אם כבר נפלנו.............

25.7.01

New member
אם כבר נפלנו.............

אם כבר נפלתי לנח``ל מיהו מוכן בבקשה לכתוב קצת פרטים כי שמעתי שלא משהו שם תודה!

Ralliart6

New member
תהיה גאה

נפלת על חטיבה בין האיכותיות בצה``ל תנאי שירות הכי טובים ואם תגיע לגדוד 50 הגעת לגדוד הכי טוב בצה``ל (וזאת עובדה) טובת אז אחרי הבקו``ם אתה תנחת ב-בא``ח 933 ,בסיס האם של הנח``ל ת נקרא גם נחל טוב(יש את נחל קריות ונחל עדשה) אתה תתחיל את הטרום טירונות שזה בית זונות של שבועיים בו מנסים להכין אותך פחות או יותר לטירונות (עבודה בזמנים וכול`ה..) שם גם תכיר לראשונה את פאדי שחידם , רס``ר הבסיס עם עיני הקרח שלו הוא יצעק עליכם קצת בהתחלה אבל אין מה להתרגש זה תמיד ככה.. במהלך הטרום תינתן לכם אפשרות לצאת לגיבוש היחטיות(היחידות החטיבתיות של הנח``ל-פלס``ר ,פלנ``ט ,פלח``ן) גיבוש של יומיים אם זכרוני לא מטעני שם ינסו לקרוע אותך נפשית ופיזית ,במידה והצלחת בגיבושון אתה תגיע לאחת מהיחידות לפי מידת הצלחתך ואם לא עברת את הגיבושון ישאלו אותך לאיזה מהגדודים אתה רוצה להגיע (931,932,50) ש-50 הוא הגדוד הכי איכותי (נח``ל מוצנח) לחלק מכם ייצא לצנוח ,וכן, לקבל כנפ``צ. מחזור נובמבר צונח כולו . בקשר לשאר המחזורים ,רק לחלק קטן ייצא לצנוח .גדודים 931 ו-932 עושים את הטירונות בבסיס נחל טוב בעוד ש-50 עושה אותה בנחל קריות בסוף הטירונות באימון מתקדם כל הגדודים עוברים לנח``ל קריות לעשות אימון מתקדם ומשם עולים לגדודים . וזהו פחות או יותר ת אני אשמח לענות על עוד שאלות אם יש לך בהצלחה בטירונות ומי ייתן ונפסיק לטחון שמירות כשאתם תגיעו...

palmino

New member
גדוד 50 של הנ``חל

אני מתגייס בנובמבר לפלוגת בני משקים לפיקוד (במל``י), ואמרו לנו שהפלוגה נימצאת בתוך גדוד 50 של הנח``ל המוצנח. לפי איך שהבנתי רק בני משקים צונחים בגדוד 50 יש : בני משקים, בני גרעינים, מתגיסי בקו``ם, אתה יכול לתת לי פרטים על בני משקים? מסלול , חברה וכיוצא בזה, בגיבוש שעשיתי ראיתי שזה חברה טובים , איך החברה שנמצאים עכשיו בצבא? זה נכון שרק 20 אנשים מאלה שהלכו מבני משקים לגיבוש יחטיות מתקבלים? כי בני משקים זו פלוגה מצומצמת של 135 חילים. תודה מראש אמיר

avipe

New member
מי נפל?

למה נפלנו? חטיבה בת זונה... וגם עכשיו אני יודע 100 אחוז שה- 25 זה לנח``ל....

jedi knight

New member
יש לנח``ל תדמית...

של לוחמים עצלנים ובתור נחלאי לעתיד אני לא יכול להגיד שזה לחלוטין לא נכון אני אישית מעדיך להתגייס לנח``ל מכיוון שאני מתגייס עם החברים שלי אבל (במקומך אם יש לך אפשרות ) תבקש גולני לדעתי עדיף

25.7.01

New member
תודה !

תודה,אני מקווה שהכל יהיה בסדר ואם אפשר עןד פרטים אני אודה לכם!

למעלה