אם כמה אנשים אתם אוהבים לצאת בניידת

מתנדב

New member
אם כמה אנשים אתם אוהבים לצאת בניידת

יש מקומות שלפעמים את/ה מגיעים לסיור ממונע לתחנה, ודוחפים לכם בניידת 7-6 אנשים בניידת אחת לסיור, אותי זה הרגיז מאוד, במקום להוציא עוד ניידת לסיור, לדעתי זה שטות לדחוף בניידת אחד כמה מתנדבים, אני חושב שצריך להגיע להסדר בזה, יש כמה תחנות שכבר שוחחו על זה בשיעור השבועי, (שזה אומר אפילו השוטרים בעצמם חלקם התלוננו על זה) והגיעו להסכם שמקסימום עד שלושה אנשים בניידת או ארבעה אבל לא יותר מזה, אבל להעמיס בניידת 7 מתנדבים?, זה קצת מוגזם, מה דעתכם בנושא?.

לדעתי מקסימום 3 בניידת!

במידה ויש עיכוב/מעצר. אין לך איך להכניס את החשוד/חשודים לניידת, וזה יוצר מבוכה... שוטר + 2 מתנדבים, זה דיי, והותר!

איציק78

New member
בוקר טוב לכולם

בס"ד האמת לאמיתה כמהשיותר יותר טוב והתחיל להסביר א´ כמהשיותר מתנדבים זה טוב לפתיחת מחסום מידי במידה וצריך מחסום אפשר לפתוח מיד מחסום מלא ולא חצי. ב´ אני אוהב שנים בניידת אבל שיהיה קבוע ולא להחליף . ג´ אבל שעובדים שילדי בתחנה יש3 שוטרים בניידת ד´ ובהקשר למתנדבים בניידת לא טרנזיט מימימום 2 עד 4 ולא יותר והיום שדוחפים 5 או 6 חברה בניידת טרנזיט זה בשביל המפקד בסיס שיראו שהוא מוציא הרבה מתנדבים. איציק

מחסום מלא אפשר לפתוח גם עם

שלושה מתנדבים. אחד נשאר בניידת מוכן ל´מעקב מהיר´. אחד מאבטח. והשלישי בודק וסורק. וזה בתנאי שיש בבגא´ז דוקרנים, בלי זה חבל"ז..!

or_k

New member
מחסום תקני זה 4 אנשים

בדרך כלל 2 מתנדבים ו2 שוטרי סיור.

מתנדב

New member
ע"פ תקנון המשטרה

במחסום צרכים להיות לפחות 2 שוטרים ועוד 3 מתנדבים, או 3 שוטרים, שזה אומר חמישה אנשים במחסום, לפעמים ישנם מצבים שעושים מחסום גם אם ארבעה איש.

ofirgaon

New member
אצלנו בבסיס

ישנה כזאת תמונה שמראה כיצד לעשות מחסום (חד כיווני ודו כיווני) וזה בהדפסה של המשטרה ויש שם 4 אנשים במחסום- מכוון תנועה, בודק, מחפה ונהג (אולי טעיתי בשמות קצת).

איציק78

New member
בהקשר למחסום

אצילנו גם היה מחסום עם 3 2 שוטרים ומתנדב וזה בכלל לא תקין אבל אם היה עובר איזה קצין היה אוכל אותנו כי מחסום חייב חמישה מינמום

mamzer

New member
במחסום

וגם בנוכחות קצינים בכירים ובכל שעות היום, ארבעה שוטרים מספיקים (אלא אם כן אתה מדבר עם מחוז ש"י או משהו כזה, אני לא יודע) יניב

mamzer

New member
הערה נוספת קטנה

ואנחנו כמובן מדברים על מחסום פרוס! לא איזה חצי או משהו כזה... :)

Leli

New member
נכון,אתמול ישבתי חצי באוויר.אבל

מצד שני תלוי באורך הנסיעה. אם היא קצרה זו יכולה להיות חוויה

למעלה