אם כל הבנות כאלה???
יש לי ידידה שלפני שנתיים וחצי היינו חברים במשך יותר משנה כמובן שהקשר היה עם פרידות וחזרות לא מעטות. הקשר נגמר אחרי שהתגייסתי לקרבי והמשכנו להיות ידידים התוודתי לה מאז כמה פעמים שאני עדיין חושב עליה בשמירות וכנראה עדיין מאוהב בה, לא היו לה תשובות שאהבתי! יום שני השבוע השתחררתי
סוף סוף באותו יום שני נפגשנו בחברת חברים ויצא שאני והיא שתינו קצת יין ונשארנו לכמה רגעים לבד וישר קיבלתי ממנה נשיקה חמה מאוד, ליוויתי אותה בסוף הערב הביתה והתנשקנו עוד הפעם במשך איזה 10 דקות וקבענו להפגש ביום חמישי שזה היה אתמול! אתמול שאלתי אותה עם מה שהיה ביום שני היה בגלל היין היא אמרה שכן ולא "היית חמוד באותו הערב אז שתיתי כדי לאבד שליטה,ויש מאחורי זה גם רגש" ככה היא אמרה לי שמחתי ללא יותר מדקה אחרי שהבנתי שהיא לא רוצה איתי קשר למרות שיש לה רגשות כלפי כי לפי ההיגיון שלה "והניסיון" זה לא יעבוד!!! אני מחשיב אותה כאדם כנה אבל היא עדיין !אישה! השאלה שלי היא כזות היא משחקת או היא אמיתית אני מטבעי לא משחק משחקים ואומר לה בדיוק את מה שאני חושב אז היא משחקת מה דעתכם??? עזרו, כואב לי
יש לי ידידה שלפני שנתיים וחצי היינו חברים במשך יותר משנה כמובן שהקשר היה עם פרידות וחזרות לא מעטות. הקשר נגמר אחרי שהתגייסתי לקרבי והמשכנו להיות ידידים התוודתי לה מאז כמה פעמים שאני עדיין חושב עליה בשמירות וכנראה עדיין מאוהב בה, לא היו לה תשובות שאהבתי! יום שני השבוע השתחררתי