אם כל הלבנים אינן עשויות היטב

אם כל הלבנים אינן עשויות היטב

אם כל הלבנים אינן עשויות היטב,החומה נופלת. אני בונה כאן חומה גדולה מאוד,כך שאני זקוק ללבנים רבות. למרבית המזל אני מכיר יוצרי לבנים רבים,ועוד כל מיני אנשים מועילים. תודה גדולה והערכה אף יותר גדולה לכל אותם חברים טובים שעזרו לי לבנות ולהריץ את המשחק, לכל הנאפסים, יקיר,שירי,זיגי,יואב,שי,עמית,דניאל,אייל,עידן,קרן,גיא,יעל ,דיאנה,גילי,עומר,משה,ברוכי,ברמץ לפונדקאים,שהקימו את הפונדק המפואר ביותר בשבע המלכויות של ווסטרוז. פור,לוס,מיכאל, תודה. לרב המלומדים שלי יואב קנתור,שבנה את האתר, ופרק את הברך יומיים לפני המשחק,החלמה מהירה איש. וכמובן, לבנאי הראשון, ליאור שמיר. שהאר לא היה מתרחש בלעדיו.

אז איך היה מבחינתי.

טוב, איכזבתי את עצמי, ה א.סיפור וה א.לוגיסטיקה היו צריכים להתחלק בזמןבינהם מה שגרם להרבה בעיות, בכל מקרה, מגיעה התנצלות גדולה לכל אותם אנשים שקראתי להם לשעה מוקדמת,כי המשחק התחיל מאוחר מדי באמת,שוב בעיות לוגיסטיקה אבל הפקנו לקחים,ואנחנו מתכוונים ליישם אותם במשחקים הבאים. המשחק עצמו,היה מתוכנן לפרטי פרטים, והכל התקדם חלק,הרול היה אדיר,לא הפסקתי לצחוק,לא משנה באיזה עיר עברתי, הילד של ליסה נלקח בשבי כמתוכנן,המלך רוברט הורעל ע"י אישתו במשתה, בני לאניסטר השתלטו על מעלה מלך,והבלאגן התחיל,היה שמח בסופו של דבר, המלך מעבר לחומה חיפש דרך להפיל אותה כמובן, ובני ארין וסטארק יצאו לארצות הצפוניות למנוע ממנו למצוא אותה, אך כמה חבל, יד הגורל, המשחק נקטע ממש תוך שעתיים שלוש, בגלל העניין עם החברה שהיו שם,שסיכנו את השחקנים,מה שלא יכולתי להרשות שימשך,לכן החלטתי לעצור את המשחק בשלב הזה. שוב מגיעה לשחקנים התנצלות על כך שהמשחק התאחר ועל כך השוא נקטע, ויש כבר רעינות להריץ אותו שוב, הפעם בשעה נורמאלית,בלי תקלים, בי נשבעתי. עד הקטע הזה,ללא ספק, היה משחק איכותי.

למעלה