ישארו אבל מעט, הרוב לא אנשים טובים , כי יצר לב האדם רע מנעוריו,ככה כתוב
ה הניה 8 New member 11/12/19 #3 ישארו אבל מעט, הרוב לא אנשים טובים , כי יצר לב האדם רע מנעוריו,ככה כתוב
SupermanZW Well-known member 11/9/20 #5 נכתב ע"י הניה 8: ישארו אבל מעט, הרוב לא אנשים טובים , כי יצר לב האדם רע מנעוריו,ככה כתוב לחץ כדי להרחיב... כדי להשאיר רת הבחירה החופשית.
נכתב ע"י הניה 8: ישארו אבל מעט, הרוב לא אנשים טובים , כי יצר לב האדם רע מנעוריו,ככה כתוב לחץ כדי להרחיב... כדי להשאיר רת הבחירה החופשית.
ש שמיר יחיא New member 23/10/19 #1 אם כן, מדוע אלוהים אינו מחסל את כל הרשעים? אנשים נוהגים לומר כך: "במעלות טובות טמון שכר וברשע טמון עונש." אם כן, מדוע אלוהים אינו מחסל את כל הרשעים?
אם כן, מדוע אלוהים אינו מחסל את כל הרשעים? אנשים נוהגים לומר כך: "במעלות טובות טמון שכר וברשע טמון עונש." אם כן, מדוע אלוהים אינו מחסל את כל הרשעים?
ש שמיר יחיא New member 23/10/19 #2 the answer https://he.kingdomsalvation.org/why-doesnt-God-eliminate-evil-people.html|אליהו|
A asaf2000 New member 26/2/20 #4 כדי לתת להם אפשרות לחזור בתשובה פעם ראשונה שאני שומע על האימרה הזו, לא מוכרת לי מכתבי הקודש היהודיים.
כדי לתת להם אפשרות לחזור בתשובה פעם ראשונה שאני שומע על האימרה הזו, לא מוכרת לי מכתבי הקודש היהודיים.