אם כבר עסקו פה בריפים דומים...

the Sithari

New member
אם כבר עסקו פה בריפים דומים...

שמתי לב בזמן האחרון שבהרבה שירים של מגהדת' יש ריפים ש"הושאלו" משירים אחרים של הלהקה. אני אתן דוגמאות: blackmail the universe - Recipe for hate.. warhorse: הריף שפותח את בלאקמייל זהה לריף שמנוגן אחרי הסולו בדיסטורשן של פיטרלי. prince of darkness - die dead enough: סוף הריף של הפזמון בפרינס זהה לריף שמלווה את הבית בדיי. kick the chair - Take no prisoners, Rust in peace... Polaris: טוב, על זה בכלל אין מילים.. :p כל kick the chair מכיל ריפים זהים ו\או דומים בצורה מחשידה לריפים מRIP. לא בא להאשים פה את דייב, יש גבול לכמה ריפים בנאםד אחד מסוגל להוציא, בטח התעייף בTSHF :p אז, אם מצאתם עוד ריפים דומים\זהים בשירים של מגהדת', שימו אותם פה!

StaffordshirE

New member
אפשר לעסוק בדברים האלה בלי הפסקה..

blackmail the universe - Recipe for hate.. warhorse: אותם תווים נכון, קצב שונה.. אבל מה ציפית מלהקה בסדר גודל כזה שכתב כ"כ הרבה שירים, יש ריפים שחוזרים על עצמם ובמקרה הזה הריפים לא זהים כ"כ, הקצב שונה לחלוטין. blackmail the universe - Recipe for hate.. warhorse: אני לא שומע פה משהו שמזכיר .. בקושי... kick the chair - Take no prisoners, Rust in peace... Polaris: אותו הסגנון בדיוק, בגלל זה אתה חושב שיש דמיון.. חוץ מהדוגמא הראשונה לא מצאתי דברים דומים.. אבל צודק, אם מישהו מוצא ריפים זהים שיידע אותנו, יהיה מסקרן לגלות

the Sithari

New member
Dude,

הריף בוורהורס הוא בול אותו דבר, עזוב את הקצב- התווים בול, אבל בול אותו דבר. ואם אתה רוצה, אני יכול לתת לך את השניות שבהן מופיעים הריפים הזהים (!!!) בkick the chair והשירים מRIP.

KsE

New member
מצאתי דמיון מסוים

בין ריף בהאנגר18 לבין הריף הראשי באוף מייס אנד מן (או שהתבלבלתי קצת)

KsE

New member
../images/Emo163.gif

זה טורנדו אוף סולס ולא האנגר 18

על בלבול כזה......

דמיין לך שבהופעה הם היו מתבלבלים ומנגנים את האנגר פעמיים רק כי הם חשבו שזה טורנדו בפעם השניה?

M e n s R e a

New member
זה הגיוני שמדי פעם יצאו לו דברים

דומים למה שהוא עשה כבר. שמע, לפחות הוא רק "מעתיק" מעצמו. קורה שכותבים ליין, שנשמע כמו משהו שכבר כתבת. אני בטוח שזה קרה לכל אומן.

למעלה