אם כל מי שיש כאן זה החשודים הרגילים מאקטואליה אז למה בעצם צריך פורום נוסף?
ע ע מיש New member 23/10/12 #1 אם כל מי שיש כאן זה החשודים הרגילים מאקטואליה אז למה בעצם צריך פורום נוסף?
צ צדיק ודוב לו New member 23/10/12 #2 כי כאן אפשר להתיר את חרצובות המקלדת לא עוד הריסון והאיפוק המסרסים והמתיקות המחליאה מפורום אקטואליה. פה זה קרב רחוב, אין חוקים. אה ושכאן גוטרמן ימני.
כי כאן אפשר להתיר את חרצובות המקלדת לא עוד הריסון והאיפוק המסרסים והמתיקות המחליאה מפורום אקטואליה. פה זה קרב רחוב, אין חוקים. אה ושכאן גוטרמן ימני.
T THE WIZARD 55 New member 23/10/12 #3 גוטרמן ימני? חכה שהוא ישמע, הוא יתעלף לי פה..ואין לי עדיין תיק לעזרה ראשונה
T THE WIZARD 55 New member 23/10/12 #5 אתה רוצה להגיד לי שהוא עבד עליי כל התקופה הזו... אחרי שמלאתי את כל הטפסים.. אני לא מאמינה!
T THE WIZARD 55 New member 23/10/12 #8 הפורום נפתח רק היום עמיש הוא מיועד לכל גולשי תפוז.. בקרוב יהיה קידום לפורום ואז יגיעו לכאן גולשים חדשים מן הסתם.
הפורום נפתח רק היום עמיש הוא מיועד לכל גולשי תפוז.. בקרוב יהיה קידום לפורום ואז יגיעו לכאן גולשים חדשים מן הסתם.
פ פלרית New member 23/10/12 #9 וויזי, לדעתי שווה לך לעשות ממשלת אחדות לאומית עם פורום אקטואליה. תתחילי במו"מ עם לאון ונאף שבסופו תגיעו להסדר ואיחוד.
וויזי, לדעתי שווה לך לעשות ממשלת אחדות לאומית עם פורום אקטואליה. תתחילי במו"מ עם לאון ונאף שבסופו תגיעו להסדר ואיחוד.
T THE WIZARD 55 New member 23/10/12 #10 שהם יפנו אליי קודם... אל תדאגי, אני פה רק עד הבחירות אחר כך נדבר על קואליציה)
ל לאIנרד New member 23/10/12 #11 אני אהיה מאד נדיב איתך קחי לך את תיק החינוך ואת תיק הבריאות. אם לא תצליחי לחנך את הגולשים של אקטואליה לפחות תוכלי לאשפז אותם.
אני אהיה מאד נדיב איתך קחי לך את תיק החינוך ואת תיק הבריאות. אם לא תצליחי לחנך את הגולשים של אקטואליה לפחות תוכלי לאשפז אותם.