אם כבר....

אם כבר....

אז אני בחיים לא אבין אותם, במיוחד מעצבן אותי כל העיניין של אחרי הדייטים הראשונים וההתחלה, של מה הבעיה שלך להרים טלפון?!? או להגיד אם אתה מעוניין או לא....כלומר לא נהרוג אותכם אם תגידו שאתם לא מעוניינים, ובמקביל אתם משאירים רושם של מעוניינים.. מה נסגר....זה באמת מתסכל ומעצבן...

Vdrums

New member
יש גם בנות שעושות את זה, מה נסגר?

וברצינות, אם הוא לא מתקשר את גם יכולה להתקשר זה לא יוריד מכבודך, כדי לבנות קשר כדאי לוותר על משחקי אגו מטופשים. דבר שני אם את חושבת שהוא לא מעוניין ופשוט לא אומר אז שילך לחפש את החברים שלו. הוא אדיוט, לא מסוגל להיות כנה אז מה את צריכה לבזבז א זמנך היקר על אפסים? תמשיכי הלאה, מי שלא רוצה הפסד שלו!

elindith

New member
אתה יודע כמה אידיוטים יש?

וכמה לא יכולים לותר על משחקי אגו מטופשים, או על טקסי החיזור.. אפילו בחורים חכמים מאד. יש איזה עניין של ריגוש, אדרנלין, מתח שחסר אם מתנהגים בישירות וכנות מהתחלה.. אנשים לא מסוגלים להרגיש רצויים. זה משעמם אותם. הם מרגישים שמשהו באדם שרוצה אותם כנראה לא בסדר.

Vdrums

New member
כן אבל אם מישהו מתלונן על זה

אז כנראה שזה לא מתאים לו. אז יש אנשים שלא משחקים משחקים.

Vdrums

New member
הם מתחבאים איפה שהבנות

שלא משחקות משחקים מתחבאות.

elindith

New member
ולמה באינטרנט לא נראה לך?

לשם הדיון בלבד. (אם כי עשויים לקפוץ עליך, אז שקול מילים)..

elindith

New member
אני לא מצאתי את אלוהים

האם עלי להסיק מכך שהוא לא קיים? (סתם שאלה קטנונית, כבר נתת לי את התשובה שרציתי לשמוע, אבל אפשר בכל זאת לפתח דיון על הנושא אם מישהו מעוניין. אני יודעת שיש פורום/קומונה בנושא. ועכשיו - זהו.. אני אפסיק לבלבל לכם את המוח).

Vdrums

New member
גם בלי למצוא אותו אפשר להסיק

(אני חוזר, להסיק) שהוא לא קיים.

elindith

New member
אפשר להסיק בערך כל דבר בנושא

בהתחשב בראיות שיש בידינו..

k e r e n m

New member
מתסכל..

ומעצבן,וכנראה שהוא גם לא ממש מעוניין בהמשך,אל תרימי טלפון ואל תבררי,כי חבל על הזמן,ואין כאן עניין של אגו,יש כאן עניין חד צדדי זה הכל,גם זה קורה,ותמשיכי הלאה.."מלאי" הגברים עוד לא אזל..כנראה שאת לא פוגשת את הנכונים,עם הנכון זה פשוט יזרום,בלי תהיות.

ghatto

New member
תסבירי לי מה כל כך נורא

בזה שהיא תרים טלפון,רק כדי לשאול "מה שלומך ? ולומר איזה "לילה טוב". לא צריך לומר "אני רוצה אותך" רק לדבר מעט ולהבהיר לו שאת גם מעוניינת

k e r e n m

New member
זה כל קטע..

אדון ghatto שאם זה זה,אין צורך להבהיר יותר מדי,או לתהות יותר מדי זה פשוט זורם הבנת?

ghatto

New member
לא הבנת

אני התייחסתי ל"אל תרימי טלפון ואל תבררי" שאת כתבת בהודעה שאליה הגבתי. למה שהיא לא תרים טלפון - למה את חושבת שלא כדאי לה לנסות ולברר אם הוא מעוניין ורק לחכות לטלפון שלו.

k e r e n m

New member
תקרא..

קצת הודעות של נשים שמנסות להיות יוזמתיות אחרי פגישה ומרימות טלפון,ולא כ"כ מקבלות יחס(בלשון המעטה) ואז תבין למה.בקיצור עד כמה שנרצה שיויון בין המינים בקטע של אהבה זה לא יילך.ובאמת אל תנסה להבין,כי אני ואתה חושבים אחרת,ולמרות זאת אני בטוחה שאני זאת שחושבת נכון ולא אתה...

למעלה