אם כבר מוזיקה
אז שיהיה שאלון

אם כבר מוזיקה../images/Emo79.gifאז שיהיה שאלון ../images/Emo9.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מי היא הזמרת האהובה עליכם? מי הוא הזמר האהוב עליכם? מי היא הלהקה האהובה עליכם? מי היא הזמרת השנואה עליכם? מי הוא הזמר השנוא עליכם? מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? האם אתם מכורים למוזיקה? האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כותבים שירים? מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק קל או רוק כבד? פופ או היפ הופ? מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק? ג'אז או סול? פופ או אלקטרוני? היפ הופ או מזרחית? אלקטרוני או היפ הופ? רוק או מזרחית? רוק או אלקטרוני? מזזרחית או אלקטרוני? מוזיקה שקטה או רועשת? ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן או אביב ג'דג'? תום פטרובר או יוני בלוך? אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אליס קופר או מרילין מנסון? ירמי קפלן או חמי רודנר? יהודה פוליקר או שלמה ארצי? בן ארצי או עברי לידר? מוקי או ארקדי דוכין? יובל מנדלסון או מוקי? אביב גפן או יובל מדנלסון? יובל או שיקו?
העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? שרית חדד או אורית שחף?
העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? נירוונה או פרל ג'אם? יו2 או אירוסמית? הדג נחש או כלא 6? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? אלג'יר או שייגעצ? רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אר.אי .אם או טרוויס? אלג'יר או היהודים? היהודים או התעויוט? כנסיית השכל או אלג'יר? שייגעצ או היהודים? מוניקה סקס או שייגעצ? ואחרון: רוק-בנים\בנות: פופ-בנים\בנות: אלקטרוני-בנים \בנות: היפ הופ-בנים \בנות: ראפ-בנים\בנות: מזרחי-בנים\בנות: (השאלון נלקח במקור מפורום "סקרים ושאלונים" אך עם שינויים בתוכנו
)

חח אוקיי אני

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?פופ,רוק,היפ הופ וראפ בעיקר
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?דיכאון
מי היא הזמרת האהובה עליכם?כריסטינה אגילרה
מי הוא הזמר האהוב עליכם?ג'סטין טימברלייק
מי היא הלהקה האהובה עליכם?הדג נחש מי היא הזמרת השנואה עליכם?אממ זהבה בן אולי ...אבל לא כל כך מי הוא הזמר השנוא עליכם?אביב גפן..חוץ משיר 1 שלו-ארבע עונות
מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?לא יודעת האם אתם מכורים למוזיקה?מאודד
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?לא כותבים שירים?לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?וואו יש המוןן מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?חומר מקומי-הדג נחש מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?יש הרבה או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?אממ פופ רוק קל או רוק כבד?קל פופ או היפ הופ?היפ הופ מאטל או גרנאג'?מטאל רוק או היפ הופ?היפ הופ פאנק או fאנק?חח מה ההבדל ? ג'אז או סול?ג'אז פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית?היפ הופפפפ אלקטרוני או היפ הופ?היפ הופ רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת
ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?שניהם פופ ישראלי או לועזי?לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי?שניהם רוק ישראלי או לועזי?שניהם ראפ ישראלי או לועזי? שניהם אלקטרוני ישראלי או לועזי?לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?הראשון אביב גפן או ברי סחרוף?ברי אביב גפן או אביב ג'דג'?אפחד תום פטרובר או יוני בלוך?יוני
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?אלביסס אליס קופר או מרילין מנסון?מרילין \ ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר?עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין?מוקי יובל מנדלסון או מוקי?שניהם אביב גפן או יובל מדנלסון?וודאי שיובל
יובל או שיקו?יובל העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?אממ שתיהם שירי מימון או מאיה בוסקילה?שירי פינק או אבריל לאבין?שתיהן וויטני יוסטון או סלין דיון?שתיהן בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?שתיהן לאאא איימי לי או אלאניס מוריסט?אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב?קורטני אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף שרית חדד או אורית שחף?אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? אפחת בקסטריט בויז או אנסינק?שתיהםם ווסטלייף או בלו?בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?חח אפחד נירוונה או פרל ג'אם?כנ"ל יו2 או אירוסמית?אירוסמית הדג נחש או כלא 6?
אויש קשה אבל ניתן לדגגג
נו דאוט או מארון 5?נו דאוט הביטלס או רולינג סטון?לא שומעת אותם .... לד זפלין או פינק פלויד? אפחד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?נואו וואן \ בלינק 182 או גרין דיי?גרין דיי ! אלג'יר או שייגעצ? שייגעצצ רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?הרד הוט אוונסנס או גארבג'?אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים?היהודים
היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל שייגעצ או היהודים?שייגעצ
מוניקה סקס או שייגעצ?שתיהם ואחרון: רוק-בנים\בנות:בנים פופ-בנים\בנות:בנות אלקטרוני-בנים \בנות:בנים היפ הופ-בנים \בנות:בניםםם ראפ-בנים\בנות:בנים חח\ מזרחי-בנים\בנות: עדיף שבכלל לא .....חח -סוף-

