אם כבר שאלון שיהיה ארוךךךך

אם כבר שאלון שיהיה ארוךךךך../images/Emo187.gif

שלא תגידו שלא אזהרתי 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? 103.מה הפנטזיה שלך? 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

ועכשיו באתי לענות ../images/Emo187.gif

1. שם: מור 2. גיל: 22 3. תאריך לידה: 8/3/1981 4. כינוי: ומומ, מוריק , פומיקי 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב 6. תכונה רעה: לפעמים אני אופטימית מידי 7. חולשה: יש לי חולשה לרקדנים ... 8. אובססיות:לסדר של הדיסקים שלי, ולדברים קטנים 9. פאדיחה:יש כ"כ הרבה... 10. כאב: ראש (כבר שבוע!!
) 11. משאלה:שיהיה לי טוב באמת!!!!!!!!!!!! 12. זיכרון רע:חסוי!!!!!!!! 13. זיכרון טוב:סיני
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע:לשבי
16. פחד:ליצנים
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אזעקת מלחמה 18. קמיע [אם יש]: יש לי מָלַה (שרשרת הודית) 19. החג האהוב עליך: פורים ויום כיפור 20. אוכל מועדף:שניצל של אמא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תרד
22. שתיה מועדפת:קוקה קולה 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת:טריקולד 26. צבע מועדף: סגול או כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין כרגע (היו לי 2 כלבות
) 29. ספורט מועדף:כדורגל|כדורגל| 30. מספר מזל:204 31. ספר: באדולינה של גבי ניצן / אליפים של אסתר שטרייט וורצל 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט:ריקוד מושחת, ריקוד צמוד, הנסיכה הקסומה 34. שחקנ\ית:פטריק סוויזי, שיין פול תומאס, גוליה רוברטס, גוליה סטיילס 35. זמר\ ת: עברי לידר
רובי וויליאמס
36. סדרה מעודפת:רוזוול ,חברים ,הכי גאים שיש ,שבתות וחגים 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם:מאצו פיצו פרו !
40. המעשה הכי נועז שעשית:מדלגת בקלילות 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:צחקתי לחבר הכי טוב שלי בפנים על משו רציני 42. פריט לבוש מועדף:גופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מקלחת!!!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל?:כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?:כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?:וופל רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 48. שקיעה או זריחה?:זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?:בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?:ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?:בזבזנית מוסמכת 52. מלפפון או עגבניה?: פלפל.. 53. קור או חום?:קור 54. לישון או לקום?:לישון
55. חוף או הרים?:הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?:מוקה
57. תות או בננה?:תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?:רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:נפוליאון של הבילויים 60. שיר שגורם לך לבכות:מלאך של אביב גפן 61. השיר של כל הזמנים:יוצא לאור של אהוד בנאי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כמה שאני אוהב של עברי לידר 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:בוא האלקטרוני של עברי לידר 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:השיר של אמריקאן פאי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: princess of egypt של e type 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?: מופרעת עם קבלות 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מה זה יעזור לכם בחיים??????? 68. הגלידה הכי טעימה?:האגן דאז קרם עוגיות!!
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?:כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?:מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?:תפוז,במה חדשה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?:עברי לידר, רובי וויליאמס,שבתות וחגים וכמובן ירושלים !! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי): מורי לנצח - עיוות של שירו של עברי מרי לנצח .
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?:ברור 75. באיזה פורומים אתה? לא עניתי על זה????????????? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?:ברור זה עושה לי לא נעים !! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?:העניים והחיוך.. 78. יש לך חבר\ה?:לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך?: 2אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?:עם אחים שלי אין סיכוי בכלל , אחותי ברור לי שכן 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?:מתמתחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך?:לרקוד לצייר 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?:את תומר,קרין דרור נדבוש והדסי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?:מברשת שיניים ודאודורנט 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?:דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?:צהרים (היא היחידה שאני באמת אוכלת..) 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?:חופש???? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:אממ לילה???? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?:שניצל של אמא עם פירה וסלט ומלא קולה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?:בובה של כלב סאם העצוב שיש לי מגיל 14 בערך.. 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה?:הייתי נותת לעצמי עור יותר קהה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? :מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?:אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?:היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?:שקט ישנים!!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?:חסוי!!!!!!!!!!! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?:את כל הילדות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בתא ברחוב בן יהודה בדירה עם תומר הדס ונדבי
100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי?:בחיים לא 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה?:אוהד 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה?:לא יודעת 103.מה הפנטזיה שלך?:והרי ברור שאני אגיד לכם נכון?!?! 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?:לא!!!!!!!!

Carpet Crawler

New member
אולי זה מה שיעזור לי להרדם...

