AnarchistPhilosopher
Well-known member
אני אגיד לכם מה הסיבה, מי ששולט החליט מי יקבע מי "משוגע" ומי "נורמלי".
מישהו צריך להרוויח מזה כסף, לא?
לפעמים זה נדמה ש"בני אדם" שכחו מה זה להיות בן-אדם...זה מנגנון השואף לשמור על פריטים בחברה מתפקדים לטובת החברה. אם אחד הפריטים לא מתפקד כמו שצריך עקב "שיגעון" צריך "לתקן" על מנת שיתפקד באופן שמטיב עם החברה.
החברה היא האורגניזים הגדול והאנשים הם הפריטים שמרכיבים אותה.
יש הרבה "שיגעונות" שלא בהכרח מטיבים עם הפרט אבל מטיבים עם החברה ולכן אין שום מנגנון שמטפל בהם.
כל חברה והשיגעונות שלה.
הפסקה שלך היא אוקסימורון.זה מנגנון השואף לשמור על פריטים בחברה מתפקדים לטובת החברה. אם אחד הפריטים לא מתפקד כמו שצריך עקב "שיגעון" צריך "לתקן" על מנת שיתפקד באופן שמטיב עם החברה.
החברה היא האורגניזים הגדול והאנשים הם הפריטים שמרכיבים אותה.
יש הרבה "שיגעונות" שלא בהכרח מטיבים עם הפרט אבל מטיבים עם החברה ולכן אין שום מנגנון שמטפל בהם.
כל חברה והשיגעונות שלה.
לא התכוונתי שהוא מיועד לפעול לטובת פרטים מסויימים. התכוונתי שהוא שהמנגנון נועד לפעול לטובת החברה- כלומר להפוך את החברה לבעלת פיטנס גבוה יותר ובעלת סיכוי גבוה יותר לשרוד (כמו אבולוציה של יצור ביולוגי, החברה היא יצור ביולוגי). אני לא מאמין שיושבים הרבה רשעים שם למעלה וקובעים מה משוגע ומה לא, אני מאמין שהדברים הם כאלה כי חברות שיש להם מנגנונים כאלה הם פשוט יותר מוצלחות מחברות אחרות ושורדות בשביל להמשיך להתקיים. מי אלו שקובעים את הקריטריונים הם פשוט עוד פריטים שזה תפקידם במנגנון. גם המוח האנושי למרות שהוא שוקל פחות משני אחוז ממשקל הגוף מקבל 20 אחוז מהסוכר- לא הוגן, אבל ככה זה עובד.הפסקה שלך היא אוקסימורון.
לפעול לטובת החברה, אותה חברה המורכבת מפרטים. מה שהתכוונת המנגנון מיועד לפעול לטובת פרטים מסויימים בחברה על פני פרטים אחרים.
הקישור לא עובד אפשר אולי את שם הסרטון ואחפש לבד?אוסיף שמישל פוקו כתב ספר שנקרא "השיגעון". יש אפילו מוסדות שתפקידם לקבוע מי נורמלי ומי לא- ולאכוף מתוקף החוק את הנורמות . בתי חולים, בתי משוגעים, משטרה, צבא וכדומה. בקרוב גם המחלקה לזהות יהודית, או איך שהחשוך הזה קורא לה יצטרף לחגיגה.
אפשר לרשום "אבי מעוז זהו זה" ותמצא את המערכון. בהצלחה.הקישור לא עובד אפשר אולי את שם הסרטון ואחפש לבד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.