אם כן

Shu D

New member
אם כן

עידן נעמה ונועם יהיו בגמר בדוּק שמחתי להרוס =)

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gif פוטנציאלי למעלה

האמת, אני מאוד אופתע אם נעם יצליח לנצח את כלללל מי שיגיע לאי.... אני יודעת שהוא חזק מאוד אבל השאלה היא מול מה הוא יצטרך להתמודד וגם איזו כברת דרך הוא יצטרך לעבור בשביל לשרוד לבד כל כך הרבה זמן בלי להתחרפן. יש לי הרגשה שהשמועות על נצחונו היו מוקדמות מדי.

Shu D

New member
לאלא

הבני זונות הפרו הסכמי סודיות אני בעד לתבוע אותם ושוב, אני מקווה שתתבאסו ולא תראו יותר את הזבל הזה

ein ani

New member
יוצא יחידה מובחרת ששרד גם יותר מזה

תקראו איפה הוא שירת בצבא ותבינו שני דברים: א. הוא יכול לשרוד לבד גם יותר מכמה ימים על אי בודד (ועוד עם צוות הפקה שמספק לו אוכל ודגים) ב. דווקא ביחידה הזאת מלמדים שאין מצב להפקיר חברים ומי שמשרת בה ייתן את הלב, הגוף והנשמה כדי להציל אחרים. תפיסה שקצת מנוגדת לעקרון ההדחות ולכן על אי בודד מצבו משופר בהרבה. ועם כל האהבה שלי אל נועם: הייתי נותנת הרבה כדי לראות איך ויקה מביסה את מולי ונועם. תודו שזה יכול להיות פרק שיביא רייטינג היסטרי וישבור את שיאי ההורדות.

פנומן 72

New member
שיעשו משימה על האי: ריצה בטופלס

אני רוצה לראות את ויקה מתמודדת מולם ....

ein ani

New member
קונה בשתי ידיים. מה עם היאבקות בבוץ?

אפשר משימה משודרגת: ריצה בטופלס והיאבקות בבוץ על קו הגמר (עדיין בלי עליון). אין מצב שהבנים לוקחים....

פנומן 72

New member
כבר כתבתי על זה

בתור משימה בגמר התוכנית בה יישתתפו נעמה, מרינה ו-ויקה אחרי שתעיף את כולם. אני משוכנע שהרייטינג יהיה 70%.

Y036

New member
אני שמעתי משהו אחר ../images/Emo58.gif אפשרי

דן במקום עידן

למעלה