אם כבר להתבזות, אז עדיף לעשות...

אם כבר להתבזות, אז עדיף לעשות...

את זה בגדול. (ובגלל שהפעם אני רציני, אז נחזיר את לאנס לקדמת הבמה). הטופ 20 שלי: 1) ארמסטרונג 2) הראס 3) מאיו 4) המילטון 5) אולריך 6) סימוני 7) מנשבו 8) מנצ'וב 9) סביליה 10) באסו 11) הפתעה!!!! איטור גונזאלס יחזור ובגדול 12) מייקל רוג'רס (חולצה לבנה). 13) ליפהיימר 14) זובלדייה 15) מורו (מקום ראשון מהצרפתים) 16) רוכב של CSC (יאקשה או ג'וליק) 17) בוטרו (ניצחון בנג"ש) 18) אזבדו 19) מארקדו 20) רוכב של CSC (יאקשה או ג'וליק) קבוצה מנצחת: האיים הבאלרים-בנסטו חולצה לבנה: רוג'רס ירוקה: פטאקי ובגדול (חולצה שנייה שלו השנה) מנוקדת: מנשבו או מנצ'וב

אנד דה לורד סיי ה ל ל ו י ה../images/Emo8.gif

בעומק ליבי, ידעתי... שתחזור לדרך הישר ותתקן דרכייך הסוררות, בועז.
: "לשירת התקווה, הקהל מתבקש לקום על רגליו" ובא לציון גואל
.

Yarnin

New member
אין סיכוי

שאולריך לא יהיה על הפודיום!!! ואת סימוני שמת באמת דבוהה מידי. ואיפה סביליה? ירנין 21/7 - בסוף הקטע ה 16 אולריך בצהוב - אם הוא לא יהיה עדיין.

מסכים עם ירנין

להערכתי, אולריך נמצא עכשיו לקראת שיא הכושר שלו ונכון להיום הוא נראה ממוקד ומוכן לטור יותר מאי פעם. אולריך השנה מגיע לטור ללא עודף משקל, ממוקד, חזק ומוכן לטחון את כולם בנגד השעון. ארמסטרונג בעיני הוא התעלומה הגדולה של הטור, ואני מאוד מקווה שהוא מצליח לשמור על מיקוד במטרה שלו מבלי שנשים כמו שריל קרואו יסובבו לו את הראש. לפי ההצהרות האחרונות של ארמסטרונג לגבי שנה הבאה והמטרות שלו להתחרות בג'ירו ובקלאסיקות, נראה לי שהוא קצת יצא מאיזון ושהוא אינו ממוקד במאת האחוזים במטרה הקרובה - הטור. אשמח לגלות שאני טועה, רן

רן אתה שוכח דבר אחד...

שנה הבאה עולם האופניים משתנה, הפרו-טור נכנס לעסק. וכל הרוכבים יהיו חייבים לרכב בהרבה יותר מרוצים ממה שהם היו רגילים בשנים האחרונות. ארמסטרונג לא השתגע, ושריל קראו לא סובבה אותו (היא בסך הכל זמנית בתפקיד עד שתותי תתפוס אותו
). הוא פשוט מבין מה הדרישות החדשות. אבל למען האמת אני הייתי מעדיף לראות אותו בוואלטה ולא בג'ירו.

סביליה מקום 9...

סימוני הוא ההתלבטות והתעלומה הגדולה, סימוני של הג'ירו האחרון- לא נמצא באזור הטופ 20. סימוני של ג'ירו 2003 נמצא על הפודיום בטור. השאלות החשובות הם איזה סימוני יגיע לטור? האם סימוני שמר על עצמו בג'ירו ולא הגיע בכושר מלא? בכל מקרה, אסור לזלזל ולהתעלם מסימוני, הוא יותר מדי טוב ומנוסה בשביל זה. אולריך? יותר משאלת לב מהימור. אבל למרות הכושר הטוב שהוא הראה בטורים של שוויץ וגרמניה (הוא לא נתקל בתחרות גדולה מדי בעיני), יש לי הרגשה שהתכנון שלו של העונה שלו לא היה מדויק. הוא השקיע מאמץ גדול מדי בחודש מאי כדי לרדת במשקל ולהיכנס לכושר. אני חושב שזה אולי תקופה קרובה מדי לטור, ויכול להיות שהגוף של אולריך לא יעמוד במעמסה. ולכן הוא לא על הפודיום. יאיר למה שפטאקי לא יסיים את הטור? שנה שעברה הוא סיים את הוואלטה והשנה את הג'ירו, כשהוא רוצה ומחילט הוא מסיים גרנד טור'ס. הסיבה היחידה שאני חושב עליה לכך שהוא יפרוש באמצע הטור, היא אתונה והרצון שלו לשמור כוחות לאתונה. מה דעתכם על איטור גונזאלס?

נו זהו בדיוק. אתונה.

