אם לא סימנתי...

אפם

New member
אם לא סימנתי...

אני מתגייס ביום חמישי הקרוב (25.7). לא בחרתי בגבעתי או בשום יח´ חי"ר אחרת. למעשה, בשאלה עד כמה אתה רוצה לשרת בגבעתי סימנתי 1 , שזאת האופציה הכי נמוכה. גם בשאלה עד כמה אתה רוצה להיות חייל קרבי סימנתי 1. שלוש האופציות הראשונות שלי היו נ"מ, מודיעיןם קרבי ותותחנים. האם יש לי איזהשהו סיכוי שלא ללכת לגבעתי או ליחד חי"ר אחרת?

after1@after

New member
רק על ידי פרוטקציה

אחי זה בול, אבל בול מה שאני סימנתי (נ"מ עדיפות ראשונה, אח"כ מודיעין קרבי ותותחנים). ההבדל בינינו הוא שלי יש את הפרוטקציה הדרושה כדי לעבור למודיעין קרבי, במקרה שאני לא אקבל נ"מ (אבא שלי היה פסיכולוג במיון למודיעין). בקיצור, אם אין לך פרוטקציה, אין הרבה מה לעשות חוץ מלבוא ולשרת בגבעתי וללמוד לאהוב את החיל. אל תעש ביג דיל כי המון, ממש המון חיילים לא מקבלים את מה שהם רוצים ותסתגל לעובדה שתהיה חייל בגבעתי. אז שיהיה לך בהצלחה ושתשמור עלינו! נ.ב: אני לא מצוות אפטר, אני הבן של אחד מהם...

after1@after

New member
רק על ידי פרוטקציה

אחי זה בול, אבל בול מה שאני סימנתי (נ"מ עדיפות ראשונה, אח"כ מודיעין קרבי ותותחנים). ההבדל בינינו הוא שלי יש את הפרוטקציה הדרושה כדי לעבור למודיעין קרבי, במקרה שאני לא אקבל נ"מ (אבא שלי היה פסיכולוג במיון למודיעין). בקיצור, אם אין לך פרוטקציה, אין הרבה מה לעשות חוץ מלבוא ולשרת בגבעתי וללמוד לאהוב את החיל. אל תעש ביג דיל כי המון, ממש המון חיילים לא מקבלים את מה שהם רוצים ותסתגל לעובדה שתהיה חייל בגבעתי. אז שיהיה לך בהצלחה ושתשמור עלינו! נ.ב: אני לא מצוות אפטר, אני הבן של אחד מהם...

תקשיב מה תעשה

פשוט אל תתפנה שתגיע לקצין המיון, תכריז שאתה הולך לתותחנים למשל ולא לגבעתי. במקרה הטוב הוא ישלח אותך לתותחנים (חיל גדול-זקוקים לכוח אדם), ובמקרה הרע תשב במעצר כמה ימים עד שתקבל את מבוקשתך. אל תתפנה, נוסחה בדוקה להצלחה.

למעלה