No¥a

New member
אני../images/Emo26.gif

קצת על מה שאתם אוהבים..
מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק [ביחוד ישראלי]
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית והיפ הופ
מי היא הזמרת האהובה עליכם? נגיד דנה ברגר
מי הוא הזמר האהוב עליכם? אביב גפן
מי היא הלהקה האהובה עליכם? יש המון! אבל ביחוד - מוניקה סקס, שייגעצ sued ועוד כמה..
מי היא הזמרת השנואה עליכם? כל זמרות הפופ למיניהן
מי הוא הזמר השנוא עליכם? ראפרים
מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? להקות בנים למיניהן
האם אתם מכורים למוזיקה? בערך
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה [אבל בזמן האחרון לא :/]
כותבים שירים? כתבתי
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש המוןן!
מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? נראה לי שאביב גפן 3
מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אמ..
או או בסגנונות מוזיקה:
פופ או רוק? רוק
רוק קל או רוק כבד? שניהם
פופ או היפ הופ? אפאחד
מאטל או גרנאג'? מטאל
רוק או היפ הופ? רוק
פאנק או fאנק? זה לא אותו הדבר..?
ג'אז או סול? ג'אז
פופ או אלקטרוני? אלקטרוני
היפ הופ או מזרחית? היפ הופ
אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני
רוק או מזרחית? רוק
רוק או אלקטרוני? רוק
מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני
מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם
ישראלי ולועזי:
מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
פופ ישראלי או לועזי? לא זה ולא זה
היפ הופ ישראלי או לועזי? כנ"ל
רוק ישראלי או לועזי? ישראלי
ראפ ישראלי או לועזי? אפאחד
אלקטרוני ישראלי או לועזי? שניהם [?]
העדפות- זמרים:
רובי ווילאמס או ניק קרטר? לא שאני יודעת מיזה ניק, שיהיה רובי
אביב גפן או ברי סחרוף? שניהם
אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן
תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס
אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון
ירמי קפלן או חמי רודנר? שניהם
יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר
בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר
מוקי או ארקדי דוכין? ארכדי דוכין
יובל מנדלסון או מוקי? יובל P:
אביב גפן או יובל מדנלסון? שניהם
יובל או שיקו? יובל
העדפות- זמרות:
רוני דואני או גולייטה? אף אחת
שירי מימון או מאיה בוסקילה? אף אחת
פינק או אבריל לאבין? אף אחת
וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אף אחת
איימי לי או אלאניס מוריסט? אלניס מורטיס
אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלניס מורטיס
אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר
שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף
העדפות- להקות
באסטד או גוד שארלוט? אף אחד
בקסטריט בויז או אנסינק? בעע להקות בנים
ווסטלייף או בלו? כנ"ל
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? הא?!
מטאליקה או גאנס אנד רוזס? שניהם
נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה
יו2 או אירוסמית? יו2
הדג נחש או כלא 6? הדג נחש
נו דאוט או מארון 5? נו דאוט
הביטלס או רולינג סטון? רולינג סטון
לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד
טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? ?
בלינק 182 או גרין דיי? אף אחד
אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ P:
רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט
אוונסנס או גארבג'? אף אחד
אר.אי .אם או טרוויס? ?
אלג'יר או היהודים? אלג'יר
היהודים או התעויוט? התעויוט
כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל
שייגעצ או היהודים? שייגעצ
מוניקה סקס או שייגעצ? מוניקה סקס
ואחרון:
רוק-בנים\בנות: בנים
פופ-בנים\בנות: אף אחד
אלקטרוני-בנים \בנות: שניהם [?]
היפ הופ-בנים \בנות: אף אחד
ראפ-בנים\בנות: אף אחד
מזרחי-בנים\בנות: אף אחד

אביב גפן 3 ../images/Emo99.gif

יש לך טעם טוב במוזיקה אין ספק... בכלל תשובות מעולות

גם אני../images/Emo13.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק\מטאל מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית ומה שבסביבה מי היא הזמרת האהובה עליכם?ממ לאדעת מי הוא הזמר האהוב עליכם?אביב גפן מי היא הלהקה האהובה עליכם?שייגעצ/סינרגיה/איה הילד/מוניקה סקס מי היא הזמרת השנואה עליכם?מאיה בעעעעעסקילה מי הוא הזמר השנוא עליכם?אבי ביטר:\ מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?הרבה האם אתם מכורים למוזיקה?כע האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?לא
כותבים שירים?לפעמים... מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?קשה מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?כנ"ל או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?כבד פופ או היפ הופ?יאק מאטל או גרנאג'?מטאל רוק או היפ הופ?רוק פאנק או fאנק?באמת מה ההבדל? ג'אז או סול?ג'אז פופ או אלקטרוני?אלקטרוני היפ הופ או מזרחית?יאק אלקטרוני או היפ הופ?אלקטרוני רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?גם וגם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם פופ ישראלי או לועזי?יאק היפ הופ ישראלי או לועזי?יאק רוק ישראלי או לועזי?גם וגם ראפ ישראלי או לועזי?יאק אלקטרוני ישראלי או לועזי?לאדעת:\ העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי אביב גפן או ברי סחרוף?אביב גפן[!!] אביב גפן או אביב ג'דג'?אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך?תום פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון?מרילין מנסון ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רודנר יהודה פוליקר או שלמה ארצי?יהודה פוליקר בן ארצי או עברי לידר?עברי לידר!! מוקי או ארקדי דוכין?ארקדי דוכין יובל מנדלסון או מוקי?יובל מנדלסון אביב גפן או יובל מדנלסון?אביב גפן יובל או שיקו? שיקו
העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?מיזאת גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה?יאק פינק או אבריל לאבין?יאק וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?יאק איימי לי או אלאניס מוריסט?איימי לי:\ אלאניס מוריסט או קורטני לאב?אלטניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר?אורית שחף שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?יאק בקסטריט בויז או אנסינק?יאק ווסטלייף או בלו?יאק גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?מי אלה? מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?אירוסמית הדג נחש או כלא 6?דג נחש נו דאוט או מארון 5? יאק הביטלס או רולינג סטון? מה? לד זפלין או פינק פלויד?לא שומעת אפחד...אבל אם כבר...לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?מה? בלינק 182 או גרין דיי?גרין דיי אלג'יר או שייגעצ?שייגעצ רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?קשה
נראה לי שהפפרס אוונסנס או גארבג'?אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס?אראיאם אלג'יר או היהודים?היהודים היהודים או התעויוט?תעויוט כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל שייגעצ או היהודים?שייגעצ מוניקה סקס או שייגעצ?מוניקה סקס:p ואחרון: רוק-בנים\בנות:בנים פופ-בנים\בנות:... אלקטרוני-בנים \בנות:... היפ הופ-בנים \בנות:.... ראפ-בנים\בנות:.... מזרחי-בנים\בנות:.... אהבתי ת'שאלון

No¥a

New member
תיקון קטן../images/Emo26.gif

בשאלה - "אר.אי.אם או טרוויס?" לא ראיתי את ה-אם אז התשובה לשאלה הזאת היא אר.אי.אם :]

שטיצה

New member
תשובות.

