אם כבר מדברים על המלצות...

אם כבר מדברים על המלצות...

מישהו שמע על זמרת שקוראים לה MICHELLE BRANCH? אם לא אז תכירו. אין לי מושג מי זאת אבל מה שאני כן יודעת זה שיש לה שיר נחמד (אבל עושה רושם של "יפה לשבוע ואחר כך מתחיל להמאס") שקוראים לו EVERYWHERE. ועכשיו נעבור לזמרת ה(לא?) מוכרת הבאה. LONI ROSE. טוב, היא באמת לא מוכרת ויש לה 4 שירים (או אולי יותר...) מתוכם רק אחד יפה (אז אין לה עתיד, לא נורא) שנקרא LET ME GO BACK (ואולי הוא מוכר מROAD RULES SEASON 10 אבל נראה לי שאני היחידה שרואה את זה אז עזבו...) ועד כאן פינת השירים שאמילי שומעת ואף אחד לא מכיר. שבת שלום.

פינת הדיעה העמוקה של הצפן

מישל מכוערת

Esmena

New member
זוכרת אותה זוכרת אותה !../images/Emo5.gif

היא הייתה למטה בפירסומות בICQ והיה כתוב"האם מישל ברנץ היא בריטני ספירס הבאה?" כן,כן,אחריה הייתה ליסה פאגאנו.. לא,מעולם לא שמעתי תו אחד מפיה, אבל כבר ההשוואה לא עושה לי חשק(אני אליתא עיכוטיט או משהו...)

idan3k

New member
היא כותבת מנגנת ושרה אז איך היא

יכולה להיות בריטני??? יש את הזמרות שעושות הכל בעצמן ויש את אלה שלא עושות כלום. בריטני מצליחה כ"כ כי היא נותנת למי שיודע את העבודה לעשות אותה. - ובמקרים כאלו האנשים שמאחורי השירים- המפיקים, הכותבים - להם מגיע הקרדיט, חבל שהאמן מקבל אותו... (ולפני שמישהו מבין אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד בריטני, יש לי שני אלבומים מקוריים שלה... את האחרון קניתי ב100 ש"ח במהדורה מוגבלת ביום שהוא יצא)

idan3k

New member
שמעתי גם שמעתי

הולך לה די טוב בארה"ב... everywhere לא אהבתי (ראיתי אותו רק פעם אחת באמטיוי אירופה) אבל את השני all i wanted דווקא כן אהבתי... יש אותו כל הזמן ב-TRL וגם היה פרמייר בד´ה פרידג´ השבוע...

idan3k

New member
אבל יש לה איזושהי בעיה

כל פעם שהיא מנסה לעשות אוווו יוצא לה אוווד

:) liat

New member
יש לה שירים די טובים

אבל כשהלכתי לחנות ושאלתי על הדיסק שלה הם לא ידעו על מה אני מדברת ומה אני רוצה מהם...לא נורא...בשביל זה יש קאזה.

idan3k

New member
אין את הדיסק שלה בארץ

היא גם לא מוכרת כ"כ בארץ ובאירופה שמו אותה אולי פעמיים באמטיוי אירופה

למעלה