1. שם: חסוי
2. גיל: 21 וחצי 3. תאריך לידה: 23.8.82 4. כינוי: כאן בתפוז "קארפי", "הזוחל", "קרפיון" (נו שיהיה). 5. תכונה טובה: אמיתי. 6. תכונה רעה: ביישנות. 7. חולשה: ע"ע סעיף קודם. 8. אובססיות: סיינפלד, אוז, קולנוע. 9. פאדיחה: היו כמה ברדיו. 10. כאב: פיזי? מתישהו השנה נפלתי ולרגע יצאה לי הכתף מהמקום. אם זה לא נשמע מספיק כואב, יותר כאב להחזיר אותה. 11. משאלה: לעשות סרט טוב. 12. זיכרון רע: נקסט. 13. זיכרון טוב: תקופה זמנית של פריחה מקצועית ברדיו. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סכסוך מתוקשר עם שני החברים הכי טובים שלי ביסודי. 15. געגוע: להערכה מקצועית. 16. פחד: לא למצוא את עצמי, וכמובן מוות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הכלב הגדול והמכוער מהבניין ממול. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: אין, אבל אם חייבים אז פסח כי "אביב הגיע" עושה לי את זה. 20. אוכל מועדף: כמעט כל שילוב של פסטה ובשר, וגם מקרויאל של מקדונלד'ס. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סלט ירקות. 22. שתיה מועדפת: מים/אייס טי אפרסק. 23. קינוח מועדף: עוגות. 24. ממתק מועדף: נוטלה או כל ממתק אחר עם קרם אגוזים. אה כן וגם במבה. 25. עוגה מועדפת: יש שתיים ממש טובות מסדרת עוגות הבית של אוסם - עוגת הספוג עם ריבת חלב, ועוגת שמרים עם שוקולד. יאמי יאמי. 26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלבים וחתולים. 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב וחתולה. 29. ספורט מועדף: שחיה. 30. מספר מזל: אין. 31. ספר: אין. 32. סרט דיסני מועדף: אין. 33. סרט: תפוז מכני, ועוד המון. 34. שחקנ\ית: טים רות', אל פאצ'ינו. 35. זמר\ת: פיטר גבריאל. 36. סדרה מעודפת: סיינפלד ואוז שכבר ציינתי בתור אובססיות, ומאלה שקיימות בימנו אנו "מלקולם באמצע". 37. מקצוע אהוב: במאי או קריין. 38. מקצוע שנוא: פוליטיקאי. 39. מקום בעולם: ניו יורק. 40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ... לעלות על מתקנים בלונה פארק שמתהפכים באוויר וכאלה זה נחשב?
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה לא לפורום. 42. פריט לבוש מועדף: חולצות שיושבות עליי טוב. 43. ההמצאה של כל הזמנים: קולנוע. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ק-י-ץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ממש לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? אין לי משהו מיוחד נגד גביעי גלידה, אבל יותר יוצא לי לאכול בכוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? כעקרון בעד אבל רצוי לא בתדירות גבוהה. 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן עם "מעידות" פה ושם. 52. מלפפון או עגבניה? אם לבחור מה עדיף בצורה המקורית שלו אז מלפפון. 53. קור או חום?
54. לישון או לקום? לקום באופן טבעי אחרי שינה מלאה - אושר עילאי. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. שונא מכופתרות. 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש המון מתקופה שלא נראה לי שאני אתנתק ממנה לעד - שירי הפופ-דאנס של שנות התשעים. 60. שיר שגורם לך לבכות: אין. 61. השיר של כל הזמנים: קשה לבחור, אבל טוען לכתר Genesis - Dancing with the moonlit knight 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "Something" של הביטלס, אולי הבלדה הכי יפה בכל הזמנים. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: R.E.M. - Leave 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: זה לא יגיד לכם הרבה... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אופטימי וחזק בדרכי שלי, גם אם זה לא נראה ככה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא רוצה לקפח אף אחד וזה גם ככה לא יגיד כלום. 68. הגלידה הכי טעימה? קרמיסימו וניל עם עוגיות או ריבת חלב. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תמיכה מבלי לשפוט. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מתישהו בשלהי שנת 98'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? עין הדג, IMDB, המסך המפוצל 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בתפוז סיינפלד, אוז, סרטים, שנות התשעים, ועוד כמה פורומים בהיידפארק. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) Carpet Crawler, או בעברית "זוחל השטיח", ע"ש השיר "Carpet Crawlers" של ג'נסיס מ-1974. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש. 75. באיזה פורומים אתה? מה לא מובן? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? יכול להחמיא, כשחושבים על זה, אבל תלוי מי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, במובן של מבט או הבעה לרושם ראשוני. 78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות גדולות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מעדיף לא לענות. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוכב עוד קצת במיטה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוון את הטלוויזיה לכיבוי עצמי עד אחרי שאני ארדם. 83. מה התחביבים שלך? נראה לי שאפשר להבין משאלות קודמות. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אולי איזה שניים-שלושה חברים טובים. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ארנק. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? מת על שאלות מהסוג הזה... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ עד שמתחיל להחשיך, וגם לילה אני אוהב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת בוקר אף פעם לא אוכל, ומאז דיאטה שעשיתי לפני כמה שנים שגולת הכותרת שלה הייתה שינוי דרסטי בהרגלי אכילה, אני עדיין שומר ומשתדל לאכול רק ארוחה גדולה אחת ביום ועוד ארוחה צנועה, זה משתנה בין צהריים לערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? איזו ארוחה איטלקית טובה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? קלטת הוידאו של "תפוז מכני". 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? את הנטיה להצתה מאוחרת. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני אחזור אלייך בקשר לזה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר... (זה לא אומר שלא עזרתי!) 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? טוב, להתחיל להרגיש רע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נא לא להפריע". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודע. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שוב בעניין הצתה מאוחרת, הייתי מתנתק מאנשים שהייתי צריך להתנתק מהם הרבה לפני כן. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק. 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? כשהחלטתי לא להתגייס. 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? עזבו... 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? עדיין מחפש את עצמי כנראה. 103.מה הפנטזיה שלך? ע"ע שאלה 11. 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן, למה מה קרה. ברור שלא... וואלה, נראה לי שעזר.

