אם כבר נוסטלגיה.. מישהו זוכר מהפסטי

talyah

New member
אם כבר נוסטלגיה.. מישהו זוכר מהפסטי

טוב, כשהייתי קטנה, מאוד קטנה בסביבות אמצע שנות ה 80, גידי היה משתתף אז בכל הפסטיגלים, ואני זוכרת שיר אחד שאאאאאף אחד לא זוכר. אז אם מישהו יכול לתת לי בק-אפ אני אשמח, ואם יש למישהו את השיר הזה אני עוד יותר אשמח זה הלך ככה, מי מה מו אותי לא ירמו מי מו מי מה מו אותי איש לא רימה..

emh

Member
פסטיגל 91

מי מה מו מילים: עלי מוהר, לחן: אלון אולארצ'יק

porky169

New member
זה השיר שהכי אהבתי בכל הפסטיגלים!

אני גדלתי על הפסטיגל הזה! זכה מקום ראשון בפסטיגל 91(והאמת בצדק) השמיעו אותו ברדיו לפפני כמה חודשים כשהיה ספיישל בחירת הפסטיגל של כל הזמנים וגידי היה מועמד בלא פחות ב4 שירים! בסוף כצפוי הראל סקעת זכה

actress

New member
emh וכולם גם אני אתרום ../images/Emo9.gif

את העטיפה של הקלטת הקרדיט מגיע לקומונה של אדם, וגם.. אם אמצא במחשב שלי ויש לי עוד מלא חומר על גידי מהאתר של הפסטיגל שבזמנו היה באויר אבל התרסק

emh

Member
2 דברים....

1. אני סרקתי את העטיפה לקומונה של הפסטיגל 2. זו העטיפה של פסטיגל 88 והשירשור הוא על פסטיגל 91 (זה בסדר, גידי שר בשניהם
)

actress

New member
בקומונה של אדם מישהו סרק את זה

ו... אם אתה גולש בקומונה של אדם, אז מגיע לך את הקרדיט
כל אחד סורק משהו... בקיצור שמרתי גם את זה ותודה

אוי, זה פסטיגל ממש מוכר!!!

שיר גדול!!! אבל שיר נוסף של גידימהפסטיגל, ישן יותר, שרק לפני כמה ימים נזכרתי שקיים הוא: "יהיה בסדר, זה מה שאומרים לי, זה מה שמוכרים לי.." :) מה שיפה הוא שהשיר הזה רלוונטי גם להיום, והוא שר אותו בפסטיגל 86'!!!

porky169

New member
ממש לא

בדקתי את זה כמה פעמים וגידי זכה מקום ראשון סי הימן מקום שני וחני נחמיאס מקום שלישי את יכולה לבדוק בקומונת הפסטיגל לדורותיו: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=10762

אימלה1

New member
צודק כל הכבוד

לא יאומןןןןןןןןןן אני זוכרת שהייתי מאוד עצובה שמיקי זכה ולא גידי אז עשיתי עכשיו חיפוש עצבני לא בקומונה שלך כי לא ברור מאיפה המידע אלא ממש בכל אתר שרק יכול להיות רשום על זה ומצאתי את השרשימה הבאה בויקיפדיה 1982 - ללא נושא השיר הזוכה: ירדנה ארזי - "מילה קטנה" 1983 - ללא נושא השיר הזוכה: שולה חן - "אם" 1984 - הערוץ הראשון השיר הזוכה: יגאל בשן - "ציגלה ביגלה בום" 1985 - רובוטים השיר הזוכה: רבקה זוהר - "הדרך אל הכפר" 1986 - רדיו ופרסומות השיר הזוכה: רבקה זוהר - "חלקת האלוהים" 1987 - לא ידוע השיר הזוכה: אדם - "לא לוקח בקלות" 1988 - הקרב על הצלת הפסטיגל השיר הזוכה: אדם - "אל תשכח" 1989 - משפחה השיר הזוכה: אדם - "כמו גיבור מצוייר" 1990 - לא ידוע השיר הזוכה: אדם - "הנשיקה הצרפתית" 1991 - חניל'ה ושמלת השבת השיר הזוכה: גידי גוב - "מי מה מו" 1992 - להיות כוכב השיר הזוכה: הופה - "היי, עצור!" 1993 - סוכריות וממתקים השיר הזוכה: מיכל ינאי - "שלום היא מילה שימושית" 1994 - טלוויזיה השיר הזוכה: אתניקס - "הנסיך הקטן" 1995 - חיות השיר הזוכה: מיכל ינאי - "לדבר עם חיות" 1996 - קרקס השיר הזוכה: יעל בר זוהר - "החיים הם קרקס" 1997 - לונה פארק השיר הזוכה: היי פייב - "עולם אגדה" 1998 - משחק וילדים (חלומות) השיר הזוכה: היי פייב - "קטן זה הכי כיף בעולם" 1999 - להציל את שנת אלפיים (מילניום) השיר הזוכה: יעל בר זוהר - "כוכב האהבה" 2000 - צעצועים השיר הזוכה: יעל בר זוהר - "הפיה הקסומה" 2001 - טלנובלות השיר הזוכה: שרון דוראני - "כשאני אוהבת" 2002 - סרטים השיר הזוכה: יהודה לוי - "עד הסוף הטוב" 2003 - עולמי-יבשתי (גיאוגרפיה) השיר הזוכה: יהודה לוי - "הכוח שבאהבה" 2004 - אגדות השיר הזוכה: הראל מויאל - "אני הוא זורו" 2005 - גיבורי על השיר הזוכה: מה קשור

porky169

New member
שחכו את פסטיגל 81 הראשון

אז אני אשלים לך עזרא דגן - איגן מיגן קוביה

אורי404

New member
תודה רבה. שאלה: מי היו הנגנים מתוך

השיר "אם אתה נופל מהגג"? תודה מראש, אורי.

emh

Member
מפסטיגל 1992

יזהר אשדות - גיטרה וקולות ובעיקרון לכל הפסטיגל - להקה מקומית ניגנו.

למעלה