אם כבר מדברים על בגדים שקטנים עליכם

הזללנית

New member
אם כבר מדברים על בגדים שקטנים עליכם

מה דעתכן עליה? לא הייתי רוצה להיות הכפתור/הריץ´-רץ´ של הג´ינס שלה...

הזללנית

New member
ללעוג לה????!!!

אופס.אני מצטערת אם זה הצטייר בעינייך כך. זו ממש לא היתה הכוונה, רק להראות כאן מישהי שהציבור כאן יכול להזדהות איתה. אגב, אני גם שמנה ואין לי שום סיבה ללעוג לשמנה אחרת...

כנראה שהיתה כאן אי הבנה

ואולי אני פשוט רגישה מדי לנושא הזה של שמנות. כמובן שגם אני שמנה, אפילו שמנה מאד, ובבית מציקים לי ואפילו צוחקים עלי, וזה נושא רגיש מאד אצלי.

DREAM111

New member
היי שיריתה

ממש מצער אותי לשמוע שבביתך שהוא אמור להיות מקום מבטחך שמים אותך ללעג בגלל נושא ההשמנה. היחיד שיכול לעצור את זה זו את. קחי עצמך בידיים ועיצרי את זה. אינני יודעת אם הצחוק בא מצד בן זוגך ילדייך או הסובבים אבל בכל מקרה יש לעצור זאת ולעצור זאת כעת.

מתוקה...

אם יש מישהו שלדעתו איך שאת נראית זאת סיבה טובה לצחוק עליך הוא לא ראוי לחברתך...ובטח שזה ככה אם זה בגלל שאת שמנה. אני לא יודעת איך זה אצל אחרים כי אני די חיה בבועה רוב חיי אבל אני יודעת שעליי מעולם לא צחקו ואף פעם לא ראיתי את זה שאני שמנה כסיבה לצחוק עליי. אז אוקיי,בסדר אני לא כמו 90% משורצות הקניונים הממוצעות אבל..אז מה? סליחה באמת שאני לא פלקט. ואם זה משנה משהו ומוריד קצת את הרגישות...לדעתי את מקסימה (לפי כל מה שקראתי מפרי עטך) ואת בן אדם יפה .

תודה לכן

בעלי התחתן עם אישה נאה ולא שמנה. אפילו לא מלאה. היום אישתו שמנה מאד מאד. הוא לא מקבל את זה והכעס יוצא בכל מיני דרכים. כמובן שהבנים מחקים אותו. אולי זה לא ממש דיון לפורום זה אבל איך אפשר לעצור את זה??????????????

DREAM111

New member
שיריתה היקרה ../images/Emo39.gif

קודם כל הכבוד על הכוח להתמודד עם הבעיה עד היום. לגבי הנושא של לא לפורום הזה אין כזה דבר הכל בפורום הזה קורה כולל שיחות עיצות עידוד תמיכה וכל היוצא מזה כמו בכל פורום. לגבי הנושא הזה שאכן בעבר לפני אינני יודעת כמה זמן היית עלמה צעירה שלא עברה הריונות ולא עברה לידות ואחד מהדברים הוא שהיית רזה, אבל מה לעשות שעם השנים עברת כמה שינויים פיזים ששינו אותך ושינו את חייך וחיי בן זוגך. לדעתי האישית למרות כל השינויים שחלים באדם אין זה הוגן לבוא ולרדת על האחר כיוון שקודם כל הפגיעה רק מכנסת אותנו פנימה ודוחפת אותנו לפינה שבא נוח לנו לברוח כמו האוכל (לפחות אצל חלק) ודבר שני זה לא מה שישנה אותנו או יתרום לשיפור. אשמח לשאול שאלה שייתכן והיא אישית ואם את מרגישה לא נוח לענות זו זכותך המלאה או אם תרגישי יותר נוח לענות במסר אישי גם אשמח. כאשר בעלך הכיר אותך ונישא לך הוא עשה את כל אשר עשה מאהבה אליך או מתוך משיכה פיזית בלבד?

גם אני שואלת את עצמי את אותה השאלה

ואני לא יודעת את התשובה. ללא ספק למשיכה הפיזית היה משקל מאד גבוה, היום אני גם יודעת שצבע עורי היה חשוב לו, המוצא העדתי, וכנראה גם המצב הכלכלי. במילים אחרות, נסיכה יפה, בהירה, אשכנזיה, מאיזור מגורים טוב. הוא לא תאר לעצמו שנסיכה, אם תילקח לשלולית, תשכח שהיא נסיכה ותתחיל להתנהג כמו צפרדע....

