אם כבר נכנסתי...

lily p

New member
אם כבר נכנסתי... ../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

אז אני צריכה עזרה... אני לא בטוחה שזה המקום הנכון, אם לא המנהל (שם?) מוזמן למחוק... אני צריכה סופר הירוז, אמ... כי אני לא מכירה הרבה מהם... כמה שיותר מידע יותר טוב... שם, כוחות, רקע, כל דבר שאתם רוצים... תודה מראש

Deathatred

New member
קצת על באטמן

שם הגיבור: באטמן. שם האיש שמאחורי המסכה: ברוס ויין. נולד ב: 1939 בחוברת של DC קומיקס. פועל ב: גותהאם סיטי. כוחות על: אין. תכונות: חכם, חזק, מהיר וקשוח באופן בלתי רגיל. מיומן באומנויות לחימה, מדע, קרימינולוגיה, מחשבים, אלקטרוניקה, הנדסה ועוד. ארסנל: חליפת עטלף משוריינת (תלוי באיזה קומיקס), באטרנגים, רובי-חבלים וחבלים למיניהם, רימוני גז ופצצות עשן, משדרים ומתקני-ביות אלקטרונים, כל מיני פטנטים אחרים (כמו שהג´וקר אמר: where the hell he gest all these wonderful toys?), הבאטמוביל - מכונית מהירה ומשוריינת עם הרבה פטנטים, מטוס העטלף, ספינת העטלף, מערה מצוידת להפליא. קשרים: אלפרד פניוורת´ (משרתו האישי), רובין (סייד-קיק). אויבים: הג´וקר, הפינגווין, אשת החתול, דו-פרצוף, החידונאי, הדחליל, מיסטר פריז, הפיתומאי, עוג רעיל, קרוק ועוד. רקע: ברוס ויין הוא נער להורים עשירים שנרצחו ע"י ג´ק נאפייר בסימטה אפילה בגותהאם שורצת הפשע. בתגובה נשבע הנער הצעיר להילחם בפשע. הוא החליט לעטות תחפושת עטלף כדי להטיל מורא על הפושעים ולהפחיד אותם. מאז הוא נודע כבאטמן ומטיל את חתיתו על תושבי גותהאם. במקביל, צמחו בגותהאם הרבה פושעים משוגעים - הרבה יותר מסוכנים מהפרררחים וחברי הכנופיות הרגילים. באטמן הוא התשובה נגדם. אויבו האלמותי הוא כמובן הג´וקר (ג´ק נאפייר שעבר תאונה כימית) שרצח את הוריו. המלצות: סרטי באטמן של טים ברטון (ולא של ג´אל שומכר).

Druyanizem

New member
אני לא חושב

שבקומיקס המקורי הג´וקר הוא זה שרצח את ההורים של ברוס... נראה לי שבסרט השלישי הם קצת עיוותו את העניין... ועוד דבר.... שכחת לציין שהבן אדם הוא דמות אפילה על גבול הפסיכופתיות. (ותקרא את batman:ego כדי להבין למה אני מתכוון)

Deathatred

New member
באטמן הוא אפל וגותי

וזה מה שהכי טוב בו. הגותיות שלו התבטאה בקולנוע במיוחד בסרטים של טים ברטון עם המזיקה הגותית של דני אלפמן. עד שבא האידיוט הראוותן הזה, ג´ואל שומכר והפך את באטמן לעוד גיבור הי-טק ואת גותהאם לעיר נאון ניו-אייג´ית. יפוטר גו´אל שומכר לאלתר! יוחזר רובין לקרקס!

Druyanizem

New member
באטמן לנצח

היה סרט מעולה... ואני חושב ששומכר ביים אותו לא? עכשיו באטמן ורובין היה סרט מסריח!!! לא שווה את הקרן אלקטרונים שפוגעת במסך הזרחני לייצור התמונה! את באטמן חוזר גם אהבתי ולדעתי הראשון היה מצועצע מדי... אבל אני חושב שהשלישי היה הכי טוב

Deathatred

New member
אני דווקא חושב

שהסרטים של טים ברטון היו הרבה יותר עמוקים מאלה של שומכר שהוציא את האופל מבאטמן והפך את הסרט לסתם עוד סרט-פעולה-עם-הרבה-אפקטים-הוליוודי. אם בבאטמנים של ברטון היה הרבה הומור שחור ומקברי ההומור בסרטים של שומכר הרבה יותר קליל והרבה פחות אפל. לדעתי, שומכר הרס לגמרי את העיצוב והתפאורה. בבאטמן הראשון גותהאם הייתה עיר גותית אפילה, מוזנחת ולבאטמן היה חליפת שריון שחורה, פשוטה ואפלה ובאטמוביל גותית ומפחידה אך בעלת מסה ושריון. בסרט האחרון לבאטמן הייתה חליפת כסף/אפור (לאן נעלם השחור עם הסמל הצהוב?), הבאטמוביל שלו היה רכב מתפרק עם יותר מידי חורים ומופע אורות, העיר הפכה למופע אורות ניאון עם פושעים מסוממים וגנגס של כאלה שהתאפרו יותר מידי בצבעים זרחניים. יאק. בתור סרטי פעולה וילדים הסרטים של שומכר בסדר. אבל בתור סרטי "באטמן" על כל המשמעות של העניין הם פשוט לא מגיעים לקרסוליים של טים ברטון.

Druyanizem

New member
לומר לך את האמת ראיתי

את באטמן הראשון לפני מלא זמן ואני לא ממש זוכר... אז להתווכח על זה אני לא יכול

apathic

New member
באטמן../images/Emo54.gif

דבר ראשון, הג´וקר לא הרג את ההורים של ברוס. דבר שני כדאי לקרוא את הסדרה שהוציא פרנק מילר The Dark Knight Returns The Dark Knight Strikes Again (ועוד אחד שעוד לא יצא) בלי ספק הקומיקס הכי טוב שאי פעם יצא או יצא לבאטמן, מבחינה גרפית ועלילתית. ומי שלא מכיר את פרנק מילר, נו באמת... תקראו קצת סין סיטי לפעמים... נ.ב. - ברוס הוא חולה נפש בדיוק כמו הפושעים שהוא רודף, רק שהם יצרו אותו, ויש כאן אירוניה ולכן זה קומיקס היחידי של הז´אנר הנתון שאני אוהב. כל השאר (סופרמן, פלאש, ספיידרמן, וכדומה) לא שווה אפילו ריפרוף.

ogmios

New member
כל מה שרצית לדעת על סופר-הירוז

נסי את הקישור הזה חוצמזה, אם תגידי לנו מה בדיוק את מחפשת ולאיזו מטרה, כנראה שנוכל לתת תשובות קצת יותר מושכלות. אדיוס, אוגמיוס נוכח נפקד

למעלה