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ישראלי. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית. מי היא הזמרת האהובה עליכם? איימי לי. מי הוא הזמר האהוב עליכם? תום פטרובר, גדי אלטמן. מי היא הלהקה האהובה עליכם? שייגעצ, היהודים, אוונסנס. מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד, מאיה בוסקילה. מי הוא הזמר השנוא עליכם? עמיר בניון ושאר המזרחיים. :| מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? דיימונדס? :S האם אתם מכורים למוזיקה? תלוי מהי ההגדרה למכורים. האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לומדת. כותבים שירים? מידי פעם. מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כל מיני. מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? Everybody's Fool או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק. רוק קל או רוק כבד? פופ או היפ הופ? מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק? ג'אז או סול? פופ או אלקטרוני? היפ הופ או מזרחית? אלקטרוני או היפ הופ? רוק או מזרחית? רוק או אלקטרוני? מזזרחית או אלקטרוני? מוזיקה שקטה או רועשת? ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. פופ ישראלי או לועזי? איכ. היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? גם וגם. ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן. אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן. תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר. אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אליס קופר או מרילין מנסון? מרילין מנסון. ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן. יהודה פוליקר או שלמה ארצי? בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר. מוקי או ארקדי דוכין? יובל מנדלסון או מוקי? יובל מנדלסון. אביב גפן או יובל מנדלסון? לא יכולה לבחור. יובל או שיקו? שיקו. העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? :S שירי מימון או מאיה בוסקילה? :S פינק או אבריל לאבין? אבריל עדיפה:| וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי. אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף. שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף. העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט. בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה. נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה. יו2 או אירוסמית? אירוסמית'. הדג נחש או כלא 6? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? :S בלינק 182 או גרין דיי? בלינק. אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ. רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אוונסנס. אר.אי .אם או טרוויס? אלג'יר או היהודים? היהודים. היהודים או התעויוט? היהודים. כנסיית השכל או אלג'יר? שייגעצ או היהודים? לא יכולה לבחור. מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ. ואחרון: רוק-בנים\בנות: גם וגם. :] פופ-בנים\בנות: אלקטרוני-בנים \בנות: היפ הופ-בנים \בנות: ראפ-בנים\בנות: מזרחי-בנים\בנות:

../images/Emo79.gif אני עונה.. ../images/Emo79.gif

קצת על מה שאתם אוהבים..
מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? אורית שחף
מי הוא הזמר האהוב עליכם? אביב גפן, אביב ג'דג'. מי היא הלהקה האהובה עליכם? אלג'יר מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד
מי הוא הזמר השנוא עליכם? סאבלימינל.. קובי פרץ מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? כלא 6 האם אתם מכורים למוזיקה?
לגמרי
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא.. אבל אני רוצה גיטרה ותופים [יש לי גיטרה בבית] כותבים שירים? כן
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? סוף העולם- אביב גפן, אני צריך אותך- אלג'יר מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אביב גפן 3, נאמנות ותשוקה מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? האם להיות בך מאוהב- אביב גפן
או או בסגנונות מוזיקה:
פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? גם וגם. פופ או היפ הופ? היפ- הופ מאטל או גרנאג'? גרנאג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Fאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ- הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ- הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם
ישראלי ולועזי:
מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית בעיקר אבל גם לועזית
פופ ישראלי או לועזי? לא זה ולא זה היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי
רוק ישראלי או לועזי? ישראלי בעיקר, גם לועזי אבל. ראפ ישראלי או לועזי? לא זה ולא זה אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי
העדפות- זמרים:
רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן
אביב גפן או אביב ג'דג'? שניהם..
תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי
אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי? פוליקר בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר
מוקי או ארקדי דוכין? שניהם
יובל מנדלסון או מוקי? שניהם
אביב גפן או יובל מנדלסון? אביב גפן
יובל או שיקו? יובל
העדפות- זמרות:
רוני דואני או גולייטה? אף אחת
שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אף אחד
איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף
העדפות- להקות
באסטד או גוד שארלוט? הא?! בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט
ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? הא? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? וואי שניהם הכי בעולם
נירוונה או פרל ג'אם? פרל ג'אם יו2 או אירוסמית? U2 הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוט הביטלס או רולינג סטון? שניהם
לד זפלין או פינק פלויד? שניהם..
טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרס אוונסנס או גארבג'? שניהם. גארבג'
| אוונסנס
אר.אי .אם או טרוויס? אר.אי.אם. דפנטלי אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? התעויוט
כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר שייגעצ או היהודים? היהודים מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ
ואחרון:
רוק-בנים\בנות: גם וגם פופ-בנים\בנות:
אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות:
מזרחי-בנים\בנות:
וזה הסוף..

אני!