qt1

New member
מורי כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo24.gif

. שם:
2. גיל: 40 3. תאריך לידה: 16.4.63 4. כינוי:QT. 5. תכונה טובה: ישירות. 6. תכונה רעה: ישירות. 7. חולשה: רגישות. 8. אובססיות: מיטה חייבת להיות מסודרת על הבוקר ומקלחת מיד אחרי. 9. פאדיחה: מלא. 10. כאב: לידות זה נחשב?. 11. משאלה: שלום עולמי. 12. זיכרון רע: רצח רבין. 13. זיכרון טוב: טיול בפאריז. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:5 אבנים. 15. געגוע: לעצי הגויאבה ושאר עצי הפרי אצל הסבים במרכז. 16. פחד: כאב. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: צעקות או בכי. 18. קמיע [אם יש]: צמידים ברזילאים על יד ימין(חוטים כאלה). 19. החג האהוב עליך: אין.(חג המולד נחשב?). 20. אוכל מועדף:של אמא שלי כשהיא לא מקלקלת אותו בכל מיני חידושים והמצאות. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: הגועל נפש שיש באנגליה רובב באנגלית. 22. שתיה מועדפת: נס קפה , מיץ טבעי. 23. קינוח מועדף: זו שאלה לרזות...
24. ממתק מועדף: גם זו לרזות...
25. עוגה מועדפת: כנאפה אבל לא מרשה לעצמי. 26. צבע מועדף: לבן/סגול. 27. חיה מועדפת: כלבים . 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: שחיה/הליכה מהירה עם משקולות רגליים. 30. מספר מזל: 12/15 יש כמה... 31. ספר: פונטנלה/מאיר שלו, אישה יקרה/יהונתן גפן, הספרים של א.קישון ושל גרבוז ועוד המון . 32. סרט דיסני מועדף: במבי. 33. סרט: תיק שקנאי/ אוייב המדינה/ פורסט גאמפ. 34. שחקנ\ית: דנזל. 35. זמר\ת: יש הרבה. 36. סדרה מעודפת:סקס והעיר, שבתות וחגים. 37. מקצוע אהוב: שחקן. 38. מקצוע שנוא: עו"ד/ איש צבא. 39. מקום בעולם: פאריז. 40. המעשה הכי נועז שעשית: טסתי בגיל צעיר לחו"ל עם חבר שלי לכמה שנים.41. המעשה הכי טיפשי שעשית: טסתי בגיל צעיר לחו"ל עם חבר שלי לכמה שנים. 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים וחולצה או טרנינג. 43. ההמצאה של כל הזמנים: ספרים. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים. 47. גלידה- בתוך כוס. 48. שקיעה או זריחה? גם וגם. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? וקורדורוי. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? זאת שאלה לאלה עם כסף, סורי... 52. מלפפון או עגבניה? שניהם בסלט , לא אוהבת אותם לבד. 53. קור או חום? קור (אין מלריה
) 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: יאללה ביי /אריאל הורוביץ. 60. שיר שגורם לך לבכות: משבר אמון/ליטני. 61. השיר של כל הזמנים:אין לי אחד כזה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
כן אה? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: LADY MARMALADE כריסטינה וכל השאר בקליפ הזה. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין כזה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך חיצונית, התנהגותית וכו'..]?ס'דר, ס'דר וכו' 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אין לי חברים. 68. הגלידה הכי טעימה? זאת עם שוקולד לבן . 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? ע"ע 67 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 98. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני הולכת לקרוא או לצפות בטלוויזיה. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? זוגיות וטיפול מיני, טיפול מיני ומיניות , הורים למתבגרים , למען הקהילה, ראשון בדרמה ,בישול לילדים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי)qt1 , היה לי חבר טוב שזה היה הכינוי שלו הוא נסע לארץ רחוקה ואימצתי את הכינוי כי אהבתי את חוש ההומור שלו ואת השנינות , גם לא היה לי רעיון אחר. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש. 75. באיזה פורומים אתה? כתבתי כבר. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לי לקשיי נשימה קטעים כאלה , ממש לא מחמיא. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מוח. 78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחות ואח. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, יש להם עוד הרבה ללמוד על נתינה הדדית הקשבה הדדית ועזרה לזולת ואין לי כוח לחנך אותם . 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת. 83. מה התחביבים שלך? טלוויזיה, קולנוע, ספרים, אוכל לא משמין , צעידה עם דיסקמן ,מוזיקה, שחייה כשיש לי מנוי...אנשים מעניינים אותי. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הילדים שלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, משחת שיניים, סבון , קרמים , תרופות, ספר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חיה שגרה אצל מליונרים שרוטים שמתיחסים אל החיה כאל בן אדם ונותנים לה חדר משלה ועוד כל מיני צ'ופרים... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מדודו טופז?. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי רוצה לאכול כלום. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?משקפי השמש שלי. 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? רגישות יתר/נטיה להשמנה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "קר שם בחוץ?". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי מול השאלות שלך מורי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? ההיא עם החבר. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פאריז. 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? כשטסתי לפאריז. 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? באסה של שאלה. 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? בת 60 יושבת מול המחשב ועונה לשאלות שלך מורי. 103.מה הפנטזיה שלך? מינית?
. 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בטח! רק שישאיר לי את הג'יפ ולא ישכח ללמד אותי איך להשתמש בצ'יינג'ר שתהיה לי מוסיקה טובה בדרך לאילת. סתם נו........... אני לא כזו אגואיסטית... עוד לא! תודה מורי וכל הכבוד.

