אם לי יש אזרחות אמריקאית...

kiticat

New member
אם לי יש אזרחות אמריקאית...

מכיוון שאימי נולדה בארצות הברית, אבל אני נולדתי בארץ, ואני מתחתנת עם מישהו מאותה דרגה של אזרחות- האם ילדיי זכאים לאזרחות אמריקאית?

roy269

New member
if

A. If you born in Israel you are not American citizen even your mother is. B. If your husband has the same situation …. etc. he also not a citizen C. If your children will be born in US, they will be citizen at the age of 21

יובי

New member
התשובה קצת לא ברורה לגבי C

אם הילדים נולדים בארצות הברית הם אוטומאטית אזרחי ארצות הברית. ואז....... בגיל 21 הם יכולים לבקש את ההורים. אבל לגבי השאלה הראשונה אם האמא אזרחית... זה לא עוזר לבת לקבל אזרחות יותר מהר? השתדלתי

roy269

New member
הבהרה

אכן כן, אם הילדים יוולדו בארה"ב הם יהיו אזרחים בגיל 21 (וזה גם אם האמא / אבא שלהם בכלל לא אזרחים) בגיל 21 הם יוכלו לבקש איחוד משפחות עם ההורים שלהם. לגבי הבת, שאמא שלה אזרחית, אבל היא עצמה לא ילידת ארה"ב, עליה לבקש גרים כארד ואז נכנסים לתור של בערך 5 - 6 שנים כמובן ישנן מגבלות של גיל - לא תמיד הבת תוכל לבקש אזרחות / גרין כארד ומצב משפחתי של הבת, אם היא נשואה או לא. הדברים אינם מיידיים. בעיה נוספת שיכולה לצוץ, וזה אם בכלל האמא חיה את כל חייה מחוץ לארה"ב - מה שנקרא מרכז חייה אינו בארה"ב - לא בטוח בכלל שהיא יכולה להיות ספונסר לגרין כארד עבור הבת.

hmm

I was born in Israel, to an israeli mother who lacks an american citizenship. However, my father is an american citizen(although not born in the u.s) and I am an american citizen from birth, solely because my father is one.

למעלה