מה אתם משווים בין באסטד לגוד שארלוט?!!?!? קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוקקקקק!!! מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית ודיכאון!!! מי היא הזמרת האהובה עליכם? אממ לא חושבת שיש כזה דבר! מי הוא הזמר האהוב עליכם? אביב גפן ומאור כהן! מי היא הלהקה האהובה עליכם? אממ אין להקה שאני הכי אוהבת זה בה בתקופות! מי היא הזמרת השנואה עליכם? אממ בריטני ספירס, אבריל, שרית חדד כל אלה מי הוא הזמר השנוא עליכם? ג'סטין טימברלק או איך שלא קוראים לו מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? גרין דיי, לינקין פארק האם אתם מכורים למוזיקה? כןןןןן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא
כותבים שירים? לא... מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? ואי קשה... יש מלאאאאא מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אממ לאדעת מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אביב גפן-עכשיו מעונן או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוקקקק! רוק קל או רוק כבד? שניהם! פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? שניהם! רוק או היפ הופ? רוק! פאנק או fאנק? יש הבדל?! וואלה?! מה?! ג'אז או סול? אף אחד! פופ או אלקטרוני? אף אחד! היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק, מה לא ברור שרוק שולט!?!? רוק או אלקטרוני? רוקקקקקקקק מזזרחית או אלקטרוני? כלוםםםםםםםם מוזיקה שקטה או רועשת? שניהם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לאדעת... שניהם! פופ ישראלי או לועזי? אף אחד מהם! היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי... רוק ישראלי או לועזי? שניהם! בעצם יותר ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? אממ לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? אף אחד! אנלא שומעת אלקטרוני! העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ניק קרטר! אביב גפן או ברי סחרוף? שניהם! אבל אביב יותר אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב ג'דג'?! wtf?! מי זה?! ברור שאביב גפן חעחע תום פטרובר או יוני בלוך? תום! אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס? אע? מוכר לי מי זה?! ואנלא אוהבת את אליבס אז אף אחד מהם! אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר!? מה?! לאדעת ירמי קפלן או חמי רודנר? אממ ירמי! יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר? אממ עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? אממ אני חייבת לבחור!? חח סתם ארקדי יובל מנדלסון או מוקי? יובלללללללללל ברור שיובללללללללל אביב גפן או יובל מדנלסון? וואי אתם כאלה רעיםםםםם!!!! שניהםםםםם!!! יובל או שיקו? אממ שניהםםםםםםםםם די להיות רעים! העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?
שירי מימון או מאיה בוסקילה?
פינק או אבריל לאבין? אממ פינק וויטני יוסטון או סלין דיון? אף אחת! בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בעעעעעעעעע
איימי לי או אלאניס מוריסט? לא מכירה אף אחת! חיחי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? wtf?! אנלא מכירה! חחח אורית שחף או דנה ברגר? אממ אורית! שרית חדד או אורית שחף? אורית!!!!!!!! העדפות- להקות: באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט!!!!!!!!!!!!!!!!! בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטיריטטטטטטטט!!! <הערצתי אותם פעם!> ווסטלייף או בלו? בלו חיחי גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אף אחד! מטאליקה או גאנס אנד רוזס? שניהםםםםםםםםם! נירוונה או פרל ג'אם?נירוונההההה יו2 או אירוסמית? אממ לא שומעת אף אחד אבל שניהם טובים! הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? וואי אתם כאלה מפגרים מה זה השוות האלה!? זה קשההההה! שניהם! לד זפלין או פינק פלויד? וואי מה אתם רוצים מכות?! שניהםםםםםםםםםםם!!! טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? אע?!!??! בלינק 182 או גרין דיי? בלינקקקקקקק!!! אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ!!!!!! רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרז כאילו דההההההה חעחע הייתי חייבת חיחי אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? אע!?!?!? אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל שייגעצ או היהודים? שייגעצ!!! מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ ומוניקה!! חעחע ואחרון: רוק-בנים\בנות: שניהם! פופ-בנים\בנות:?! אלקטרוני-בנים \בנות:?! היפ הופ-בנים \בנות:בנים ראפ-בנים\בנות:בנים מזרחי-בנים\בנות:אף אחדדדדדדדדדד!!! סוף! :> שאלון חמוד+מפגר+מעצבן! מה זה ההשוות האלה?!?!?!

Me../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ישראלי ואופרה..ממ..להקות בסגנון ERA מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? טראנס, אלקטרוני וכל הזיוני שכל האלה מי היא הזמרת האהובה עליכם? ענבל פרלמוטר ואיימי לי מי הוא הזמר האהוב עליכם? מוש בן-ארי מי היא הלהקה האהובה עליכם? ממ..יש כל מיני..מוניקה סקס, שייגעצ, אוונסנס, שוטי הנבואה, היהודים, המכשפות ו-era. מי היא הזמרת השנואה עליכם? מרגלית צענני!! יום יבוא ואשחט ת'כבש הזו!
מי הוא הזמר השנוא עליכם? הראל מויעל
מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לא יודעת
האם אתם מכורים למוזיקה? כאילו דהה
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? פסנטר כותבים שירים? פעם כתבתי מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש מלא מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? תלוי איזה סגנון מוזיקה מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לאיודעת או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קליל פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Pאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? גם וגם אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? מזרחית מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי לפי מצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? גם וגם ראפ ישראלי או לועזי? ישראלי אלקטרוני ישראלי או לועזי? בעע
העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי רולז! אביב גפן או ברי סחרוף? אביב אביב גפן או אביב ג'דג'? גפן תום פטרובר או יוני בלוך? גם וגם אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? אפחד! ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי הכוסון
יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יודה בן ארצי או עברי לידר? בן מוקי או ארקדי דוכין? מוקי יובל מנדלסון או מוקי? יובל אביב גפן או יובל מדנלסון? יובל יובל או שיקו? יובל
העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? דואני הכי שקסית! שירי מימון או מאיה בוסקילה? בוסקילעעע!
פינק או אבריל לאבין? פינק וויטני יוסטון או סלין דיון?
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? 2ר*טנ* כ!ס*ת ע!לם איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי!
אלאניס מוריסט או קורטני לאב? קורטני אורית שחף או דנה ברגר? אורית שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד!
העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט! בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט ווסטלייף או בלו? זה לא אותו דבר?
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?
נירוונה או פרל ג'אם?
יו2 או אירוסמית?
הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוט נראה לי.. הביטלס או רולינג סטון? ביטלס! לד זפלין או פינק פלויד?
טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? אה? בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי! אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ! רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט! אוונסנס או גארבג'? אוונסנס
אר.אי .אם או טרוויס?
אלג'יר או היהודים? היודים היהודים או התעויוט? כנ"ל כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל שייגעצ או היהודים? שייגעצ מוניקה סקס או שייגעצ? לא יודעת ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנות! פופ-בנים\בנות: בנות! אלקטרוני-בנים \בנות: אפחד! היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: בנים שאלון נחמד ביותר!