טוארג

New member
אני בתור! אני!

1. שם: יובל 2. גיל: 19 3. תאריך לידה: 21.10.84 4. כינוי: נבלה קפיטליסט 5. תכונה טובה: מחובר לקרקע 6. תכונה רעה: אני לא מסוגל להישאר אדיש לכלום 7. חולשה: מתעצבן מהר... 8. אובססיות: פלאפונים, מכוניות. 9. פאדיחה: וואי... שנתחיל? 10. כאב: יותר מדי. 11. משאלה: שיהיה שלום בעולם. 12. זיכרון רע: עזבו.... מי זוכר. 13. זיכרון טוב: היום שהאחיין הגדול (חצי שנה) שלי נולד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי יושב עם סבתא שלי על הספסל ברחוב דיזנגוף והיא היתה מספרת לי סיפורים על תל אביב. 15. געגוע: לחיים של פעם, לפשטות בלתי מושגת. 16. פחד: שהקרחונים יציפו את העולם וכולם ימותו. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: צלצול טלפון מבית חולים. 18. קמיע [אם יש]: דיסקית של מישהו שחשוב לי. 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות. 20. אוכל מועדף: רביולי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'ינג'ר ושומר!!! 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: הר געש 24. ממתק מועדף: מארס 25. עוגה מועדפת: פאי תפוחים 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: חתולים וכלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול שקוראים לו טיילר, וחתולה שקוראים לה מרלה. 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 4 31. ספר: צינורות - אתגר קרת, מישהו לרוץ איתו - דוד גרוסמן 32. סרט מצוייר מועדף: שרק 33. סרט: מועדון קרב 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס 35. זמר\ ת: דנה ברגר, להקה - משינה 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: בביצפר? מי זוכר... 38. מקצוע שנוא: ראו תשובה קודמת 39. מקום בעולם: תל אביב, כאן ועכשיו.1 40. המעשה הכי נועז שעשית: סקס עם החברה בשירותים של הרכבת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לנסוע את כביש סדום ערד באופניים ולגלות בדרך שאין להם בלמים ולי אין יכולת לעצור. 42. פריט לבוש מועדף: בוקסר 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וקצת אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ממש לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע... 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר שידידה שלי כתבה על זה שהיא אוהבת לדרוס חתולים (הוא לא אמיתי) 60. שיר שגורם לך לבכות: איגי וקסמן וחמי רודנר - רק בשביל לקבל חיבוק 61. השיר של כל הזמנים: משינה - את באה לבקר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: נמרוד לב ואורלי פרל - זה כל הקסם 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משינה - אהובתי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: את הפתיח של "השאלון" בחלומות בהקיציס, ושטל פרידמן יהיה ליד ויעשה: "מההה כבר נגמר???" 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בנאדם סבבי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עופר, נועה, מור. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד פצפוצים עם ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות ופרגון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ינואר 1995, ומאז יש לי אינטרנט צמוד. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הצ'ט של תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן... (לא רק) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? טוארג - האוטו של אמא, למרות שיש לי את הכינוי הזה לפני שהציגו את האוטו הזה בכלל. לא זוכר מאיפה הבאתי אותו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? ?! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עינים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אני חושב שכן, כי הם אחלה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתקלח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מדבר בטלפון עם החברה כשהיא לא נמצאת לידי 83. מה התחביבים שלך? ים, אינטרנט, חברים, מוזיקה, נהיגה (כן, כן) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? החברה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, בגדים, ארנק, אוטו, את החברה אם זה אפשרי. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור, וכזאת שעפה רחוק ורואה הרבה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לוידע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פחית של תותית, ופסטה עם רוטב פסיכי איטלקי. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה... 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? הייתי מוריד מעצמי איזה ס"מ או שניים (יש לי 1.91 כאלה...) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא ידוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע בערך 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני עשר דקות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אההההההה פספסתם! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? פה בבית, עם החברה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה שום דבר (יהיה מה שיהיה עבר מה שעבר) 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בניין אחד ליד נראה לי... לוידע... אני אוהב את תל אביב. 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? כל יום כל דקה. 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? החברה שלי. 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בעל משרד פרסום עשיר. 103.מה הפנטזיה שלך? לא ידוע 104 את\ה והאדם

