אם כל הבנות כאלה???

SixSatori

New member
אם כל הבנות כאלה???

יש לי ידידה שלפני שנתיים וחצי היינו חברים במשך יותר משנה כמובן שהקשר היה עם פרידות וחזרות לא מעטות. הקשר נגמר אחרי שהתגייסתי לקרבי והמשכנו להיות ידידים התוודתי לה מאז כמה פעמים שאני עדיין חושב עליה בשמירות וכנראה עדיין מאוהב בה, לא היו לה תשובות שאהבתי! יום שני השבוע השתחררתי :) סוף סוף באותו יום שני נפגשנו בחברת חברים ויצא שאני והיא שתינו קצת יין ונשארנו לכמה רגעים לבד וישר קיבלתי ממנה נשיקה חמה מאוד, ליוויתי אותה בסוף הערב הביתה והתנשקנו עוד הפעם במשך איזה 10 דקות וקבענו להפגש ביום חמישי שזה היה אתמול! אתמול שאלתי אותה עם מה שהיה ביום שני היה בגלל היין היא אמרה שכן ולא "היית חמוד באותו הערב אז שתיתי כדי לאבד שליטה,ויש מאחורי זה גם רגש" ככה היא אמרה לי שמחתי ללא יותר מדקה אחרי שהבנתי שהיא לא רוצה איתי קשר למרות שיש לה רגשות כלפי כי לפי ההיגיון שלה "והניסיון" זה לא יעבוד!!! אני מחשיב אותה כאדם כנה אבל היא עדיין !אישה! השאלה שלי היא כזות היא משחקת או היא אמיתית אני מטבעי לא משחק משחקים ואומר לה בדיוק את מה שאני חושב אז היא משחקת מה דעתכם??? עזרו, כואב לי

נועם m

New member
לא בהכרח...

אני יכולה להבין אותה. לדעתי היא מדברת בכנות. הגיוני שעדיין יש לה רגשות כלפיך אבל היא פוחדת בגלל ניסיון העבר. אבל... גם אם רגשותיה כנים זה עוד לא מצדיק את העובדה שהיא כן, באיזשהו אופן, משחקת בך. אם היא לא חשבה שמשהו ביניכם יכול לעבוד היא לא הייתה צריכה לנשק אותך מלכתחילה. במיוחד כשהיא יודעת שאתה "לא אדיש" כלפיה. עצתי- תמשיך הלאה. בלעדיה. אם היא לא החליטה עד עכשיו שהיא רוצה, כנראה שהיא גם לעולם לא תחליט. אין סיבה שתזכה ליחס כזה.

morbe21

New member
האמת..

קצת קשה לדעת... לדעתי היא מדברת בכנות והיא מתביישת.. זו הסיבה שהיא שתתה, האלכוהול גורם לך פתיחות (יתר אם תשאלו אותי).. וכך יצא שהתנשקתם.. אני ממליץ שתשאיר אותה מאחור.. ותמשיך הלאה..

Cobe Anan

New member
תראה, זה מסובך..

קודם כל, לא אהבתי את הרעיון שכל כך ברור לך שיש פרידות וחזרות בקשר. קשר הוא קשר- יציב. לפעמים קורה שקשה ומתרחקים פעם או פעמיים, אבל לא על בסיס קבוע. לדעתי, היא לא מסוגלת לשחק בך, כי לה בעצמה אין מושג מה הולך. אבל כל זה לא משנה, אתה יודע? כי פשוט- אם הקשר שלכם לא הצליח עד עכשיו להחזיק מעמד באף טלטלה, הוא גם לא יצליח. אם פרידה זה הפיתרון הקבוע שלכם כשקשה, אז בבקשה, קיבלת את התשובה. מקווה שתצליח להמשיך הלאה למישהי יותר מתאימה.. שבת שלום וברוך הבא!

llika

New member
כל הבנות מה ? ../images/Emo108.gif

לי זה נשמע די פשוט, נראה שהיא לא מעוניינת, הרי ציינת שאמרה לך את זה בעצמה .. זה לא קל להגיד דבר כזה לאדם שיש רגשות אליו . לדעתי היא לא משחקת

blacktorncoat

New member
ילדה קטנה.

תשמע לי - ברגע שתעזוב אותה ולא תשים עליה בכלל - לא בתור ידידה ולא בתור חברה - אז היא תגיע למסקנה סופית אם היא רוצה או לא. אם היא תרצה - היא תתקשר אליך ותרדוף אחריך, ותגיד לך שהיא רוצה אותך בחזרה. אם היא תגיעה למסקנה שלא, אז לפחות זה יוריד לך את הסרטים מהראש ותעבור הלאה. אבל תבין - אתה חייב לעזוב אותה לחלוטין - שתבין שהיא קרובה ללאבד אותך. ודרך אגב - גם היא מחליטה שהיא רוצה אותך זה לא נגמר בזה. תצטרך עדיין לתת לה להבין שנמאס לך ממשחקים, ואם אתה יחד אז זה רק בכיף. אתה חייב להיות חד , רגוע, וברור בגישה.

salam9

New member
תגובה

אני מכיר את הטייפ הזה של הנשים. עצה לי אליך, תנתק איתה כל קשר כי אתה בכניסה למעגל שאין ממנו יציאה. וכדאי לך להיכנס אליו כדי שלא ימשיך לכאב לך

מיטללל

New member
נראה לי

שהיא לאו דווקא משחקת משחקים וממש לא "ילדה קטנה" אלא יותר מבולבלת ואפילו דיי 'רגישה' בנוגע אליך. השאלות הן - מה אתה רוצה מהקשר הזה ? מה אתה מרגיש אליה בעצם ? בגודל - רוב האנשים ייעצו לך לא להיכנס לקשר הזה שוב. בגדול מה שלא הצליח פעם אחת (ובמקרה שלך כמה פעמים) לרוב לא יצליח. תברר מה אתה רוצה. ולמה אתה רוצה את זה. אחר כך תברר מה היא רוצה. ומרגישה. בשיחה אמיתית וכנה ביניכם.. ותנסה אל תיכנס לקשר הזה שוב מהסיבות הלא נכונות.

SixSatori

New member
תודה על העצות

אני רואה שהזרם הולך עם "לנתק את הקשר סופית" ועם "ננתק ונראה מה יקרה" אני בטח לא צריך להגיד לכם כמה זה היה קשה לי לאבד אותה בתור חברה וכמה זה קשה לי לאבד אותה בתור אדם מאוד מיוחד שנקשרתי אליו לא רק מבחינה רומנטית, זה מפחיד לי לחשוב בכלל על לא לראות אותה עוד לעולם בנוסף על זה שאני לא אמצא מישהי שתשווה לה ואל תגידו לי שאני לא צריך להשוות כי זיכרון אי אפשר למחוק ! תודה בכל זאת הייתי מעוניין גם לשמוע סיפורים דומים סליחה עם אני מבקש קצת תמיכה נפשית פה!

מיטללל

New member
קל לתת עצות

אני לא הייתי מנתקת קשר במצב שלכם. פשוט לא הייתי מסוגלת. אתה לא תמצא מישהי *שווה* לה אבל אתה כן תתאהב שוב במישהי שונה. ככה זה, חוק טבע החיים יותר חזקים מהכל. (ושוב קל להגיד) הבעיה היא, שאם אתה עדיין מאוהב בה ותהיו בקשר אינטנסיבי, לא תוכל באמת להמשיך הלאה ותמשיך להיות "נעול" עליה.

למעלה