יא!

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ישראלי! מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? היפ הופ/טראנס/מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? קוראין אלאל מי הוא הזמר האהוב עליכם? אביב גפן מי היא הלהקה האהובה עליכם? שייגעצ מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד מי הוא הזמר השנוא עליכם? משהו מזרחי מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לויודע האם אתם מכורים למוזיקה? כה האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? תופים כותבים שירים? כה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? ניו יורק רפיח מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?ניו יורק רפיח מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? ניו יורק רפיח או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מה זה גראנג'?! רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Pאנק ג'אז או סול? לויודע פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? תלוי איזה מזרחית מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם ישראלי ולועזי:ישראלי מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? אני לא רואה הבדל העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?
אביב גפן או ברי סחרוף? גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? גפן תום פטרובר או יוני בלוך? פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון?
ירמי קפלן או חמי רודנר? קשה מידי שניהם ביחד! יהודה פוליקר או שלמה ארצי? ארצי בן ארצי או עברי לידר? לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי יובל מנדלסון או מוקי? מנלדסון! אביב גפן או יובל מדנלסון? מנדלסון! יובל או שיקו? שניהם! העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? לויודע שירי מימון או מאיה בוסקילה?
פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון?
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?
איימי לי או אלאניס מוריסט?
אלאניס מוריסט או קורטני לאב?
אורית שחף או דנה ברגר? אורית למרות שדנה ברגר טובה! שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף! העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק?
ווסטלייף או בלו?
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? הממממ מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס! נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה! יו2 או אירוסמית? אירוסמית! הדג נחש או כלא 6? דג נחש רולז! נו דאוט או מארון 5?
הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? קשה מידי אי אפשר לשפוט בינהם! טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?
בלינק 182 או גרין דיי? בלינק אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ! רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט! אוונסנס או גארבג'? לויודע אר.אי .אם או טרוויס? REM אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? התעויוט לייק דה! כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל(לא כל כך מכיר את אלג'יר) שייגעצ או היהודים? שייגעצ מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ ואחרון: רוק-בנים\בנות: פופ-בנים\בנות: בנות(בנים זה סתם מגעיל) אלקטרוני-בנים \בנות: לדעתי אין הדל היפ הופ-בנים \בנות: בנים(בנות זה פופיסטי מידי!) ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: בנים

Hezi The One

New member
נמממ

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? פופ (
) מי היא הזמרת האהובה עליכם? זמרת? איימי לי...וכן גם אורית שחף מי הוא הזמר האהוב עליכם? תום פטרובר מי היא הלהקה האהובה עליכם? שייגעצ היהודים ואוונסנס מי היא הזמרת השנואה עליכם? מאיה בוסקילה מי הוא הזמר השנוא עליכם? הראל סקעת (מה רוצים מבנאדם שהוא בגובה של בן מה!?!) מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לא יוידע האמת האם אתם מכורים למוזיקה? יס אינדיד האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? תוף כותבים שירים? לפעמים כשמשעמם לי...היו לי פעם יצירות טובות...זרוקות איפשהו מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כל הזמנים...קשה...אני חושב ש"אם כבר" של היהודים מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? משקאות חריפים-שייגעצ מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? ברינג מי טו לייף של אוונסנס
או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? תלוי במצב רוח פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? מאטל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Fאנק ג'אז או סול? לא זה ולא זה פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת...אבל זה גם תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? כרגע? ישראלית! פופ ישראלי או לועזי? לועזי... היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי ולועזי (נו...) ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אני חושב אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? כנ"ל תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מונרו
ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שלמה בן ארצי או עברי לידר? עברי מוקי או ארקדי דוכין?מוקי! יובל מנדלסון או מוקי? יובל כמובן אביב גפן או יובל מדנלסון? יובל יובל או שיקו? יובל העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? XDDD טוב נו ג'ולייטה שירי מימון או מאיה בוסקילה? מימון מה פינק או אבריל לאבין? אבריל! וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני סתם מהXDDD איימי לי או אלאניס מוריסט?איימי לי
אלאניס מוריסט או קורטני לאב?אלאניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר?אורית שחף
שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף כמובן העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גוד שאלוט בקסטריט בויז או אנסינק?אני יוודע שפעם אהבתי שיר של באקשיטבויז ווסטלייף או בלו?פחחחחח גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?לוידע מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?שתיהן לא אוהב... יו2 או אירוסמית?אירוסמית הדג נחש או כלא 6?כלא 6 נו דאוט או מארון 5?נו דאוט הביטלס או רולינג סטון?ביטלס לד זפלין או פינק פלויד?פינד פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?אה?! בלינק 182 או גרין דיי?גרין דיי אלג'יר או שייגעצ?שייגעצ רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?רד הוט צ'ילי פפרס
אוונסנס או גארבג'?אוונסנסססססססססססססססססס אר.אי .אם או טרוויס?לא מכיר אלג'יר או היהודים?היהודים היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל שייגעצ או היהודים?די! זה באמת באמת לא פייר לשאול אותי! שתיהן מוניקה סקס או שייגעצ?שייגעצ ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים ובנות פופ-בנים\בנות:בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: בנים