Pukipsey007

New member
תשובות

1. שם: רוני 2. גיל: בעוד חודשיים פחות יום 17. 3. תאריך לידה: 23.4.87 4. כינוי: לא. 5. תכונה טובה: ישירות 6. תכונה רעה: חוסר סבלנות לטיפשים 7. חולשה: ?אממ... 8. אובססיות: לימודים 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: מיגרנה 11. משאלה: ששש.. 12. זיכרון רע: השכנה צורחת עלי. 13. זיכרון טוב: לרכז על אופניים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גן. 15. געגוע: אין 16. פחד: הפחד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: רעש 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח (אח"כ פוליןןןןןןןןן) 20. אוכל מועדף: אוכל אכיל, אפילו בגדנ"ע שרדתי. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בנאדם 22. שתיה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה-בומבה 24. ממתק מועדף: באונטי 25. עוגה מועדפת: עוגה? בעע. 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: לברדור 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: קיאקים.. סתם נו..אופניים? 30. מספר מזל: 7, 17 31. ספר: הארי פוטר 1-7, סלמנדרה. 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן 33. סרט: אמממממממממממ.. לא זוכרת 34. שחקנ\ית: שרה ג'סיקה פרקר, 35. זמר\ ת: בריאן אדאמס 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ערבית 38. מקצוע שנוא: אין, אבל משעמם לאחרונה בביולוגיה 39. מקום בעולם: קטמנדו 40. המעשה הכי נועז שעשית: ברחתי מביה"ס בכיתה ב'. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ? 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון, מחשב.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אנחנו קובעים את גורלנו 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? חחחחחחחח..לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס יותר נקי 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אהה...נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? רק ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע..תלוי אם יש כסף וזה. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום ולזכור את החלום שהיה 55. חוף או הרים? הרים (מיטיבים לא נהנים) 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא משנה, רק את הוופל אני אוכלת. 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אלה של דפנה ערמוני? 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: עוד לא הגיע קץ הזמן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אריאל הורוביץ-יאללה ביי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "היא הייתה 100%
" 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לאידעת נו זה ל א נגמררררררררררררר 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא לפה. 68. הגלידה הכי טעימה? בומבה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות ושמירת סודות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? עכשיו 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא גולשת כשמשעמם פה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? זה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) נו מאלי מקביל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? בעע, לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אמא צודקת, המוח...אבל נגיד העיניים 78. יש לך חבר\ה? הא? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 (מי יודע?) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? כנ"ל 83. מה התחביבים שלך? נו דייייייייי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אמאבא ונמרוד. אולי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נשר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כלום 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? משהו ל א כשר :) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון ודיסקמן 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? הייתי רואה 6\6 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו, לקהילת שבתות וחגים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? איכס, לא מדברת עם זרים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? בגן?! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נפטרה בעת מילוי סקר אינסופי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא פה, די עם הסקר. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הסקר הזה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?פה 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי?עכשיו 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה?לא עניינכם 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה?שמה 103.מה הפנטזיה שלך?יאן 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, כן.. לא יודעת

