אם כבר פסח...

LadySilkworm

New member
אם כבר פסח...

[וכן אני יודעת שאני בדיליי של ארבעה ימים מליל הסדר] מהם עשרת המכות לדעתכם של נייטוויש[וטאריה]? דוגמאות: -ההתאמה המופלאה של טאריה בין המיקרופונים לשמלות שלה -המיקרופון הצהוב של טאריה[כי מגיעה לו קטגוריה נפרדת] -הקול של תומאס -הקליפ sacrament of wilderness אז בקיצור, תהיו מקוריים! [כי אני לא P:].

נמממ

- האגו של טאריה והפינוק שלה "מטוס בשבילי ורק בשבילי יאיייי" - זה שתומאס חושב שהוא ישו - זה שתומאס פדופיל ("come 'bless' the child one more time") - מרסלו שחושב את עצמו חלק מהלהקה
- הזקן של מרקו - המיקרופונים.. כל כך מסכימה איתך בקשר למיקרופונים... - הקשת הורודה של איתי.

danduuu

New member
אבל אולי שבט של אינדיאנים נטש את

תומאס בפינלנד כשהוא נולד?
על זה עוד לא חשבת אה? חחח אני לא בסדר

נו באמת, הוא אפילו לא נראה אינדיאני

קצת אדום בשיער לא ישנה את המוצא שלו
(הוא גם דיי התבלבל על אינדיאנים אומרים "עור אדום" לא "שיער אדום"
)

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifניסה לחוש אינדיאני ולא הלך לו

Xylophone

New member
למה להגיד דבר כזה על תומאס../images/Emo46.gif

את לא מכבדת אותו??? אני לא מבינה את היריקה הזאת לבאר ממנה את שותה. מצד אחד את שומעת את השירים שהוא הלחין וכתב ומצד שני קוראת לו בשמות גנאי! והוא בכלל לא חושב שהוא ישו. אם הייתי בכלל תורחת לקרוא חלק מהראיונות איתו, הוא בכלל אמר שמעצבן אותו שמשווים אותו לישו! די נמאס כבר! זה לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהשמצות על תומאס. אם את לא יכולה להפסיק לגנות אותו בשמות גנאי, אז אל תקשיבי בכלל ללהקה!

Xylophone

New member
ולא כול דיבור על

ילדים הוא ישר מיני. תפסיקי להיות כזאת סוטה וראש כחול!

The Cat Woman

New member
וואנס... ללא ספק

-astral romance בבגירסה של angels fall first -מספר שירים לא משהו שמשולבים בהם אינדיאנים 0_ס -הסולנית החדשה- אני בטוחה שהיא תהיה מ-כ-ה. לפחות בהתחלה. ואני לא מסכימה איתך בקשר למיקרופונים, אני רואה בזה סוג של חוש הומור

למעלה