הנה התשובות שלי

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק ומטאל
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחיתת איכסססס
מי היא הזמרת האהובה עליכם? אממ אין הרבה זמרות שאני אוהבת אבל אם כבר אבריל לאבין מי הוא הזמר האהוב עליכם? טום מבלינק 182! מי היא הלהקה האהובה עליכם? יש הרבה בעיקר שייגעצ בלינד ומטאליקה מי היא הזמרת השנואה עליכם? רוני סופר-חרטה מי הוא הזמר השנוא עליכם? כל האייל גולן למיניהם מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? דייזמנודז (איך שכותבים את זה...הם היו פעם הרבה בערוץ 24 להקת בנות כאלה מעפנות) האם אתם מכורים למוזיקה? כןןןןן!!!!
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה ותופים כותבים שירים?לאא אני גרועה בזה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?מאסטר אוף פאפטס ופיול (מטאליקה) מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? "מאסטר אוף פאפטס" כאילו ברור מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לא יודעת... או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק (מה השאלה הזאת נו באמת) רוק קל או רוק כבד? שתיהם, תלוי מה המצב רוח שלי ואיפה אני נמצאת פופ או היפ הופ? אף אחד, אבל אם כבר אז היפ-הופ מאטל או גרנאג'? מטאל... רוק או היפ הופ?רוק פאנק או fאנק? fאנק אבל גם פאנק די סבבה ג'אז או סול? אממ לאיודעת פופ או אלקטרוני? לא אוהבת את שתיהם אבל לפעמים נחמד פעם ב- אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ ברור שעדיף על מזרחית אלקטרוני או היפ הופ? אממ לא יודעת אני לא כ"כ מתה על שתיהם רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני (הכל עדיף על מזרחית) מוזיקה שקטה או רועשת?תלוי מתי, איפה, ומה המצב רוח שלי ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? שתיהם פופ ישראלי או לועזי? אני לא אוהבת פופ, אבל אם כבר אז לועזי כי שזה ישראלי זה נשמע אפילו יותר גרוע היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? שתיהםם! ראפ ישראלי או לועזי? ברור שלועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לא יודעת העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? לא יודעת אביב גפן או אביב ג'דג'? גפן תום פטרובר או יוני בלוך? בלוךךך!! אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקסס!!! הוא כ"כ טוב!! אליס קופר או מרילין מנסון? מרילין מנסון ירמי קפלן או חמי רודנר? לאדעת יהודה פוליקר או שלמה ארצי? לאדעת בן ארצי או עברי לידר? עברי מוקי או ארקדי דוכין?מוקי יובל מנדלסון או מוקי? יובל! אביב גפן או יובל מדנלסון? יובל!! יובל או שיקו? יובללל אבל גם שיקו חמודד העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? איכס!! שתי מעפנות
פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין וויטני יוסטון או סלין דיון? אממ שתיהם אני חושבת לא יודעת להחליט בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?
איימי לי או אלאניס מוריסט? שאלה מכשילה מידי!!!! שתיהם מדהימות!!!! אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אליאנס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר?לא יודעתתת שרית חדד או אורית שחף?
העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? בלעכססס!!
ווסטלייף או בלו?
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?
מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה!!!!!!!
נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אויי שתיהם מעולים! הדג נחש או כלא 6? כלא 6 עדיף נו דאוט או מארון 5? מארון 5 נחמדים הביטלס או רולינג סטון? רולינג סטון לד זפלין או פינק פלויד? אויייי זאת השאלה הכי הכי הכי מכשילה!! אני אוהבת את שתיהם ושתיהם ענקיים!!! לא יודעת לענות על זה טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא מכירה בלינק 182 או גרין דיי? ברור שבלינק , אבל גרין דיי סבבה אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ ברור רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הןט צ'ילי פפרז - פשוט גאונים! אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס?טרוויס אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? לאדעת שייגעצ או היהודים?אויי לא יודעת לענות עלזה מוניקה סקס או שייגעצ?שייגעצ ואחרון: רוק-בנים\בנות: גם וגם פופ-בנים\בנות: אף אחד
אלקטרוני-בנים \בנות:
היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: אף אחדדד

תיקון טעות..

בלהקה הכי אהובה כתבתי בטעות בלינד במקום בלינק ובין אר.אי.אם וטרוויס אז ברור ש-אר.אי.אם פשוט השאלה לא הייתה מובנת כ"כ

