אם כבר מדובר בכוכבים זה נכון שדודי בלסר הוא דו??? אולי כבר כדאי להזים את השמועות לכאן או לכאן???
R roaic New member 26/4/03 #1 אם כבר מדובר בכוכבים זה נכון שדודי בלסר הוא דו??? אולי כבר כדאי להזים את השמועות לכאן או לכאן???
R roaic New member 26/4/03 #3 איכססס לא הייתי בכלל מת לשכב עם אף בחור. אני לא הומו ואפילו לא דו. אבל זה פורום שאמור לענות על שאלות כאלו לא?
איכססס לא הייתי בכלל מת לשכב עם אף בחור. אני לא הומו ואפילו לא דו. אבל זה פורום שאמור לענות על שאלות כאלו לא?
S swirrrly New member 26/4/03 #4 למען האמת נראה לי שלא ../images/Emo118.gif© כי בינתיים שמענו שהוא מסתובב רק עם בנות..
מ מיצי007 New member 26/4/03 #5 למה איכס../images/Emo35.gif אם הוא דו-מה טוב לשני הצדדים אם כך אם לא,אז חבל לבנים בכל מקרה,אני לא ממש מומחית בשמועות ברכילות-אז ממה שאני יודעת(וזה מעט מאוד,כי אני לא מתעסקת בזה...) הוא לא דו.
למה איכס../images/Emo35.gif אם הוא דו-מה טוב לשני הצדדים אם כך אם לא,אז חבל לבנים בכל מקרה,אני לא ממש מומחית בשמועות ברכילות-אז ממה שאני יודעת(וזה מעט מאוד,כי אני לא מתעסקת בזה...) הוא לא דו.
מ מיס נוריס New member 28/4/03 #7 היי היי לא להעליב הומואים!!!! אני אוהבת אותם! עד שלא תכיר אחד כזה אישית אל תפזר הפגנות!!! ברור!
מ מיס נוריס New member 28/4/03 #6 דו מיני או דודו זר??? לא נראה לי שהוא דו מיני גם לא דודו זר....למען הביאוס.....