אם לא יהיו אנטנו סלולריות ליד הבית

N D R

New member
אם לא יהיו אנטנו סלולריות ליד הבית

גם לא תהיה קליטה. ראו מקרה דליית אל כרמל ועוספייה אני לא מטעם חברות הסלולר וגם לא בעדן אבל תהיו פרקטיים, בחייכם! תורידו את עניין הסלולר מהמצע. זה הופך אתכם ללא רציניים

סוללאר

שלום NDR וברוך הבא, התייחסות שלנו לסוללאר היא לא לפי הרושם שקיבלת. אנו רוצים שתהילך של הצבת מתקן שידור יעשה בהילך שקוף תוך שיתוף הציבור. וזה ממש לא מה שקורה היום. תודה, דרור

N D R

New member
לא יכול להיות בשיתוף עם הציבור

כי מהות הרשת התאית מחייבת תאים בתוך שכונות המגורים. מדובר בתקשורת לטווח קצר. אם תשתף את הציבור ברור שתמיד יהיו מתנגדים לכל מיקום שבתוך שכונה. לכן השאלה היא האם כן או לא לסלולר. מכיוון שכמעט 100 אחוז מהתושבים במדינה משתמשים בשירותי הסלולר הרי שאין ברירה אלא להציב אנטנות במרכזים מיושבים. יש ועדות שאמורות להגן על הזכויות של התושבים. חייב להיות גוף חיצוני ולא התושבים עצמם.

אני לא מסכים

למה משהו שפוגע בתושבים צריך להיות מונחת עליהם? בלי שהם יודעים ובלי שיהיה להם מה להגיד בנושא? שיקופות ושיתוף הם אחד מעקרנות של תכנון בר קיימא, שהוא חלק מתפיסת העולם שלנו. תודה, דרור

N D R

New member
אסור שהתנגדות של בודד תקלקל לרוב

לכן יש צורך בוועדה ממונה שתדון בהתנגדויות. לא שבודד יוכל להוציא צו מניעה אלא שבודד או רבים יוכלו לפנות לוועדה שתחליט בנושא. טובת הרוב היא שקובעת. כמו שהזכרתי, בעוספייה ובדליית אל כרמל סולקו המשדרים (ואני אגלה לך סוד - משדרי הסלולר היו המיעוט שם) ואין שם קליטה. מצד שני הם טוענים שהציפורים חזרו לבקר ושלא רע לשוחח בטלפון רגיל. אז זה מקרה קלאסי בו כל כך הרבה החליטו יחד ושינו. אבל אסור שבודד יוכל לעצור צרכים של הסביבה. שקיפות? - מסכים לחלוטין. כיום חברות הסלולר מתנהגות כמו גנבים בלילה אבל אני חושב שזה בעיקר נובע מהפחד שלהם מצווי מניעה שניתנים כל כך בקלות. אם צווי מניעה היו מוצעים רק ע"י וועדה מקצועית אז החברות לא היו מסתירות. אני לא מת על חברות הסלולר אבל מבחינת רוב התושבים זה "מזיין ובוכה" וסליחה על ההתבטאות. לדבר הם רוצים אבל שלא יהיה ליד החלון שלהם. האמת? לרובם לא ממש אכפת אם יהיה ליד החלון של השכנים בבניין ממול כל עוד זה רחוק מספיק.

למעלה