אם לא היה בלוג

Tali1912

New member
אם לא היה בלוג

היה צריך להמציא אותו :
כן
לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כן - היה צריך להמציא, אני יכולה להגיד על עצמי שבחיי הקצרים (105) לא ניהלתי יומן רגיל , היום כשהמציאו עבורי את הבלוג, אני לא רואה ת'צמי בלעדיו, או בלי לקרוא בלוגים של אחרים <אפילו יותר מפורומים וקומונות>.

מה פתאום

עובדה שבמשך אלפי שנים לאנושות לא היה בלוג, ואף אחד לא חשב להמציא את המילה הזאת בכלל...

Tali1912

New member
נשאל אותך בעקיפין

היום אתה חוזר לנהל יומן (מחברת,ספר-יומן) מעלה הכל בכתב יד ונועל במגירה? זאת אחרי שאתה מבקש בנימוס מצציק לסגור לך את הבלוג
. <דרך אגב,
איך זה שאני לא רואה את השם של צציק בין התגובות כאן
) או שאלה אחרת ניהלת יומן לפני שהמציאו את הבלוג ברשת?

אני אישית לא...

אבל בכל מקרה, יש הבדלים גדולים בין יומן למגירה לבין בלוג...

Tali1912

New member
O.K מנצלת את הכותרת שלך

צציק, צציק צציק, אני קוראת אותך לסדר
תבוא פה תכתוב גם. רות עבור
<עוד מעט ישמיעו צרצורים זאתי דלוקה
עליו, יאללה בתנועת ביטול הוא יכול להיות הנין שלי
) אבל בעיניים שלי
, ביקר לי בהן צדק, וכחולים לא לקנא בבקשה, בתפוז הוא אחד האנשים המוערכים עלי ביותר, אולם בגלל שהוא ג'ינג'י לא יודעת, לא מכירה אותו אישית ולא ראיתו אותו אבל הוא נשמע אחלה בנננד'ם. נו... נו... נו... תגידו שאני מתחנפת נה נה נה נה נה באוזן
לא מתחנפת ולא נעליים כי זה פשוט ככה.

Tali1912

New member
אני

קראתי אותך לסדר, אפחחחד לא בילגן חוץ ממני. וחוצה מזה כל הגולשים מבלוגים אנשים כאן, אז אין סיבה שגם אתה לא תכתוב כאן. כאילו דא? עכשיף בדוגרי, למה אתה לא כותב פה? מה? הא?

פגעסוס

Well-known member
אין לי סיבה טובה

וזאת סיבה טובה לשנות את זה. אז שלום, אני אורי ואני חדש

לא היה בלוג כי לא היה אינטרנט

ואף אחד לא חשב על האינטרנט בכלל, גם מלפני 20 שנה זה היה נראה כחלום כל עניין הבלוג ואפילו כתובת האימייל לכל אחד.. ועכשיו, יש המון שיהיה להם קשה להסתדר בלי אינטרנט, ואולי גם בלוג. קצת מורכב להשוות את זה מהבחינה שהצגת - כי עובדה שבמשך אלפי שנים לאנושות לא היו מחשבים וסלולרים, ונראה היום מישהו מסתדר בלעדיהם.. הם חלק בלתי נפרד מהחיים של רובנו. אז כן, לא חשבו על זה קודם - אבל עכשיו הכל נראה אחרת, ויראה אחרת בעתיד..

../images/Emo127.gif כן

אני חושב שזה מאוד מקרב בין אנשים ונותן גישה יותר נוחה לעולמם, כך שאתה יכול להזדהות עם אנשים שעוברים את מה שאתה עובר ואולי ידעו לייעץ לך בנושא. כמו כן זה נותן הזדמנות לנהל כל סוג בלוג ולא רק אישי, כמו במקרה שלי שבו אני מקבל מושג, אמנם מאוד קטן אבל עדיין, על עולם העיתונאות. לדעתי זה תורם להתפתחות שלנו כבני אדם

A Radcliffe

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo129.gif

לדעתי כן. אני היו לי המון יומנים פעם, ולא הצלחתי לכתוב אף אחד מהם יותר

A Radcliffe

New member
../images/Emo46.gifלא גמרתי את ההודעה!../images/Emo129.gif

לדעתי כן. אני היו לי המון יומנים פעם, ולא הצלחתי לכתוב אף אחד מהם יותר משבוע. אני אוהבת שעונים לי על מה שאני כותבת. אני רוצה לשתף מישהו ושהוא יענה לי. אז בשבילי בלוג זה מאוד חיוני.=] וויזלי:)

../images/Emo127.gif

אומנם אני כן יכול לראות את עצמי בלי הבלוג (זה קרוב אלי, אך לא עד כדי כך.. יש דברים ברשת יותר קרובים אלי, מי כמוך יודעת
), אבל הבלוג מאפשר לי להפיץ את הדעות והכעסים שלי בפני רבים, דבר שלא התאפשר לי בצורה מאורגנת ומסודרת קודם לכן.. ובהחלט חיוני עבורי.

reedgreenwhait

New member
../images/Emo127.gif

אף על פי שיש חסרונות לכתיבה בבלוג (לפחות איך שאני עושה את זה)... ניהלתי כמה יומנים. זה לא החזיק מעמד יותר משבוע-שבועיים.

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo127.gif

מה יש, שיתנו גם לנו קצת במה

למעלה