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: יעל.
תאריך לידה: 7.4.86
כינוי: יולה, יעלי, יעלצ'ו. <שוב, לא נמאס לכם לשאול את זה ?!?!?!>
תכונה טובה: אופטימיות.
תכונה רעה: חוסר סבלנות.
חולשה: חתולים וגברים יפים.
אובססיות: חייבת לשטוף ידיים כשאני חוזרת הבייתה. ויש לי עוד אובססיה... שהיא הפרעה חמורה ואני מעדיפה לא לספר אותה פה. אלא אם כן יש לכם תואר בפסיכולוגיה...
פאדיחה: נכנסתי לרכב זר <כשחיכתי לאימא...> ופשוט התחלתי לדבר עם הנהג כי חשבתי שהוא אבא שלי שבא לאסוף אותי.
כאב: כשסבתא מתה... וכשקרוב משפחה נהרג לפני 8 חודשים בפעולה בצבא... <שייטת 13
> :(
משאלה: למצוא כבר אהבה.
זיכרון רע: היום הולדת האחרון שלי. הייתי בדכאון של החיים שלי.
זיכרון טוב: לא זוכרת...
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש מ-ל-א ! אבל הראשון... עם סבתא בגן שעשועים... היא מנדנדת אותי ומקלפת לי תפוח עץ.
געגוע: סבתא. ו...לפרדסים שהיו מסביב לבית שלי. עכשיו יש רק בטון.
פחד: ג'וקים
, עכבישים שאר חרקים ו- בדידות
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר barbie girl ואת המורה שלי לאזרחות.
קמיע [אם יש]: לא מאמינה בשטויות האלה.
החג האהוב עליך: שבועות
אין חג בעולם שאני אוהבת יותר משבועות
אוכל מועדף: מרק עוף, ספגטי בולונז, אוכל סיני....
המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: שעועית, רגל קרושה.
שתיה מועדפת: לימונענע
קינוח מועדף: כל דבר עם שוקולד.
ממתק מועדף: במבה. האמת שזה.... חטיף.
עוגה מועדפת: עוגת הגזר של אמא של חבר של אחותי ועוגת התפוחים של אימא שלי.
צבע מועדף: כחול וצהוב בהיר.
חיה מועדפת: חתול.
חיית מחמד [אם יש]: שתי חתולות כוסיות עולם
מוניקה ובלה... שמן.
ספורט מועדף: אין... אולי 'זפניג' עם השלט.
מספר מזל: אההה.... לפי הנורמולוגיה אז שלי הוא- 3.
ספר: "דל מה שאני צריך לדעת כבר למדתי בגן" ו"יער נורבגי"
סרט דיסני מועדף: מלך האריות
סרט: אפוקליפסה עכשיו, אנני הול, תפוז מכני, ספרות זולה, מועדון קרב, רוצחים מלידה.... וכו' וכו' וכו' וכו'.
שחקנ\ית: קיפר סת'רלנד וסוזן סרנדון. <רשימה מלאה- ראה בבלוג>
זמר\ ת: שלום חנוך. <רשימה מלאה... ראה בבלוג>
סדרה מעודפת: אוז. <רשימה מלאה- ראה בלוג>
מקצוע אהוב: בבית ספר- תקשורת.
מקצוע שנוא: תנך
מקום בעולם: איטליה
המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי כזה...
המעשה הכי טיפשי שעשית: אההה.... יש הרבה. <פעם השתכרתי במועדון ורקדתי עם אנשים... שבמצב של פקחות לא הייתי מתקרבת אליהם בטלפתיה.>
פריט לבוש מועדף: ג'ינס.
ההמצאה של כל הזמנים: אסלה.
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף ו...סתיו
את\ה מאמינ\ה בגורל? לא
את\ה מאמינ\ה באלוהים? ממש ממש לא
גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? שקיעה.
בליינד דייט- בעד או נגד? לא איכפת לי.
ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
מלפפון או עגבניה? מלפפון
קור או חום? קור
לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? הרים
קרמבו- וניל או שוקו? וניל
תות או בננה? תות
חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם
שיר שגורם לך לצחוק: sir mix a lot- baby got back
שיר שגורם לך לבכות: יש מלא ... אחד מהם הוא "מקיץ אל החלום" אבל בביצוע של גלי עטרי
השיר של כל הזמנים: hotel california
שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה
שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: every littel thing she does is magic
שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: the show must go on. <אוווווווו>

המשך השאלון....