DREAM111

New member
כל הכבוד לה על האומץ

אני מבינה מאיפה מגיעה ההרגשה של שיריתה לגבי הגיחוך בגלל המשפט של "לא הייתי רוצה לכיות הכפתור........" יש לא מעט בנינו שלא רחוקות או אפילו גדולות ממנה. הלוואי וירבו הבנות שכן מתלבשות כאהבת נפשן, ובנוסף לכך מצטלמות ומפרסמות את תמונותיהן.

חבי

New member
אני איתך...

הלוואי ואני הייתי מצליחה להדחס ככה לג´ינס שלי... הבעיה היא שהוא אפילו לא מועיל בטובו לעלות עלי וגם אם כן אז הוא לא נסגר... איפה יש ג´ינסים כמו בתמונה, איפה? אגב, השם של החנות בסירקין זה "פיפל". תהנו... "לפעמים זה לא שאתה נהיה שמן יותר אלא הפתח נהיה צר יותר..." (פו הדב)
חבי

DREAM111

New member
חבי יקרה

בראשון יש איזה חנות שיש בה גינסים במידות גדולות. אני מקווה שהשבוע יצא לי ואגש לשם לבדוק בדיוק עד איזה מידות יש להם בכלל לא רק בגינסים ואמסור לך.

תודה מתוקה...../images/Emo25.gif

אל תטרחי במיוחד בשבילי...הלכתי לתופרת ו 2 ג´ינסים היא הצליחה להרחיב לי קצת שאיכשהוא אני יכולה ללבוש (היא היתה קצת בשוק כשהיא ראתה אותי... לא כל יום רואים שמנה בגודל שלי ועוד מנסה להכנס לג´ינס... היא יעצה לי ללכת לכיוון של האוהלים הסטנדרטים שיש לשמנות...) בשאר הבגדים חלק היא הצליחה להרחיב קצת וחלק אני כנראה אצטרך לרזות קצת (הוא כמו שהיא אמרה: תביני, או שאת השמנת או שזה התכווץ, אז אם להרחיב לא הצלחתי אז עכשיו תורך...), והיא המליצה לי פשוט לתפור בגדים לפי המידה שלי... הבעיה היא שזה קצת יקר... בינתיים הזמנתי איזה בגד... (כשהיא לקחה את המידות שלי היתי בטוחה שיגמר לה הסרט...
ממש גדלתי בהיקפים ביחוד באיזור הבעייתי שלי... תנחשו לבד...). אם מישהי מגיעה בזמן הקרוב לחו"ל - שתעבור דרכי. (בפעם הבאה שאני אהיה שם אני כבר אקנה חוץ מהמידה שלי גם כמה בגדים במידות יותר גדולות... מה שבטוח, בטוח... כשקניתי את הג´ינס בארה"ב הם היו גדולים עלי וזה היה רעיון של בעלי לקחת כמה מידות גדולות יותר... מי היה מאמין שהם לא יעלו עלי...) טוב.. בירברתי יותר מדי. עד כאן לפי שעה. חבי

חבי

New member
תודה מתוקה...../images/Emo25.gif

אל תטרחי במיוחד בשבילי...הלכתי לתופרת ו 2 ג´ינסים היא הצליחה להרחיב לי קצת שאיכשהוא אני יכולה ללבוש (היא היתה קצת בשוק כשהיא ראתה אותי... לא כל יום רואים שמנה בגודל שלי ועוד מנסה להכנס לג´ינס... היא יעצה לי ללכת לכיוון של האוהלים הסטנדרטים שיש לשמנות...) בשאר הבגדים חלק היא הצליחה להרחיב קצת וחלק אני כנראה אצטרך לרזות קצת (הוא כמו שהיא אמרה: תביני, או שאת השמנת או שזה התכווץ, אז אם להרחיב לא הצלחתי אז עכשיו תורך...), והיא המליצה לי פשוט לתפור בגדים לפי המידה שלי... הבעיה היא שזה קצת יקר... בינתיים הזמנתי איזה בגד... (כשהיא לקחה את המידות שלי היתי בטוחה שיגמר לה הסרט...
ממש גדלתי בהיקפים ביחוד באיזור הבעייתי שלי... תנחשו לבד...). אם מישהי מגיעה בזמן הקרוב לחו"ל - שתעבור דרכי. (בפעם הבאה שאני אהיה שם אני כבר אקנה חוץ מהמידה שלי גם כמה בגדים במידות יותר גדולות... מה שבטוח, בטוח... כשקניתי את הג´ינס בארה"ב הם היו גדולים עלי וזה היה רעיון של בעלי לקחת כמה מידות גדולות יותר... מי היה מאמין שהם לא יעלו עלי...) טוב.. בירברתי יותר מדי. עד כאן לפי שעה. חבי

למעלה