אם למישהו היה ספק לגבי "פספוסים"...

רותי ע

New member
אם למישהו היה ספק לגבי "פספוסים"...

אז תשמעו קטע ששודר אתמול- אמא וילד כבן 4 על שפת בריכה. הילד מתכופף, מועד וצולל למים כמו אבן. לגמרי, לא רואים את הילד. מזל גדול שהאמא היתה צמודה אליו ומייד משתה אותו מהמים. הקהל מתגלגל מצחוק. ורק אני המשונה מרגישה צמרמורת....

eleonora

New member
שאלוהים ישמור

אני לא מכירה אישית את האנשים אבל זה היה מחזה מצמרר: אני ממש ראיתי במציאות את המקרה שעליו סיפרת ונשארתי בטראומה והלם למשך היום. לא את המקרה הנ"ל אבל בהחלט מקרה דומה. האבא עומד ליד התינוקת בת השנה בבריכה שמגיעה עד לבטן התינוקת , הילדה התהפכה עם הפנים לתוך הבריכה ולא הצליחה למשות עצמה מהמים וכשראיתי זאת רצתי לעברה וצעקתי "הילדה הילדה,,," האבא קלט מהר ומשה אותה מהמים והחל להוציא המון מים מהפה שלה. האבא חיבק אותה שעה ארוכה ובכה... גם אני.

רותי הכ

New member
מאז ומתמיד שנאתי את התכנית הזו ולח

ולחשוב שהורים עוד שולחים קטעים כאלה בתקווה לקבל פרס..

אני שונאת את התוכנית הזו

גם בקטעים שבהם יש מתיחות מבויימות של סלבריטים למיניהם אני לא מסוגלת לצפות , כי אני מובכת בשבילם. הקטעים של הילדים שעוברים כל מיני אסונות ואנשים מתגלגלים מזה מצחוק פשוט מבחילה.

ואם כבר טלויזיה

עו ד פרסומת דוחה היא של טויוטה- ילד הולך לאורך הרכב ואומר "כמה אבא אוהב אותי". אם הבנתי נכון, ככל שהאוטו שאבא קנה גדול יותר, סימן שהאבא יותר אוהב את הילד. דוחה....

_גלית_

New member
מסכימה איתכן. התוכנית הזאת ../images/Emo5.gif

דוחה, ואכן גם אני לא סובלת את הפרסומת הזאת. אני מצטמררת כשאני חושבת על הרגע שתומר יתחיל להחשף לפרסומות האלה, כשהוא יהיה בגיל שכבר מתחילים להבין. ברררר....

anat30g

New member
מכהה את החושים

הבעיה שכל הקטעים הללו של פספוסים מכהים את החושים שלנו... אישית - נפלתי בסופר פארם - וצמד נשים בגיל מכובד למדיי במקום לעזור לי לקום עמדו וצחקו. לא ברור לי א הן חשבו שיש שם מצלמה נסתרת או שהן סתם היו סתומות.

אף פעם לא הבנתי למה צוחקים כשמישהוא

נופל או מתנגש בעמוד או טובע או משהו נופל לו על הראש. תוכנית מזעזעת מאוד. גם אף פעם לא אהבתי את המתיחות שמוציאות מהנמתחים התנהגויות מבישות ואז מגלים להם שזו מתיחה ומיד מחתימים אותם על חוזה שמתיר לשדר את המתיחה. פשוט איכס...

למעלה