אם לא אכפת למנהלים אז אפשר לעשות

ענת 19

New member
אם לא אכפת למנהלים אז אפשר לעשות

את משחק "שיר השבוע" כמו בשבוע שעבר. למרות שהיום יום חמישי כי פשוט לא עשינו להשבוע...

ayaliar

Well-known member
תעשו תעשו

אני אוהבת את המשחק הזה

השיר הזה ששמעתי אותו, התרגשתי

מהמילים, מהלחן. זה היה לפני שיצא הדיסק. שמעתי את "תגידי לו" לראשונה בהופעה ב22.1 ישבתי ב"תמונע" בהלם אחרי השיר הזה חחח
השיר בא לי בול בזמן, "בזכות" השיר הזה הצלחתי לומר לבחור, שרצה בכוח שאהיה שלו, בעצם שאני לא רוצה איתו קשר. גם לכל מי שהשמעתי את "תגידי לו" אחרי 5 דקות ידע את המילים בעל פה. שיר פשוט קליט

ואיך שכחתי, משפט מהשיר שאני הכי

מתחברת אליו. "תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך" זה בעצם המשפט שעזר לי "להעיף" את הבחור ה"מאוהב"

שיר m

Well-known member
תגידי לו...

כ"כ שמחתי כששמעתי שהשיר יצא כסינגל (שמעתי אותו לפני כן בהופעה) והקשבתי לרדיו כל היום... פשוט כל היום ולא יצא לי לשמוע... אחרי כמה ימים כבר השמיעו אותו כל הזמן:) כשאני שומעת את השיר אני נזכרת בהופעה ההיא, של עוזי חיטמן שארח את אוהד ותמיר... שם שמעתי את השיר וכל פעם אני חושבת על זה מחדש. חוץ מזה שזה שיר מדהים ללא ספק:)

dabnir15

New member
הסכמה המונית

מי לוקח יוזמה? מתי אני אהיה בפגוש את הפורומיסט?L)

herut123

New member
אממ רגע...

שכחתי מה עושים בכלל תזכירו לי?
וניר.. איה בחליטה על פגוש את הפורומיסט תבקש ממנה שבוע הבא..

herut123

New member
אה נכון.. אז שלי על "תגידי לו"

השיר הראשון ששמעתי, ברדיו ישר רצתי והגברתי אפילו לא ידעתי מי זה שר ונדלקתי על השיר והזמר. ו"תגידי לו" זאת בעצם היצירה שלו ממה שמכירים אותו וגם מי שלא מכיר את אוהד,דווקא כן מכירים את השיר. אז לדעתי השיר הזה מדהיםםםם, נחמד, קליל, חמוד. את האמת, בימים הראשונים ששמעתי אותו לא יכלתי להירדם בלי השיר, שמעתי אותו לפחות 4 פעמים ביום. בקיצור לדעתי השיר "תגידי לו" זה השיר של אוהד!

herut123

New member
אה גם אני שכחתי שורה שאני הכי אוהבת

טוב גם אני אוהבת את השורה "תגידו לו שלא יחשוב שאת מלאך"

ענת 19

New member
אוקיי זה השיר הכי מדהים שיש!!!!

דבר רשאון אני חייבת להגיד על השיר הזה שלא משנה כמה פעמים אני שומעת אותו, בכל פעם מחדש הוא עושה לי צמרמורת! (יאמר לזכותו של אוהד שאין הרבה שירים כאלה) את השיר הזה שמעתי פעם ראשונה אחרי שקניתי את הדיסק והוא כ"כ ריגש אותי. זה שיר עוצמתי ומיוחד! האמת שבפעם הראשונה שראיתי את אוהד שר אותו בהופעה הראשונה שהייתי ממש התרגשתי ממש בכיתי.... לא מזמן באחת הפעמים שנסעתי עם חולה שסבל נורא באמבולנס, החל לפתע השיר הזה ברדיו ופתאום כולי התמלאתי צמרמורת. זה נתן איכשהו כח וחיזק אותי! זה פשוט השיר הכי יפה של אוהד! השורה האהובה עליי היא: "ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך..." אה... עוד משהו קראתי פעם שאוהד אמר שהוא הליחן את השיר בשבע דקות אם זה באמת נכון זה לא יאומן. הבנאדם גאון עולמי!!

ranch22

New member
אני....

פעם שעברה לא עניתי כי הייתי ב"התרחקות" מהפורום אבל עכשיו חזרתי אז אני אשתתף גם... השיר הזה הוא גם השיר הראשון ששמעתי...יותר נכון ראיתי את הקליפ..אני זוכרת שקראתי כתבה בפנאי פלוס על אוהד וזה היה איזה חודש-חודששים אחרי שראיתי את שמו פתאום מתנוסס בערוץ 24,זה היה באמת במקרה שפתחתי את הטלויזיה בקליפ שלו..האמת בהתחלה לא התעמקתי במילים ורק הצבעתי לאוהד במצעד שם ורק שקבלתי את הדיסק ישבתי עם השיר וחקרתי אותו מכל צד שיש.. התחברתי אליו באמת,אמנם לא היה לי אף אחד "להגיד לו" את מה שכתוב בשיר אבל הוא בהחלט השפיע עליי...למרות שלפעמים שקעתי איתו במרה שחורה אבל חוץ מזה אני חושבת שזה אחד השירים הטובים ביותר של אוהד...לא "השיר" לפי דעתי...מה לעשות?!תמיד יש יוצאי דופן... השורה שלי מהשיר:"לדעת להגיד לו...לא" ,אוי די ה"לא" הזה בפיגור של שעתיים הורג אותי.

למעלה