אם לאחר תואר ראשון במשפטים במכללה, לעשות תואר שני במשפטים

IgorGr79

New member
אם לאחר תואר ראשון במשפטים במכללה, לעשות תואר שני במשפטים

האם זה יעזור להתקבל להתמחות?

Myrath1

New member
באיזו מכללה אתה כרגע?

אם אתה במנהל או בבינתחומי זה לא מה שיסייע.
&nbsp
מעבר לזה, ספר על מצבך - האם כרגע אתה לא מצליח למצוא התמחות כלל?
אני חושב שתואר שני באוניברסיטה עשוי לסייע במציאת התמחות באופן כללי, אבל לדעתי זה לא יתרום במציאת התמחות נחשבת.

IgorGr79

New member
אני במרכז האקדמי למשפט ולעסקים

אני שנה ב'. משנה ג' אני שומע שממש לא קל למצוא התמחות. משו כמו "שלחתי 100 פניות ואף פעם לא חזרו אלי." אני קראתי רעיון של המגייסת ממשרד מוביל. "אני מקבלית כמה אלפי קורות חיים ופונה לכמה מאות מועמדים" סימן ש-90% שלא יחזרו אלי כלל. אני חזבתי שאם אני אעשנ תואר שני, זה יבליט את קורות החיים שלי ואני ארכוש ידע נוסף בתחום.

B L I M P

New member
לא מעט בוגרי מכללות

"מלבינים" את התואר באמצעות תואר שני באוניברסיטה. אני מניחה שזה נותן לך נקודות, אבל קשה לי להאמין שזה יהיה מה שיעשה את המהפך.
&nbsp
איך הציונים שלך בתואר הראשון במכללה? הם מספיק גבוהים בשביל להתקבל לתואר שני באת"א? הייתי נרשמת רק ליתר בטחון ואם אתה רואה שאתה ממש ממש לא מצליח למצוא התמחות הולכת על המסלול הזה. במקביל (גם לתואר ראשון וגם לתואר שני, אם תחליט לעשות) אני מאוד ממליצה לנסות למצוא טרום התמחות.

IgorGr79

New member
ציונים שלי טובים למדי

ממוצע כ-90. אבל אני טיפוס שתקן, ולא דובר עברית שפת אם,(רוסי-))

lol65

New member
בנוסף לנאמר מעלה

תתנדב באיזה ארגון משפטי כמו שכר מצווה או הל"ב, תשתתף בכתב העת של המכללה (שווה לנסות להתקבל למרות הקושי בשפה), תשמור על הממוצע הגבוה ובאופן כללי תנסה להעשיר את קוה"ח שלך.
&nbsp
בכל מקרה, גם אם תתקשה למצוא התמחות במשרדים הגדולים, דווקא משרדי ממשלה והפרקליטויות מזמנים אנשים גם ממוסדות לימוד פחות מרשימים, ונותנים להם הזדמנות בראיון, אז תשקול גם את המגזר הציבורי.
&nbsp
לא משנה מה, תעשה הגהה על קוה"ח שלך אלף פעם, בעיקר בגלל שעברית היא לא שפת האם שלך.

למעלה