אם כל הכבוד לאריק זאבי

אם כל הכבוד לאריק זאבי

ויש הרבה כבוד !!!! היפני שמתחרה בקטגוריית המשקל שלו ונחשב לטוב בעולם כבר שנים מתכונן לקרב נגד אריק במשך השנתיים האחרונות וזנה כולל מאמנים יפניים שמסתכלים על כל קרב של אריק ולומדים את התרגילים היחודיים לאריק. כך שלנצח את היפני הזה לא יבוא ויעבור בקלות וכל הריצה של העיתונות סביב אריק תבוא רק לרעתו בדיוק כמו נבחרת הכדורגל שלנו כמו והריצה התיקשורתית סביבה "ביום טוב אנחנו יכולים לנצח כל נבחרת" ואז התקשורת צולבת וממשיכה לקורבן הבא. גם מדלית כסף תהיה מכובדת וצריך להפסיק את הספין התקשורתי שלא מוסיף כלום ורק גורע.

היפני באמת מעולה

אבל תחשוב על זה שגם המאמנים של אריק מסתכלים הקרבות של היפני ותמיד יש את האפשרות שאיזה צרפתי יעיף אותו בחצי או משהו כזה

dor307

New member
גם מדליית כסף זה מעולה

רק שתהיה מדליה! ובאו נהיה אופטימים

הפרשנות של אורן סמדג`ה

ישנם כמה שהקרב איתם יכול להיות מעניין לומרות שאריק ניצח אותם כבר בעבר והפסיד לכמה בתחרויות שונות 1. אשחאט ז`יטקייב הקזחיאם אני לא טועה אריק ניצח אותו בעבר ובקרב האחרון באליפות העולם אריק הפסיד לו 2. יאנג סונג הקוריאני מתחרה חזק במיוחד לא חושב שהם נפגשו כבר 3. אנטל קובאצ`ס ההונגרי אריק ניצח אותו בכל המפגשים קובאצס למי שלא זוכר זכה במדלית זהב בברצלונה 92 4. קוסאי אינוו היפני שניצח את אריק בכל המפגשים {לדעתי גם יזכה בזהב שוב} 5. ז`יסלן למאר הצרפתי הוא הפסיד לאריק בכל המפגשים לאחרונה באליפות ארופה עשה חיים קשים לאריק בקרב עלייה לגמר באליפות ארופה שנה שעברה זכה במקום השני באליפות העולם -הפסיד ליפני באיפון 6. ניקולאס גיל הקנדי במפגש האחרון באליפות העולם 2001 הוא ניצח את אריק באיפון-גיל קצת מבוגר {זכה איתי באולימפיאדת ברצלונה 92 במקום השלישי} הוא היה משקל מעלי לדעתי הוא קצת מבוגר לאולימפיאדה הזאת אבל גיל מסוג המתחרים שתמיד מפתיע ומצליח להשיג מדליה. 7. איהאר מקראו הבלרוסי גם ניצח את אריק אני רק לא זוכר באיזה תחרות. לדעתי ישנם עוד אחד או שניים שאף אחד לא מצפה מהם ותאמינו לי כאחד שלא היה מדורג באליפות עולם לפני האולימפיאדה הכל פתוח ואפשרי לכל מתחרה שרוצה מאוד לזכות במדליה. בהצלחה למשלחת הג`ודו יום טוב אורן סמדג`ה

PRINCER

New member
איך נקבע הדירוג לאולימפיאדה?

איך נקבע הדירוג לאולימפיאדה? מקראו ניצח את אריק במאסטרס 2003.

למעלה