אם כבר מפגש פורום

Liraz 6q

New member
בשביל שרשור הכרות

צריך סוג של שאלון לא?
שם:
מצב משפחתי:
כמה זמן בפורום:
האם מתכוון להגיע למפגש הפורום הקרוב? אני אענה על זה בצהריים :]

harhanegev

New member
בבקשה :

שם: [כתוב בחתימה בסוף ההודעה] גיל: 33 עיסוק: מורה למתמטיקה וסטודנט למתמטיקה מצב משפחתי: נשוי + 1 (אוטוטו נשוי+2 בעזרת ה') כמה זמן בפורום: אם אינני טועה, בסביבות שנתיים האם מתכוון להגיע למפגש הפורום הקרוב? ככל הנראה, לא. למשל בגלל הזמן של המפגש.

harhanegev

New member
אני מצטט :

"אולי פשוט נקבע שעה מסויימת בעציון בכיפור?"

Liraz 6q

New member
וזה ירד מהפרק הודעה אחרי..

איציק אמר שהוא לא בארץ.. חח אז הצענו את ה16.10 ביום שבת בערב... מה לגבי זה?

harhanegev

New member
נראה מה יהיה עד אז,

אין לי מושג. ככל הנראה עד אז אפילו גודל המשפחה ישתנה. אם אני אשלח רק את הבן שלי לבד, זה בסדר ?
[ לאיכות תמונה נורמלית מומלץ להקליק על התמונה ]

MasterD_iL

New member
נו טוב

שם: דן גיל: 23 עיסוק: לחץ בימי חמישי שבת ראשון מצב משפחתי: גרוש + 10 כמה זמן בפורום: מהדף הראשון האם מתכוון להגיע למפגש הפורום הקרוב? כן

יאללה

שם: ניקו גיל: 22 עיסוק: עובד כצלם במצפה התת ימי מצב משפחתי: רווק+יד כמה זמן בפורום: מאז שדן בא אלי בהפסקה בכיתה י' ושיכנע אותי להכנס האם אתה מתכוון להגיע למפגש הקרוב: תשכנעו אותי

Shpritz

New member
צהריים אצלך זה מושג כללי.. אה?

שם: אדם גיל: 23 עיסוק: r/s מצב משפחתי: נשוי באושר ובעושר כמה זמן בפורום: מספיק? האם אתה מתכוון להגיע למפגש פורום הקרוב? יש מצב

havlaz

New member
מיאו

שם: איציק גיל: 21 עיסוק: צה"ל כמה זמן בפורום:הלו, אני סבא של כולכם! האם אגיע למפגש פורום: רק אם לירז מופיעה בעירום

Liraz 6q

New member
ואעע כמה אנשים היינו אז!!!

והכי עצוב שאף אחד מאיתנו לא ידע לשרשר !!! כולם משרשרים לכולם בלי שום היגיון וקשר חח

H a V i T u S h

New member
מה קורה פה?!?!?!?!

הייתי בפורום בזמן השירשור הזה כבר שנה ואני לא מופיע! חוצפה! ועכשיו רק קלטתי שאני כבר 5 שנים בפורום הארור הזה!

deep yakir

New member
פיי...הייתי חייב להגיד

מפתיע לראות את וותיקי הפורום עדיין פה..איציק .אלעד.דן וכ"ו..אני מעיף מבט מדי פעם ושמחתי לראות שצעירי הפורום מנסים לשקם אותו..למרות שאיפה הימים היפים של פורום נערי החוף אילת? לילות שלמים של דיונים . רכיליות וכל מה שקשור לנוער / לעיר עצמה.. נקודה למחשבה..

למעלה