dsol

New member
neeeee

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? דיכאון מי היא הזמרת האהובה עליכם? איימי לי מי הוא הזמר האהוב עליכם? מרלין מנסון מי היא הלהקה האהובה עליכם? ישראלי - שייגעצ לא ישראלי - קורן KORN מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד מי הוא הזמר השנוא עליכם? אייל גולן מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? כל להקת בנים ששרים פופ וכל החרא הזה האם אתם מכורים למוזיקה? ברור שכן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? לפעמים.....אבל רק למגירה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? קשה לבחור.... מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? גם קשה לבחור.... מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? Pink Floyd - Goodbye Blue Sky או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק כבד פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? לא זה ולא זה פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? מי זה ניק קרטקר ?! אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן (מי זה השני ?) תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון !!!!!! ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי יובל מנדלסון או מוקי? יובל אביב גפן או יובל מדנלסון? יובל יובל או שיקו? שיקו העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? חחח לא זו ולא זו שירי מימון או מאיה בוסקילה? גם כן עדיף לא לשמוע בכלל פינק או אבריל לאבין? אברין לאבין וויטני יוסטון או סלין דיון? לא ולא בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? לא !!!!!!!! איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? מי אלו ? אורית שחף או דנה ברגר? ברגר שרית חדד או אורית שחף? לא ולא העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? לא ולא !!!! ווסטלייף או בלו? אין מצב !!! גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן (הן מיוחדות היחידות שאני מוכן לשמוע) מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? דג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוא הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? מי אלו ? בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי אלג'יר או שייגעצ? אממ החלטה קשה....מאוד !!! אבל אני ילך על שייגעצ כי אלג'יר רק התחלתי לשמוע לא מזמן (שבועיים בערך) רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'?אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? מי אלו ? אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? לא מכיר את השני בכלל כנסיית השכל או אלג'יר? אממממ..אלג'יר שייגעצ או היהודים? שייגעצ מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ ואחרון: רוק-בנים\בנות: גם וגם אבל בעיקר בנים פופ-בנים\בנות: עדיף שלא.... אבל בנות אלקטרוני-בנים \בנות: לא משנה.. היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: עדיף בכלל לא אבל אם כבר אז משולב

moshit1

New member
ניי

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק-רוק ישראלי מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית בעיקר. מי היא הזמרת האהובה עליכם? לאדעת מי הוא הזמר האהוב עליכם? יהלי סובול מי היא הלהקה האהובה עליכם?מוניקה סקס
מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד או משו? מי הוא הזמר השנוא עליכם? ליאור נרקיס. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לאדעת האם אתם מכורים למוזיקה?יאפ האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? 2. בס- בערב וחשמלית- עכשיו כותבים שירים? יאפ מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לאדעת *מתחילה לבכות* מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? 'מישהו שומע אותי' מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לאדעת או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד? כבד פופ או היפ הופ? פופ? מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק?פאנק. ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? <מתוסכלת> רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? <> מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת בדר''כ ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ניק (= אביב גפן או ברי סחרוף? אביב אביב גפן או אביב ג'דג'? גדג' תום פטרובר או יוני בלוך? בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? <> ירמי קפלן או חמי רודנר?בע. קשה. חמי רודנר יהודה פוליקר או שלמה ארצי? ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? <> שירי מימון או מאיה בוסקילה?<> פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? <> בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט?איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? <> אורית שחף או דנה ברגר? ברגר שרית חדד או אורית שחף? <> העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק?בקסטריט ווסטלייף או בלו? ווסטליף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? <> מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? כלא 6- רק בגלל הזה עם הראסטות
נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון?הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? דדי!!! למה עושים לי את זה?1 פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? <> בלינק 182 או גרין דיי? \= לאדעת. גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? <> אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? אר.אי.אמ אלג'יר או היהודים? לכו מפה היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? לכו מפה! ואחרון: מה זה רוק בנים או בנות!? זה תלוי... לא עונה. רוק-בנים\בנות: פופ-בנים\בנות: אלקטרוני-בנים \בנות: היפ הופ-בנים \בנות: ראפ-בנים\בנות: מזרחי-בנים\בנות: בע. התשובות לאללה לא מדוייקות אם היה לי כוח אז הייתי כותבת על כל אחד גם הסבר+משמעות. אין זמרים שאני לא אוהבת\שונאת. אולי לא מעריכה. אבל אם אני לא מעריכה אותם----לא אכפת לי מהם.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifגמני רוצההההה../images/Emo9.gif

