אם כבר מצאתי אותכם... עם כל העצבים שלי מהגן..

alonaski

New member
אם כבר מצאתי אותכם... עם כל העצבים שלי מהגן..

תגידו - יש לי מכונת לחם. אם אני רוצה לשלב גרגירי חיטה מלאה בלחם - כמה זמן צריך לבשל אותם טרם האפייה? האם כדאי לגרוס אותם/לטחון אותם קצת כדי שלא יהיו שלמים?...
 

ladybug6

New member
בקשת עזרה עם הוספת גרגרי חיטה באופה לחם

מנסה לעזור עם כותרת יותר ממוקדת, אולי מישהו ידע. לי אין נסיון לא עם גרגרי חיטה מלאה ולא עם אופה לחם, סורי :)
 

gs1234

New member
20 דקות

גרגרי חיטה מבשלים כמו אורז - בערך 20 דקות ואז נותנים להם להתקרר.

כן, עדיף לקצוץ אותם, זה יותר טעים בלחם כשזה קצוץ לדעתי. תשאירי כמה שלמים לקישוט מלמעלה.

אופציה הרבה יותר טובה היא להנביט את החיטה, רק עד שיש נבט ממש קטן (נבט גדול הופך את החיטה לירק עם מעט מאד עמילן ואז החיטה פחות מתאימה לאפיית לחם). את החיטה המונבטת מרסקים גס במעבד מזון ומוסיפים לבצק.

 

alonaski

New member
תודה. לגבי הנבט.... זה הרי כמו התינוק של החיט

החיטה, לא?...
נראה לי אכזרי מדי... לא מרגיש לי בנוח לקצץ ולהרוג אותם במצב הזה...
 

Ofericko

New member
זה מזכיר לי שכשהתחלתי עם הטבעונות,

ניסיתי פעם ראשונה נתחי טופו אותם הקפצתי עם רוטב סויה וחשבתי שזה "לא תבשל גדי בחלב אמו"...
 
למעלה