אם כבר מדברים על אגדות אורבניות...

עמיתוש

New member
אם כבר מדברים על אגדות אורבניות...

אתם מכירים את הסרט, "משחק השמועות" במקרה? ובכן, אני וחברים שלי ראינו את הסרט, שלמי שלא יודע, מספר על כמה אנשים שלומדים באונברסיטה, ומחליטים בשביל פרוייקט להמציא סיפור שלא יודעים כ"כ מה קרה שם, סיפור של אונס. הקיצר, רואים איך ה"אגדה" הזאת שהמציאו, עפ"ע שם הסרט, עוברת בשמועות, עד שזה מגיע למשטרה, ולחוקרים ושטויות. אוקיי, מה הייתה הפואנטה שלי?! אה כן, אז אני וחברים שלי ניסינו עוד בכיתה הקודמת שלי להמציא "אגדה" או יותר נכון סיפור בדיוני על מורה אחת בכיתה, ואתם רואים איך תוך 5 דקות כ-ו-ל-ם התלחששו, אבל בסוף הבינו שזה שקר. בקיצור, הנקודה שלי היא, אתם חושבים בכלל שיש אגדה אורבנית, שהיא אמיתית?!?, כי בעצם אחרי ה"ניסוי" הקטן הזה שעשיתי עם חברים, הבנו שאפשר להגיד כל דבר שרחוק ממך, שקרי, ותןך דקות כולם יאמינו שזה נכון. מדהים, לא? לא. סתאאאם...
עמית בן 13...

תראה....

לי יש לא יודע אם זה אגדה אבל יש משהו בסגנון שלך בדרך לבית ספר שלי יש עמוד שאים אתה עובר לידו אז באותו יום יהיה לך מזל רע חבר שלי עבר שם 3 פעמים ובכול ה 3 פעמים באותו יום נשברה לו היד פעם מנפילה פעם מכדורגל ועוד פעם כשהלך מכות מה דעתך צירוף מיקרים? וזה לא קרה רק לו זה קרה לעוד מלא אנשים שעברו מישם אפילו לי

אצלנו יש את "בית המוות" בקיבוץ...

שכל מי שעובר אליו מת. אבל זו שכונת זקנים אז זה לא נחשב... וגם אצלנו עשו משחק שמועות, וזה עבר ממש מהר.

HoNeY14

New member
כשהייתי../images/Emo118.gif

בכיתה ג´ בערך מישהו סיפר שהיה איזה ספר שנקרא "הספר השחור" שיש בו כל מיני כישופים ודברים מפחידים ואם אתה פותח את העמוד האחרון אתה מת!
כל פעם כשחשבתי על זה היתה לי צמרמורת ועכשיו כמובן שלא

ganeden

New member
והנה עוד אחת מהקיבוץ...

בקיבוץ נצר סירני ישנה אגדה/אמונה, שכל מי שבחצרו נטועה ערבה בוכיה, שוכל את אחד מבניו... לא למותר לציין שאצלי בחצר אין עץ כזה בגלל הסיפור הזה.

אצלינו בבית הספר היתה ביקתה..

כולם היו בטוחים שגרה שם מכשפה(זה מה שכיתות ו, סיפרו לנו)ובכיתה ו כשהמורה לחקלאות פתח את הביקתה וראינו שם רק מטטאים ומגרפות הבנו שיש למכשפה הזו אוסף נאה של כלי תעופה...

למעלה