קצת על מה שאתם אוהבים..
מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?
בעיקר פאנק-רוק
מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?
מזרחית ודיכאון
מי היא הזמרת האהובה עליכם?
אמממ... איגי וקסמן אבריל לאבין [
שונאת אותה
אוהבת ת'שירים שלה..] דנה ברגר
מי הוא הזמר האהוב עליכם?
אממ..אביב גפן שא"צ [שחר אבן צור] Ronan Keating בן ארצי יוני בלוך ירמי קפלן עברי לידר
מי היא הלהקה האהובה עליכם?
Nirvana Busted YellowCard Blink 182 Evanesence Good Charlotte Green Day Hoobastank Linkin Park Maroon 5 McFly Puddle Of Mud Red Hot Chilli Pepers Simple Plan Sum 41 Take That[ז"ל] The Blueberries [ז"ל] The Calling Westlife ה-י-הו-דים מוניקה סקס משינה הדג נחש [בערך] שייגעצ
מי היא הזמרת השנואה עליכם?
שרית חדד
מי הוא הזמר השנוא עליכם?
קובי פרץ, סאבלימינ[ע]ל וכל אלה..
מי היא הלהקה השנואה עליכם?
ממ..לא'דעת..
האם אתם מכורים למוזיקה?
אפשר לומר
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?
גיטרע [דונעע
]
כותבים שירים?
לא..
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?
אחד?! וואו באמת שאנ'לא יודעת.. אבל בזמן האחרון אני שומעת המון את Under The Bridge של רד הוט ואת Wanderwall של אואזיס
מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?
אחד? הכי? לא'דעת..אבל אני אוהבת מאוד את משקאות חריפים
מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?
חח..אחד? הכי? לא'דעת..אבללל..אני אוהבת את I Just Wanna Live של גוד שארלוט.. קליפ מגניבבבב
או או בסגנונות מוזיקה:
פופ או רוק?
רוק
רוק קל או רוק כבד?
מה ז"א "קל"?
פופ או היפ הופ?
ממ..פופ
מאטל או גרנאג'?
כבר שנים אני מנסה להבין מהזה גרנאג'
רוק או היפ הופ?
רוק
Pאנק או fאנק?
אנ'לא ממש יודעת מה זה Fאנק
ג'אז או סול?
ממ..לא'דעת
פופ או אלקטרוני?
פופ?..
היפ הופ או מזרחית?
לא ולא
אלקטרוני או היפ הופ?
לא'דעת
רוק או מזרחית?
רוק
רוק או אלקטרוני?
רוק
מזזרחית או אלקטרוני?
אלקטרוני
מוזיקה שקטה או רועשת?
גם וגם, תלוי במצברוח ישראלי ולועזי:
מוזיקה ישראלית או לועזית?
גם וגם
פופ ישראלי או לועזי?
לועזי
היפ הופ ישראלי או לועזי?
ממ..אנ'לא כ"כ אוהבת היפהופ..חוץ מה-
נחש[זה נחשב היפהופ, לא?!]
רוק ישראלי או לועזי?
גם וגם
ראפ ישראלי או לועזי?
לא ולא
אלקטרוני ישראלי או לועזי?
לא'דעת העדפות- זמרים:
רובי ווילאמס או ניק קרטר?
ממ..ניק?..
אביב גפן או ברי סחרוף?
אביב
אביב גפן או אביב ג'דג'?
גפן
תום פטרובר או יוני בלוך?
שניהם
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?
לא'דעת
אליס קופר או מרילין מנסון?
מרילין
ירמי קפלן או חמי רודנר?
ירמי
יהודה פוליקר או שלמה ארצי?
אפ'חד..אם אני חייבת אז שלמה
בן ארצי או עברי לידר?
שניהם
מוקי או ארקדי דוכין?
מוקי חמוד
ואני שונאת את ארקדי דוכין!
יובל מנדלסון או מוקי?
הממ...בואו נחשוב..[הממ..בואו לא!] יובלי, כמובן
אביב גפן או יובל מדנלסון?
שניהם
יובל או שיקו?
אווו...שאלה קשה.. שניהם! העדפות- זמרות:
רוני דואני או ג'ולייטה?
פינק או אבריל לאבין?
אבריל [כמו שאמרתי, שונאת אותה , אוהבת ת'שירים שלה]
וויטני יוסטון או סלין דיון?
אף אחת
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?
ממ..ג'סיקה[?!]..
איימי לי או אלאניס מוריסט?
איימי!
אלאניס מוריסט או קורטנ

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהמשך...../images/Emo9.gif

אלאניס מוריסט או קורטני לאב?
קורט קוביין
אורית שחף או דנה ברגר?
ממ..אני אוהבת את שתיהן..אבל את אורית יותר.
שרית חדד או אורית שחף?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם צוחקים, נכון?! העדפות - להקות
באסטד או גוד שארלוט?
שתיהן [כאילו, שתי הלהקות]
בקסטריט בויז או אנסינק?
מממ..
ווסטלייף או בלו?|ו|ווסט
[סיפור ארוך איתם
]
גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?
לא ולא [למרות שראיתי את אטומיק, הן חביבות]
מטאליקה או גאנס אנד רוזס?
שתיהן נחמדות
נירוונה או פרל ג'אם?
נירוונההה
יו2 או אירוסמית?
אירוסמית'
הדג נחש או כלא 6?
הדג.. כלא 6 מזעזעים!
נו דאוט או מארון 5?
מארוןן
הביטלס או רולינג סטון?
הביטלס
לד זפלין או פינק פלויד?
ממ..לד זפלין..
טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?
טייק דאת'! וואי, אחותי ממש אהבה אותםםםם..
בלינק 182 או גרין דיי?
גם וגם
אלג'יר או שייגעצ?
שייגעצצ
רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?
רד הוט
אוונסנס או גארבג'?
אוונסנס
אר.אי .אם או טרוויס?
ממ..לא'דעת
אלג'יר או היהודים?
היהודים
היהודים או התעויוט?
גם וגם
כנסיית השכל או אלג'יר?
הכנסייה
שייגעצ או היהודים?
מממ..התקלתם אותיי!
שייגעצ קצת יותר
מוניקה סקס או שייגעצ?
כנ"ל^ ואחרון:
רוק-בנים\בנות:
גם וגם
פופ-בנים\בנות:
ממ...בנים, נראלי..
אלקטרוני-בנים \בנות:
לא'דעת
היפ הופ-בנים \בנות:
בנים
ראפ-בנים\בנות:
בנים
מזרחי-בנים\בנות:
לא ולא

The Miller

New member
אני חדש

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? גראנג' מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? ג'ניס ג'ופלין מי הוא הזמר האהוב עליכם? snoop dogg מי היא הלהקה האהובה עליכם? nirvana מי היא הזמרת השנואה עליכם? דיקלה מי הוא הזמר השנוא עליכם? אבי מסיקה (שירי ילדים?!?! תשיג חיים) מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? זולה ממברס האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כן כותבים שירים? קצת מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? soundgarden-black hole sun מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? nirvana-nevermind מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? nirvana-smells like teen spirit או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק כבד פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לא יודע פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין יובל מנדלסון או מוקי? קשה...לא יודע אביב גפן או יובל מדנלסון? אביב גפן יובל או שיקו? יובל העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון פינק או אבריל לאבין? פינק וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב? קשה...אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? קשה...לא יודע שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? לא שמעתי באסטד... בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק ווסטלייף או בלו? בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס? קשה...לא יודע נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? קשה...אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוט הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא שמעתי אף אחת בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי אלג'יר או שייגעצ? שייגעצ רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? קשה...לא יודע אוונסנס או גארבג'? גארבג' אר.אי .אם או טרוויס? קשה...לא יודע אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל שייגעצ או היהודים? היהודים מוניקה סקס או שייגעצ? מוניקה סקס ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות:בנים מזרחי-בנים\בנות:אף אחד!!!!!!

למעלה