כל השאלון לא נכנס בדף אחד, ראיתם מה זה....
שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אבא נהייתי דוס\ עדי ערן. זה שיר של חוזר בתשובה... פשוט קורע. <וזה לא בגלל חבר שאני מכירה אותו...>
איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית- אהה... מטר שישים. לא שמנה ולא רזה... שער מתולתל חום... אהה.... אני בנאדם חייכן מאוד... <אבל ניתן להרגיז אותי בשניות>
שמות החברים הכי טובים שלך: ליאת (נ), טל (נ) גל(ז) דובי (ז)
הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב... ולאחרונה התמכרתי לגלידת מלבי.
מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הקשבה, כנות
מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני... 5 שנים בערך
. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי סרטים... וישראבלוג !
באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? חוץ מכאן... "אוז", "טלוויזיה", "סרטים"
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי)- smelly cat- כי אני פשוט מתה על פיבי מ"חברים".
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? וודאי
וחיה נהדרת...
באיזה פורומים אתה? כאן, סרטים, טלויזיה ואוז. פעם זה גם היה בסקס והעיר הגדולה וחברים... עכשיו אני כמעט ולא הולכת לשם ואני גם דיי פאסיבית.
כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אוויי... זה הדבר הכי מוזר בעולם. אני גם מתנהגת מוזר...לא נוח לי כ"כ לידו.
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט מבט מבט מבט ו...חיוך
יש לך חבר\ה? לא
כמה אחים ואחיות יש לך? 2, אח ואחות
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן... ולמה ? הם דומים לי באופי...קצת... ונוח לי לדבר איתם
מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? באינטרנט... שמה את הדיסק של אניה שאיתו אני הולכת לישון. משתינה...
מה התחביבים שלך? סרטים.... כל מה שקשור בקולנוע. מוזיקה...
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שאני אוהבת
כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת ומשחת שיניים... תחתונים וטמפונים, למקרה שאני אצטרך.
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול פרסי
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילה
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה מסביב לעולם
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין כזה...
אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מרק עוף, ספגטי בולונז... ולקינוח- משהו עם שוקולד <ד"א, יצא עכשיו ספר מתכונים של אסיר שהתפקיד שלו בכלא היה לבשל את הארוחות האחרונות למוצאים להורג. אומרים שזה הולך להיות אחד מרבי המכר של השנה>
מהו החפץ הכי חשוב לך? אההה... לא נראה לי שיש כזה
אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? את הישבן. אני לא מתה עליו
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בפעם האחרונה שהתרמתי מבית ספר... כיתה ט' אולי
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע... נתתי לאישה זרה לצלצל מהפלאפון שלי. אני אף פעם לא הייתי נותנת דבר כזה אבל היא נראתה לי כ"כ מתוקה... ואומללה.
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני כל הזמן אומרת את זה לאנשים שאני אוהבת
מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ת.נ.צ.ב.ה
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אני רוצה ללכת לישון במיטה החמימה שלי ורצוי אם מישהו... <אם היה מישהו...
אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני מתחרטת על הרבה דברים... אבל אני לא יודעת לשים את האצבע על דבר ספציפי
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בוילה, בכפר נידח באיטליה
מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? אני בנאדם מאוד שלך עם עצמו... זה קורה לי כל הזמן. אבל לאחרונה החלטתי לרדת ל 4יחידות אנגלית... והייתי ממש שלמה עם עצמי בהחלטה הזאת
מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? אולי זה ישמע מוזר אבל אני חושבת על החתולות שלי...שהן אהבת חיי .
איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? עם קריירה מצליחה <לא יודעת במה> גרה בחו"ל, עם בעל 2 ילדים ו 2 חתולים.
.מה הפנטזיה שלך? "מנאז' אה טוואה"
את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. אני לא מפחדת מהמוות של עצמי אבל קשה לי להתמודד עם המחשבה ש<עוד>מישהו שאני אוהבת ימות. עדיף שאני אמות. ואני לא אומרת את זה מתוך טוב לב... אלא מתוך אנוכיות גדולה. באמת קשה לי שמישהו שאני אוהבת ימות. טוב... עכשיו אני הולכת ללמוד למבחן ע-נ-ק בתקשורת... <לקח לי שעה וחצי לעשות את השאלון הזה
>

Nino Schibetta

New member
טוב, הנה התשובות שלי...

