אם כבר שאלה על ג'ון

SirPsychoSexy1

New member
אם כבר שאלה על ג'ון

יש למישהו מושג למה ג'ון לא רוצה לנגן שירים מONE HOT MINUTE בהופעות? כאילו אני מניח שזה קשור באגו כאילו ברעיון של "אלה לא השירים שלי אז אני לא מנגן אותם.." אבל יש למישהו אולי הסבר אחר לזה?

ייתכן

ממש אבל ממש ניחוש שאם הם ינגנו שירים מהוט מינט הם יצטרכו לשלם לדייב נאברו אחוזים מהרווחים כי חלק מזכויות היוצרים הם שלו אבל זה סתם ניחוש

lollapalooza

New member
נראה לי שדיברנו על זה פעם

לא
אבל על ג'ון אני תמיד שמחה לדבר. אתה מניח נכון. הילד לא רוצה לנגן את מה שדייב נבארו (
) כתב.

חחחח

אגו...חחחחחח לא נראה לי שזה קשור בזה... אולי סתם לא בא לו... וחוץ מאירופליין ומיי פרינדס כל השירים שם גרועים... !! גם pea טוב אבל זה רק פלי...

lollapalooza

New member
זה כן קשור

הוא אמר את זה בעצמו. שמתי פה את הציטוט ממש בהתחלה. אני אחפש את ההודעה אח"כ ואני אשים פה. והשירים ממש ממש ממש לא גרועים. להפך

DAN1EL

New member
גם לדעתי רובם גרועים.

ohm הוא ללא ספק הדיסק הפחות אהוב עלי.

b o o

New member
מה!?!??!?!?!

דקה אחת חמה זה דיסק מצויין לדעתי, וקצת יותר מתקדם משאר האלבומים שרד הוט הוציאו...לטעמי הוא הרבהי יותר טוב מהדיסק הבא אחריו... אני מאוד הייתי שמח אם בהופעות של רד הוט (כאילו שזה פאקינג משנה, גם ככה לא יוצא לי לראות הופעה שלהם) הם ינגנו יותר שירים מדקה חמה ודם וסוכר סקס וקסם, מאשר שירים מקליפורניקיישן ודרך אגב...

hellrazor1

New member
אבל לוקח שנה

לכתוב את השמות באנגלית ולשנות כתב וזה וזה ךפעמים נוח לפעמים לא לא צריך לתלות את תומר

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif זה באמת די מציק.

ולגבי OHM - על טעם ועל ריח.... שיהיה. לדעתי זה הדיסק הכי פחות טוב שלהם.

איחוד

New member
דיסק מצוין

קופי שופ ווק אבאווט (אחד השירים היותר טובים שלהם לא ספק) פי ( ולמרות שהוא בדיחה למי שלא הבין) וורפד וואן הוט מיניט מיי פריינדס כל אלה שירים מצוינים שאני זוכר

dafnaleh

New member
ג'ון אומר

שלשמוע את וון הוט מינוט זה כמו לראות את החברה שלך שוכבת עם מישהו אחר. אז זה זה. חבל דווקא לשמוע את deep kick בהופעה צריך להיות מדהים למדי. לא שזה משנה, היות שהם לא מופיעים כאן והכל.

למעלה