בגלל זה פטאקי לא יסיים את הטור. הוא מלא היחיד שיפרוש מהסיבה הזו. הקטע הכי ענק יהיה אם צ'יפו יסיים את הטור. חלום רטוב: צ'יפוליני מנצח בקטע הסיום בשדרות הניצחון ועל קו הסיום מודיע על פרישה.

natyh

New member
שאלת מליארד דולר

איטור בשיאו שוה פודיום בכל גרנד טור . איטור חא בשיאו הוא הכי מתדרדר ב דירוג UCI רוכב השני אחרי ציפוליני . אם הרכיבו אטתו לטור לפני דאריו ציוני . אני מניח שאלסנדרו יפרוש באמצע דאריו יכנס כמחליף ואיטור וציוני יבואו ללאנס משום מקום . והוא לא יוכל להגיב !! מה זה יתן להם ??? תעלומה !! נתי בדבוקה המקצוענית . מק

שני הימורים שלך, בועז, הם אשכרה....

הימורים. פטאקי יסיים את הטור. ושלריס לא יהיה רוכב שיתברג מעבר למקום 10. והימור נועז שלך - המנוקדת... השינוי בתקנון מבטיח כמעט במאה אחוז את המנוקדת לרוכב שיסיים על הפודיום. זכור כי השנה ניצחון בפסגה שווה כפל ניקוד למנוקדת לפי הקטגוריה של הפסגה. שלושה קטעים המסתיימיפ בפסגות חייבים להיות קרב בין המועמדים לניצחון. זה שווה כמו שלוש פסגות נוספות.

Yarnin

New member
בנושא המנוקדת

אם להמשיך את נושא המנוקדת, זא לדעתי מאיו או הראס. כאשר האחד על הפודיום והשני במקום 4 או 5. הסיכוי היחיד השנה של ויראנק למנוקדת הוא אם פריצות/בריחות מאוד מוקדמות בתחילת קטע עם פסגות הכוללות ניקוד כדי למזער את הנזק של אי יכולתו לנצח יותר מקטע אחד בכל טור (בשנים האחרונות) ויתקן אותי יאיר אם אני טועה. יתרה מכך לרוב אחרי קטע בו הוא מנצח הוא פשוט שופך לגר על הפסגה הראשונה או השניה ביום שאחרי. ירנין

לא ממש שופך ולא תמיד

ויראנק הוא לא סתם רוכב בטור. הוא מין דמות מעוררת הרבה רגשות שונים אצל המון אנשים. לבלנק כדוגמא.... אני לא פוסל על הסף מצב שלבלנק מתחיל כל בוקר של קטע הררי בטור בתפילה- "רק שויראנק לא ינצח היום". יש המון צרפתים שמעריצים את הפס שמותיר הצמיג שלו. ויש המון שכל כך לא סובלים אותו. אבל עובדתית- בפעם הראשונה הוא זינק לטור לפני 12 שנים (1992) כבר בטור הראשון שלו הוא לבש את הצהובה,היה שני במלך ההרים ושני ברוכב הצעיר. ראה את הרזומה שלו בטור- 92- לבש את הצהובה,שני במנוקדת,שני בצעיר סיים 25 כללי 93 - מקום 19 כללי סופי 94 - מלך ההרים, ניצחון בקטע, מקום 5 כללי 95- מלך ההרים, מנצח בקטע, מקום 9 כללי 96- מלך ההרים, מקום 3 כללי 97 - מלך ההרים, מנצח בקטע, מקום שני כללי 98 - גילו שיש לו פודינג בוורידים 99 - מלך ההרים, מקום 9 כללי 2000- ניצחון בקטע, מקום 6 כללי 2001 - לא זינק (הייתי בטור וראיינתי את לבלנק ואני יכול להישבע שהוא היה מאושר ) 2002 - ניצחן בקטע, מקום 16 כללי 2003- מלך ההרים, ניצחון בקטע, לבש את הצהובה, מקום 16 כללי. שמנתחים את זה אי אפשר שא להגיע למסקנה כי ויראנק הוא אחד מהרוכבים הכי מרשימים שהיו בטור ומעולם לא ניצחו בו. ליצן, ליצן אבל קבלות יש לו.

bergolizatzia

New member
דעתי שלי

למעלה זה יהיה- 2- המילטון 3- מאיו 4-אולריך 5- הראס אחרי שביזית קצת את ראבובנק אז נשים את לייפהיימר ובוגרד בעשיריה, וניתן לראסמוסן לנצח סטייג'. ונביא אותה בהימור - אקסל מרקס לעשרים הראשונים. אלון ברגר.

אני בכלל חושב שאקסל מרקס...

הוא לא הבן האמיתי של אדי מרקס. זו איזה קנוניה של חייזרים להשתיל בנים של ספורטאים מצליחים. הספורטאי הראשון שהם ניסו להשתיל היה ג'ורדי קרויף, איזה חיה מוזרה שחשבה שהיא יכולה לשחק כדורגל בגלל שם המשפחה המחייב. בייבי מרקס הוא הניסיון השני, נוגד את כל חוקי הגנטיקה.

ybello

New member
ה-7 שלי

לאנס אולריך המילטון מאיו הראס באסו סימוני

למעלה