אם כבר מדברים על צלצול

ll Princess ll

New member
אם כבר מדברים על צלצול../images/Emo33.gif

רציתי לשאול..אני לא ראיתי את ה"צלצול" הראשון (רק בחלקים מעטים מאוד) וכן ראיתי את ה"צלצול" השני... מה דעתכם,כדאי לראות עכשיו את הצלצול הראשון או שזה כבר חסר טעם?

ll Princess ll

New member
תודה לכולם! ויש לי עוד שאלה..../images/Emo35.gif

מישהו ראה את "הרעש הלבן"? אם כן, איך הסרט, מפחיד? מרתק? תודה

LnmLnm

New member
כן, הרגע ממש ראיתי אותו.

בהחלט מרתק, אבל בגלל שהתופעה באמת אמיתית. הרצתי כמה חיפושים באינטרנט, וגיליתי שאכן קיימת תופעה כזאת של EVP (שזה נושא הסרט) הנה כמה קישורים לאתרים כאלה: http://aaevp.com/ http://theshadowlands.net/ghostwav.htm יש עוד, בכל מנוע חיפוש ניתן למצוא. אני נהניתי מהסרט, למדתי עוד משהו חדש.

ll Princess ll

New member
תודה רבה!

מקווה לראות גם!... אבל בעקרון הסרט מפחיד?יש קטעים דומים לצלצול? (סליחה שאני משווה ל"צלצול",פשוט זה הסרט שבאמת הפחיד אותי

LnmLnm

New member
יש דברים מפחידים

לא בסיגנון של הצילצול, אלא יותר מיסתורי מזה. מפחיד, אבל בצורה פחות מוחשית מהצילצול.

ליעדון

New member
לא יהיה שלישי,

ולא יהיה "הצלצול 0". הסרט הכניס בארה"ב בקושי 70 מיליון דולר וכנראה לא יתעלה מעל 100 מיליון דולר. במונחים של שוברי קופות מדובר בכישלון

uriya1

New member
קודם כל,

יהיה שלישי ועוד איך. הבמאי התחייב ואם לא, במאי אמריקאי הביע עניין בבימוי ככה שבמידה והסיני יוותר, הסרט יעבור אל האמריקאי. הוא אכן היה כישלון, אבל הנה ההזדמנות לעלות חזרה לפיסגה.

ליעדון

New member
אתה לא מעודכן כנראה

הבמאי הידאו נאקאטה אמר בראיונות פרומושיין לקראת צאת "הצלצול 2" לאקרנים שישמח מאוד ואפילו לכבוד יהיה לו לביים את "הצלצול 3" במידה ויקבל פנייה מ DREAMWORKS. עוד הוא אמר שעיקר השיקול בנוגע להמשכון נוסף תלוי בתנודות הקהל, שלצערי, הסופר -סופר -סופר רב, לא גודש את האולמות. אגב, אתמול ראיתי הצלצול פעם רביעית (!!!!) בקולנוע ואני חייב לציין - כשלא רואים את הסרט עם ערימות של פרחים ופרחות בני 14 (שיש להם מה להגיד על כל משפט, ושלא שולטים בעצמם ומתפוצצים מצחוק כל הסרט והורסים לכל הקולנוע את האווירה) הסרט פשוט נראה ומרגיש הרבה יותר טוב. זו הייתה הפעם הראשונה שנהניתי מהצלצול 2.

Astridּ

New member
D=

מבינה אותך.. אני ממש מתפתה ללכת לקולנוע ולראות את הצלצול 2 פעם נוספת.. התקציב לא מרשה לצערי =] כשהייתי בקולנוע, בקטע המפחיד הראשון חשבתי- זה כל כך אמיתי שהמושב שלי רעד והתנדנד- עד שקלטתי שכמה מהבחורות היותר.. האמ... רועשות [בלשון המעטה] הזיזו את המושב שלי יחד עם הצעקות והתנודות המאיימות ברגליים ובידיים. רוב הסרט פחדתי שאחת מהן תוציא לי עין עם התזוזות, יותר מהעלילה בסרט..

למעלה