אם כבר קרלוס הזכיר את זה...

אם כבר קרלוס הזכיר את זה... ../images/Emo41.gif

בואו נתחילה לשרשר שירים (גם משנות ה90 טוב?) שמכילים את המילה לה לה לה: הנה כמה שאני זוכר:
kylie minogue - can´t get you out of my head האוסטרלית האולטימטיבית והמלכה. לה לה לה לה לה.
לה בוש עם איזה שיר ששכחתי את שמו
לה לה לה לה לה לונג או איך שקראו לשיר ההוא. נו יאללה, תעזרו לי לי לי לי לה לה לה להזכר.

ועכשיו תורי

אבל קודם כל תיקונים : השיר השני שג´רי הזכיר הוא be my lover והשם של הלהקה הוא לה בוש. לשיר השלישי קראו :sweat (a-la-la-long תרומתי כרגע היא הלהיטון מבית היוצר של ה- Vengaboys שנקרא : Shala la la

עכשו אני כי ההוא הלך

outhere brothers- la la la hey hey לה -לה-לונג הוא של אינר סירקל . here comes the hotstepper- ini kamoza. la da dee la la da. ואגב ,ג´רי ,נזכרתי במשהו מצחיק : פעם שמעתי איזה תכנית ברדיוס , שמאזינים עולים לבקש שירים ושרים את השירים שהם מבקשים .עלה מישהו עם מבטא רוסי כבד (ואני מקוה שאני לא פוגע פה באף אחד ) , וביקש את השיר של קיילי שהולך "לה לה לה לה לה לה לה " .כשזה במבטא כ"כ כבד(ובזיוף עוד יותר כבד)- זה מצחיק .תנסה בעצמך.

הנה שני שירים

la bouche - be my lover (la la la li la la la la) counting crows - mr. jones (sha la la la la la) אם אני לא טועה שני השירים הנ"ל הם משנות התשעים, ואם הם לא, אז כאילו לא קראתם את ההודעה :)

למעלה