1. שם: אבי 2. גיל: 28 3. תאריך לידה: 20.9.75 4. כינוי: נינו 5. תכונה טובה: לפעמים אוהב לעזור לאנשים 6. תכונה רעה: לפעמים עצלן 7. חולשה: רגישות לדברים מסויימים 8. אובססיות: הפועל רמת גן 9. פאדיחה: לא חסרות 10. כאב: היה גם 11. משאלה: למצוא את בת הזוג הנכונה 12. זיכרון רע: יש כזה שקשור לזוגיות 13. זיכרון טוב: הזכיה של קבוצתי בגביע המדינה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכר כרגע, היו מלא רגעים חזקים כאילו 15. געגוע: לסדרה אוז 16. פחד: להתאכזב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על משחק הפירמידה 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: תמיד היה יום העצמאות 20. אוכל מועדף: פיתה עם חומוס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים זה מגעיל אותי 22. שתיה מועדפת: קוקה קולה 23. קינוח מועדף: גלידה וניל 24. ממתק מועדף: ביצת שוקולד של קינדר ובכלל שוקולד לבן 25. עוגה מועדפת: פרג 26. צבע מועדף: אדום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27. חיה מועדפת: חתול וכלב, מת על שניהם 28. חיית מחמד [אם יש]: הייתה כלבה טיבטית, היום יש רק חתולה סיאמית מתוקה. 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: לא יודע, נראה לי 5 31. ספר: לא קורא 32. סרט דיסני מועדף: רובין הוד המצויר 33. סרט: טרילוגית מלחמת הכוכבים 34. שחקנ\ית: אדוארד נורטון 35. זמר\ ת: אין ספציפי 36. סדרה מעודפת: אוז+סייפנלד+24 37. מקצוע אהוב: שחקן קולנוע או שחקן כדורגל 38. מקצוע שנוא: רחיצת גופות 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין תשובה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה היה בבית קולנוע, מעבר לזה אין תגובה 42. פריט לבוש מועדף: טי שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה כמובן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס, שונא את הוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בדברים מסויימים מבזבז ובאחרים לא 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? ברור חום 54. לישון או לקום? לישון ולקום בשבת 55. חוף או הרים? לא הבנתי
56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם ! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "סמי וסומו אומרים כוס אומו" 60. שיר שגורם לך לבכות: משתדל להימנע מזה 61. השיר של כל הזמנים: אין כזה, יש המון שירים של כל הזמנים מבחינתי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר אחד של משינה ושיר אחד של ברי סחרוף 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני אחשוב על זה שיגיע הזמן 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מי רוצה בכלל שיהיה שיר בהלוויה שלו ? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא זוכר . איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית תגידו אתם, התנהגותית, רגוע יחסית ותמיד משתדל לבדר כשצריך. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ערן, עוד ערן אחר, מיקי, ועוד כמה אוהדים של הפועל רמת גן. 68. הגלידה הכי טעימה? חמוצה בטעם אפרסק וגם שרבט תות או וניל עם פיצפוצי שוקולד. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תמיד יעזור לי כשאצטרך אותו. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1997 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא הבנתי מה זה קשור לשעמום... אני גולש לרוב באתר של הפועל רמת גן ובאתר של תפוז לפורומים 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אוז, 24, שבתות וחגים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי)? הכינוי כאן הוא נינו שיבטה על שם המנהיג של האיטלקים בכלא אוז. הכינוי הכמעט קבוע הוא PRODIGY על שם הלהקה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? קשה לי להאמין 75. באיזה פורומים אתה? עניתי על זה מקודם לא ? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מלחיץ, מנסה לחפש פתרון נימוסי בלי להדחיק יותר מידי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כרגע לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח גדול אחד (שמתחתן ביום ראשון) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ברור שלא, לאח שלי יש תחביבים הפוכים לגמרי משלי. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? רוחץ פנים ושיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חייב לשתות כוס מים 83. מה התחביבים שלך? אינטרנט, ספורט, טלויזיה, סרטים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אהובתי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, ארנק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פרארי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין אצלי ארוחות, אני אוכל מתי שבא לי. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הייתי אוכל איזה המבורגר של מקדונלדס, איזו שווארמה טובה, שותה הרבה קולה וקינוח איזה שוקולד לבן 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הרכב 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? אולי הייתי עושה את עצמי טיפה יותר גבוה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל פעם שאני יוצא למילואים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן, למישהו לא נדלק הרכב ועזרתי לו עם כבלים מרכב לרכב 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שבוע שעבר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שיכתבו מה שרוצים, כבר לא יעניין אותי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהי שאני מכיר...איפה ?...באיזה טיול בחו"ל 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזר לתחילת השנה בכיתה י"ב, הייתי משנה שם משהו שהיה די דחוף. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? היתה שאלה כזאת מקודם....לונדון 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? כשסיפרתי משהו למישהו לא מזמן 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? מישהי שאתם לא מכירים 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20שנה? עדיין בארץ הארורה הזאת 103.מה הפנטזיה שלך? לשחק בהפועל רמת גן ולכבוש לזכות הקבוצה שער בגמר גביע אירופה .104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? סביר להניח שאני אלך אל מותי. זהו...עניתי על השאלון הזה תודה לאל... העיקר שמורי תהיה מבסוטה

למעלה