אם לא אני, אז מי? ../images/Emo3.gif
חדשות על אלישיה!!!!1111 כן וואו.
הממ טוב נתחילה-
1. עטיפת הUNPLUGGED שיצא לחנויות ב11.10
2. סדר השידורים בהם אלישיה תופיע בקרוב-
3. אלישיה התארחה אצל אלן דג'נרס היום וה'וורנר ברוד'רס' הפיצו את התמונה הזו מהתוכנית
4. ב4.10 תשודר הצצה בלעדית של מופע האנפלגד של אלישיה בתוכנית - The Leak. [כמובן שב-MTV האמריקאי אבל הבה נקווה שיעלו את זה לאינטרנט]
5. ב29.8 תשודר הפרימיירה לקליפ Unbreakable ב- MTV!
6. למען האמת- אני כזו חמודה שהבאתי לכם לינק לצפייה ב- Unbreakable מהופעת האנפלגד, שעוד לא ברור לי אם זה הקליפ או לא אבל סביר להניח שכן כי זה מקדם את האלבום הזה אז זה הגיוני. [ד"א אני לא מצליחה לראות, זה מראה לי פרסומת של The Man איזה מאה פעם
]
7. מחר תתקיים עוד הופעת צדקה למען אסון הטבע "קטרינה", אלישיה תיקח בו חלק
לאירוע קוראים: S.O.S - Saving Ourselves. עוד מופיעים: טוויסטה, סטיבי וואנדר, סיארה, ג'ייזי, קנייה ווסט, אשר, ברנדי, פארל וויליאמס ועוד.
8. בהמשך החודש ישודר בארה''ב טקס פרסי הסול שהיה לפני כמה ימים או משו כזה
. אלישיה, מאריה קארי והדסטניז צ'יילד היו הזוכות המובילות בטקס. הלהקה ושתי הזמרות לא נכחו בטקס ועל כן ארת'ה פרנקלין קיבלה את הפרסים בשמן. מזל טוב לאלישיה!
9. אלישיה שהתראיינה לאחרונה אמרה: "לאחרונה התקרבתי לצד הנשי שבי, הוא סקסי אבל עדיין ייחודי. אני אוהבת לנסות דברים חדשים, בין אם אנשים אוהבים את זה או לא" וזה כל כך נכון. לפעמים היא לובשת בגדים שאנחנו רואים את זה כזוועת עולם אבל אם היא אהבה את זה.. זה מה שחשוב
10. על סופת ההוריקן הקרויה "קטרינה" אמרה אלישיה: "אני בשוק. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה, אני לא יכולה להפסיק לדבר על זה, אני רוצה לתרום את חלקי!" ואני אומרת - Go for it! כל הכבוד לה!
עד כאן להיום! אתם מוזמנים להגיב, לעצבן, להתעצבן, לשבח, לרסס עליי דאודורנט ו\או להכניס אותי למזוודה שלכם אם אתם בדרך לשדה התעופה!
חדשות על אלישיה!!!!1111 כן וואו.
September 6th The Ellen DeGeneres Show (NBC) Performance
9th Fashion Rocks (CBS) Performance 23rd "MTV Unplugged: Alicia Keys" [אבל אני קוראת בכל מיני מקומות שהפרימיירה לזה תהיה ב15 ולא ב23] October 4th The Oprah Winfrey Show (ABC) Interview as part of Iman's Beauty Book segment 10th The Late Show with David Letterman (CBS) Performance of "Unbreakable" 11th Good Morning America (ABC) Performance of "Unbreakable" 12th Live! With Regis and Kelly (ABC) Performance of "Unbreakable" 13th The View (ABC) Performance of "Unbreakable" November TBD The Oprah Winfrey Show (ABC) Interview and Profile
- כבר היה