איך הרולדות יצאו לך....נראה שהצלחת....וסרט השוקולד מהמם...איך הכנת אותו? האושפלאו מצוין (אני מכירה כזה עם חתיכות קטנטנות של בשר או עוף). אני עדיין לא הכנתי את הספירלית....הבנותייך יועילו.
הכנתי רצועות של נייר אפיה- 5 גדולות יותר ו-4 קטנות יותר ועוד אחד שגזורה כמו סוף של סרט. המסתי שוקולד מריר 250 גרם, מעט מיים וכף אחת ממרגרינה בסיר כפול . כשהשוקולד מומס למרוח בכפית על רצועות הנייר. כל רצועה אחרי המריחה להצמיד את שתי הקצוות שתווצר מעין טיפה. כל טיפה להעמיד על הצד בזהירות ולהמתין בסביבות רבי שעה עד שיתיצב מעט ואז להכניס לכמה דקות למקפיא. אחרי ההקפאה לקלף בזהירות רבה את הנייר ואז להניח את 5 הטיפות הגדולות ועליהן לסירוגין את הטיפות הקטנות. למעלה הכנתי עוד רצועה בצורת עיגול כדי להסתיר את כל החיבורים. נראה לי שזהו.
להגיע לגודל הזה של העוגה שזה גודל של תבנית חד פעמית עגולה (פשוט העגולה שלי חלבית) הייתי צריכה להכין 3 רולדות ולא 2!!! כל רולדה חתכתי ל4 רצועות לרוחב.והאמת שיהיה הכי נח פשוט למדוד כדי שהגובה יהיה זהה. חוצמיזה ההכנה באמת די פשוטה חוץ מכל הפאצ'קאריי. (בלאגן ).
וגם האושפלו נראה מצויין עושה לי חשק לנסות שוב למרות הכישלון שהיה לי בחג... אני חותכת את הבשר (זאת אומרת הקצב...) לחתיכות קטנות יותר. נראה לי שהפעם אחזור לעוף- יותר קל להכנה וללא מפח נפש של בשר קשה ואורז דייסתי...
שנחשפתי לאושפאלו וזה היה בזכותך לא ממש ידעתי את הגודל של קוביות הבקר. אלמד לפעם אחרת וזה מתכון שלמרות שהבשר יצא קשה המתכון ינוסה בשנית כי אהבנו אותו מאד.