member
העצומה לא מצליחה ברמה שמצופה ממנה כי...

רדיוהד פה. הם נמצאים בארץ במהלך שנה ממוצעת כמה וכמה פעמים. תום יורק היה פה בסוכות. הם יודעים מה רמת ההיכרות עם הלהקה. אם הם רוצים לעשות הופעה שיעשו. אם לא, כנראה יש לזה סיבה.

FunkyMonk

New member
זה פורסם איפשהו..

אני משער שג'וני מגיע לפה לעיתים קרובות.

למעלה